Liverpool (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 22 sty 2005, 15:50

zawdi pisze:Liverpool dostal wlasnie baty 2:0 z southampton, jest to ich dopiero 3 wygrana w lidze :lol: :lol: . widzial ktos moze mecz?? jak tam dudek zagral?? czy gole z jego winy??? w sumie to dobrze bo southampton musi sie utrzymac abym w nastepnym sezonie mogl ogladac premiership
Dwa błędy popełnił Pelleginio. Nie była w tych bramkach wina Dudka. To dobrze bo w następnym meczu grałby już Carson...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sty 2005, 15:52

Axel Hammond pisze:
Anka pisze:
Axel Hammond pisze:Jakbyście oglądali czasem mecze i słuchali, co mówią eksperci, to byście wiedzieli, że Morientes do tej pory w każdym (podkreślam: W KAŻDYM) klubie strzelał gola w debiucie. Teraz mu się ta sztuka nie udała, więc wnioski są oczywiste. Transfer nieudany.
No nie, to się nadaje do programu 'Śmiechu warte'. :lol: Albo sobie jaja z nas robisz, albo nie masz pojęcia o futbolu - to, że nie strzelił gola oznacza, że transfer nieudany? Liverpool wykonał mało ataków na bramkę ManU, więc chyba oczywiste jest, że nie miał zbytnich szans na pokonanie Carrola... :lol:
Anko. Wiem, że jako zbuntowana 12-stka chcesz się bardzo podlizać chłopcom z forum. Zwłaszcza, że są starsi i tak dużo wiedzą o piłce... Zawsze lepiej przyłączyć się do owczego pędu forumowiczów, którzy twierdzą, że Axel jest be, że Axel nie ma racji... Ja uważam, tak jak napisałem, że Morientes jest niewypałem.
Nie znasz mnie, i nie Tobie mnie oceniać. Wazelinarą nie jestem, i nie byłam. Nie mam komu się na tym forum podlizywać. Masz własne zdanie - ja również. Tylko prosiłabym Cię o to, żebyś mi powiedział, dlaczego jestem ,,zbuntowaną 12-latką"? :P Bo z moich wypowiedzi to chyba nie wyniknęło...

Co do meczu z Southamptonem to sądzę, że Dudek może już niedługo pożegnać się z miejscem w pierwszej jedenastce... :cry:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 16:17

Anka pisze:Tylko prosiłabym Cię o to, żebyś mi powiedział, dlaczego jestem ,,zbuntowaną 12-latką"? :P Bo z moich wypowiedzi to chyba nie wyniknęło...
Widocznie Axel Cię polubił :) Bierz to za komplement, bo dla niego buntownicy są lepsi :wink:

A żeby było do tematu... Dobrze, że klub ściągnął Carsona teraz to dopiero będzie rywalizacja na pozycji bramkarza... :wink:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 22 sty 2005, 16:25

Anka pisze:Co do meczu z Southamptonem to sądzę, że Dudek może już niedługo pożegnać się z miejscem w pierwszej jedenastce... :cry:
Co ty gadasz, Dudek byl najlepszym zawodnikiem The Reds w tym meczu. Kazda formacja w meczu zagrala baaardzo slabo, gdyby nie dudek bylo by conajmiej 4-0, wiec dudek ma narazie zapewnione miejsce :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sty 2005, 18:07

mimek pisze:
Anka pisze:Co do meczu z Southamptonem to sądzę, że Dudek może już niedługo pożegnać się z miejscem w pierwszej jedenastce... :cry:
Co ty gadasz, Dudek byl najlepszym zawodnikiem The Reds w tym meczu. Kazda formacja w meczu zagrala baaardzo slabo, gdyby nie dudek bylo by conajmiej 4-0, wiec dudek ma narazie zapewnione miejsce :D
Mimek, źle mnie zrozumiałeś - chodziło mi o to, że Dudek może stracić miejsce w składzie, bo Benitez od dawna szuka nie niego haka... :wink:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 23 sty 2005, 16:32

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 sty 2005, 20:24

nio niestesty

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:21

mam nadzieje ze te przegrane nieodbiją sie na miejscu Dudka w bramce...bo wtedy moglby zatracic forme i nici z MŚ...teraz bedzie prasa naciskac na Beniteza zeby stawial na Carsona, bo jesli nie to uznaja ze szkodzi angielskiej kadrze...tak źle i tak niedobrze...

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 25 sty 2005, 14:42

Oni to mają pecha. Alonso też nie zaga do końca sezonu jak Cisse.
Kontuzjowani są także:Josemi, Hyypia, Kewell, Kirkland, Smicer. Czyli głównie gracze z podstawowego składu :(

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sty 2005, 15:37

mam nadzieje ze chociaz z Watford wygrają...

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 26 sty 2005, 0:08

Watford 0-1 Liverpool (dwu mecz 0-2 dla Liverpoolu)

Gola strzelił Gerrard, ogólnie mecz słaby - dużo kopaniny, błędów, niedokładnych podań i mało strzałow.

pozdr.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sty 2005, 12:20

Dudek nie popełnił błędów a sie go czepiają dalej... :?

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 sty 2005, 14:27

No nareszcie wygrali... oto brameczka
http://www.download12.vel.pl/bramki/250 ... rard77.avi

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 sty 2005, 17:59

Wspaniała bramka Gerrarda, uwielbiam LFC i zycze aby w finale Liverpool odniosl zwyciestwo.

Awatar użytkownika
Tweety
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tweety » 26 sty 2005, 19:36

Bramka Gerrarda naprawde I klasa. Do Dudka już sie przezwyczailem że się czepiają. Chociaż czasami ich narzekania są uzasadnione. Nie wiem dlaczego Dudek ma tak zmienną formę. Jednak życze mu jak najlepiej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”