Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 18 lis 2007, 16:50

Od początku mówiłem(można sprawdzić), że jak od 18 lat Liverpool mistrzem nie będzie i zapewniam i mogę sie założyć, że tak się stanie.

o Mistrza będą się bić Arsenal, Chelsea i MU. Te dwie ostatnie drużyny juz pokazały w zeszłym sezonie, ze do końca potrafią utrzymać świetna formę. Jak będzie w tym sezonie? Jakoś do końca nie mogę się przekonać do tego Arsenalu. Grają świetnie, co ich trzeba im oddać, są groźni i do końca roku będą. Ale no właśnie...Puchar Narodów Afryki...Adebayor, Toure, Eboue...nie wiem kto jeszcze bo nie pamiętam wszystkich narodowości. Przyznam się szczerze, że mocno obawiam się Kanonierów, ale licze na to ze jak Ci zawodnicy wyjadą, to zaliczą kilka wpadek. Jeśli około Lutego Arsenal wciąż będzie na szczycie, będzie niesamowita końcówka. Kto wytrzyma lepiej zawieszenia, kontuzje...ten zdobędzie mistrza. Arsenal mocno przypomina mi MU sprzed tego sezonu, nikt na nich nie liczył, mieli nawet nie wejść do LM...a zdobyli Mistrza. Z Arsenalem jest podobnie, oby nie skończyło sie tak samo.

Wróć do „Anglia”