Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 lis 2007, 19:48
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lis 2007, 19:59
Znam go z fify, dlatego w FMie nie mógłbym o nim zapomnieć.Danielinho90 pisze:wlasnie mialem wam polecic zawodnika ktory zwie sie LULINHA.
To na jakiej on u Ciebie gra pozycji? Ja go wystawiam zaraz za napastnikami. Strasznie cedzi w akcjach 1 na 1 z bramkarzem.RealFan pisze:Shocked Ja też go kupiłem i raz, że ma najwyższą średnią ocen za występy w drużynie obok Freda (tego to dopiero polecam Krzywy ), najczęściej jest wybierany graczem meczu to u mnie strzelił 12 bramek w pierwszych 13 swoich występach Razz Potem trochę odpuścił, ale niewiele.
Od razu go wystawiłem do ataku. W pierwszych 5(?) meczach nic nie strzelił, ale wierzyłem w niego. Odpłacił się hat trickiem z Blackburn. potem zaczął strzelać regularnie.lisek_chz pisze:guru, Menez się u Ciebie sprawdził Shocked U mnie gra przeciętnie, ale przypuszczam, że to przez to, iż gra na lewej stronie Wink
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 lis 2007, 21:40
Nominalnie gra jako środkowy pomocnik, ale wymienia się pozycjami ze Sneijderem, który gra za napastnikiem. Strzela bramki z akcji, strzela zza pola karnego, zalicza sporo asyst. Ogólnie nie narzekamguru pisze:To na jakiej on u Ciebie gra pozycji? Ja go wystawiam zaraz za napastnikami. Strasznie cedzi w akcjach 1 na 1 z bramkarzem.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 18 lis 2007, 22:15
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 18 lis 2007, 22:57
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lis 2007, 23:25
Maro juve pisze:Menez - geniusz! Sprowadziłem go za bodaj 10 mln euro, chciał odejść do większego klubu chyba, pierwszy mecz asysta, drugi mecz bramka, a teraz nie schodzi z boiska bez asysty albo bramki, 7 co mecz murowana - a wystawiam go lewym ofensywnym skrzydle.
U mnie nawet jak jest sam z bramkarzem w polu karnym potrafi przestrzelić.RealFan pisze:Strzela bramki z akcji, strzela zza pola karnego, zalicza sporo asyst. Ogólnie nie narzekam Wink
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 lis 2007, 14:32
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lis 2007, 14:44
A kto nigdy nie przestrzeliwuje?guru pisze:U mnie nawet jak jest sam z bramkarzem w polu karnym potrafi przestrzelić.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lis 2007, 16:47
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lis 2007, 19:11
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lis 2007, 20:15
Tak było zawsze. Piłkarzom z Anglii możesz dopiero od bodajże 1 maja(być może kłamię). Ale myślę, że nie wcześniej.Diamen23 pisze:tylko ja tak mam , że piłkarzom z Anglii (ligi) nie mogę zaoferować kontraktu , mimo , że wygasa im za mniej niż 6 miesięcy? Wszystkim innym (z Polski , Niemiec) mogę
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 lis 2007, 20:49
Fler
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 lis 2007, 21:30
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 lis 2007, 21:55
U mnie gra w ataku.Fler pisze:Gdzie Meneza z Monaco najlepiej ustawic??
lisek_chz pisze:guru, to jaką taktykę wybrałeś? Laughing

guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio