FMy - Strona 381

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 lis 2007, 19:48

wlasnie mialem wam polecic zawodnika ktory zwie sie LULINHA.chlopak ma dopiero 17 lat i klauzule wysokosci 14 mil pol zl.mozna go wyciagnac za mniejsza cene.jest barzylijczykiem i gra na pozycji OPŚ.ma swietny potencjal -10 :D polecam naprawde.za pare lat bedzie z niego drugi Ronaldinho.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lis 2007, 19:59

Danielinho90 pisze:wlasnie mialem wam polecic zawodnika ktory zwie sie LULINHA.
Znam go z fify, dlatego w FMie nie mógłbym o nim zapomnieć. :P
RealFan pisze:Shocked Ja też go kupiłem i raz, że ma najwyższą średnią ocen za występy w drużynie obok Freda (tego to dopiero polecam Krzywy ), najczęściej jest wybierany graczem meczu to u mnie strzelił 12 bramek w pierwszych 13 swoich występach Razz Potem trochę odpuścił, ale niewiele.
To na jakiej on u Ciebie gra pozycji? Ja go wystawiam zaraz za napastnikami. Strasznie cedzi w akcjach 1 na 1 z bramkarzem.
lisek_chz pisze:guru, Menez się u Ciebie sprawdził Shocked U mnie gra przeciętnie, ale przypuszczam, że to przez to, iż gra na lewej stronie Wink
Od razu go wystawiłem do ataku. W pierwszych 5(?) meczach nic nie strzelił, ale wierzyłem w niego. Odpłacił się hat trickiem z Blackburn. potem zaczął strzelać regularnie. :wink: Ostatnio nawet wsadził 5 bramek Sunderlandowi. Wygrałem 7:3. :lol: Obecnie jest kontuzjowany i w meczu z Valencia bez Fabregasa, Robina i Meneza będzie ciężko.

lisek_chz, niepotrzebnie sprzedałeś Robina. U mnie pyknął 18 bramek w 27 meczach. :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 lis 2007, 21:40

guru pisze:To na jakiej on u Ciebie gra pozycji? Ja go wystawiam zaraz za napastnikami. Strasznie cedzi w akcjach 1 na 1 z bramkarzem.
Nominalnie gra jako środkowy pomocnik, ale wymienia się pozycjami ze Sneijderem, który gra za napastnikiem. Strzela bramki z akcji, strzela zza pola karnego, zalicza sporo asyst. Ogólnie nie narzekam :wink:

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 18 lis 2007, 22:15

Ja polecam bardzo goraco Giovinco co gosciu nie wyprawia ehh u mnie gra na lewym skrzydle ale i moze w ataku rownierz grac w dodatku jest dosc skuteczny jak na skrzydłowego jest abrdzo szybki i drybling ma na 20 :wink:

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 18 lis 2007, 22:57

Ja powiem, że najlepszym zawodnikiem świata w pierwszym sezonie jest Alex Del Piero. Bramka na mecz to minimum, czy zza pola karnego, czy z jeden na jeden, czy ma obrońcę na plecach, czy trzech, czy gra na za plecami Trezeguet czy obok. Geniusz. Tyle co on mi meczy ocalił, to nie ma takiego drugiego na świecie. Cristico śmiało można też już w pierwszym sezonie próbować, lekko idzie, przebija się do pierwszej reprezentacji.

Menez - geniusz! Sprowadziłem go za bodaj 10 mln euro, chciał odejść do większego klubu chyba, pierwszy mecz asysta, drugi mecz bramka, a teraz nie schodzi z boiska bez asysty albo bramki, 7 co mecz murowana - a wystawiam go lewym ofensywnym skrzydle. Polecam absolutnie. Teraz próbuje ściągnąć Gyana z Udine, chyba wezmę go na atak, bo statsy ma cholernie wysokie na snipa - 18 wykańczanie, szybkość, przyspieszenie, drybling, gra głową, siła i kupa innych - cały się świeci na jasno niebiesko.
Giovinco - poezja. Mam takie problemy z ustawieniem piłkarzy, że nie wiem co zrobić. 5 w pomocy, 2 ataku i jeszcze Gyan przyjść może...
Palladino coś cieniuje, jakby nie on. U mnie na liście wystawiony, Milan się interesuje :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lis 2007, 23:25

Maro juve pisze:Menez - geniusz! Sprowadziłem go za bodaj 10 mln euro, chciał odejść do większego klubu chyba, pierwszy mecz asysta, drugi mecz bramka, a teraz nie schodzi z boiska bez asysty albo bramki, 7 co mecz murowana - a wystawiam go lewym ofensywnym skrzydle.

Dokładnie. ja go kupiłem za 12 milionów funtów i nie żałuję. W sumie taki drogi nie jest.

Rosicky. :o Jestem przy końcu lutego, a on ma już 19 asyst. Real się nim interesuje.
RealFan pisze:Strzela bramki z akcji, strzela zza pola karnego, zalicza sporo asyst. Ogólnie nie narzekam Wink
U mnie nawet jak jest sam z bramkarzem w polu karnym potrafi przestrzelić. :?

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 lis 2007, 14:32

guru, to jaką taktykę wybrałeś? :lol: Wyślij mi na pw odpowiedź jak możesz :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lis 2007, 14:44

guru pisze:U mnie nawet jak jest sam z bramkarzem w polu karnym potrafi przestrzelić.
A kto nigdy nie przestrzeliwuje? :P

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 723

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lis 2007, 16:47

ja wlasnie skonczylem pierwszy sezon Milanem.gralem standardowym ustwieniem Milanu z tym ze srodkowa pomoc ustawiona rowno a przed nimi ofensywny pomocnik.

Dida - Oddo Nesta Kaladze Serginho - Gattuso Pirlo Gourcuff Piatti - Kaka Pato -----> to moj pierwszy sklad

Viviano Kalac Maldini Bonera Luizao Cafu Jankulovski Banega Ambrosini Seedorf Palacio Gilardino -----> to reszta kadry

jak widac kuplem przed sezonem Luizao(w miare dobry transfer w drugim sezonie bedzie gral wiecej) Banega(jeden z najlepszych transferow.zaplacilem 3.2 mln gbp skoczyl sezon z srednia 7.11) Piatti(kosztowal 500 tys. po kilku meczach stal sie "cudownym dzieckiem" i swoja gra zmusil mnie do przesuniecia Kaki do ataku bo nie moglem ktoregos z nich trzymac na lawce) oraz Palacio(12.5 mln 13 bramek wiec nie rewelacja bede sie go staral wymienic na Meneza ktory strzelil w Monaco 31 bramek)

goraco polecam Piattiego i Banege

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lis 2007, 19:11

tylko ja tak mam , że piłkarzom z Anglii (ligi) nie mogę zaoferować kontraktu , mimo , że wygasa im za mniej niż 6 miesięcy? Wszystkim innym (z Polski , Niemiec) mogę :?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lis 2007, 20:15

Diamen23 pisze:tylko ja tak mam , że piłkarzom z Anglii (ligi) nie mogę zaoferować kontraktu , mimo , że wygasa im za mniej niż 6 miesięcy? Wszystkim innym (z Polski , Niemiec) mogę :?
Tak było zawsze. Piłkarzom z Anglii możesz dopiero od bodajże 1 maja(być może kłamię). Ale myślę, że nie wcześniej.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 lis 2007, 20:49

Gdzie Meneza z Monaco najlepiej ustawic??

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 19 lis 2007, 21:28

Najlepiej na boisku :)

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 lis 2007, 21:30

Nebula RN niewiem co to miało znaczyc gdyz ja jestem ciekaw na jakiej pozycji najlepiej sie spisuje i czy warto go zakupic

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lis 2007, 21:55

Fler pisze:Gdzie Meneza z Monaco najlepiej ustawic??
U mnie gra w ataku.
lisek_chz pisze:guru, to jaką taktykę wybrałeś? Laughing
Obrazek

Nasri siedzi od dwóch spotkań. Pod nieobecność Meneza w ataku grał Ade, który spisywał się bardzo dobrze. Nie mogłem go posadzić. Przesunąłem Robina do tyłu i tak prezentuje się mój skład. Oczywiście nie zawsze gram taką taktyką. Wciąż szukam szczęścia. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”