Podzial na koszyki interesujacy. Niewazne na kogo trafimy, wszyscy są mocni, kazdy zespol ma inne zalety i wady, ale ... kazdego mozna pokonac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lis 2007, 0:02
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toriqy » 22 lis 2007, 0:03
Toriqy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lis 2007, 0:05
Nawet jeśli, to myślę, że dotyczy to piłki klubowej, a nie reprezentacyjnej...Makis pisze:Mou mial chyba w kontrakcie klauzule, ze po zwolnieniu nie moze pracowac jakis czas na wyspach Question
Nie przesadzajmy, że Arsenal nie ma sukcesówToriqy pisze:sukces....nei trzeba sukcesow zeby byc dobra druzyna albo jedna z najlepszych...arsenal nie wygral nic w zeszlym sezonie...jest dobra druzyna?....A SKADZE!!!!PRZECIEZ NIE MA SUKCESOW!!!...glupie myslenie...
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 lis 2007, 0:06
Makis pisze:Mou mial chyba w kontrakcie klauzule, ze po zwolnieniu nie moze pracowac jakis czas na wyspach Question
Capello? Nie.Makis pisze:Ja bym postawil na Capello, albo na... Wengera Wink
Ty chyba sobie jaja robisz?Lige maja mocna,ale samym pilkarzom anglielskim daleko do zawodnikow chocby Italii.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kow3l » 22 lis 2007, 0:06
Anglicy nie mają najlepszych piłkarzy. Lige maja mocna,ale samym pilkarzom anglielskim daleko do zawodnikow chocby Italii. Szczerze mowiac jako zespol graja jeszcze gorzej. To bylo widac juz od ladnych paru lat, ze nie jest to druzyna mogaca cokolwiek zdzialac na swiatowym czy europejskim "podworku"futbolowa pisze:[Żesz naprawdę doprowadza mnie do szału fakt, że Anglicy mają najlepszych piłkarzy, a tak nieudolnie działają
kow3l
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lis 2007, 0:08
sukces....nei trzeba sukcesow zeby byc dobra druzyna albo jedna z najlepszych...arsenal nie wygral nic w zeszlym sezonie...jest dobra druzyna?....A SKADZE!!!!PRZECIEZ NIE MA SUKCESOW!!!...glupie myslenie...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lis 2007, 0:09
Nie rozśmieszaj mnie, mój drogi.kow3l pisze:Anglicy nie mają najlepszych piłkarzy. Lige maja mocna,ale samym pilkarzom anglielskim daleko do zawodnikow chocby Italii. Szczerze mowiac jako zespol graja jeszcze gorzej. To bylo widac juz od ladnych paru lat, ze nie jest to druzyna mogaca cokolwiek zdzialac na swiatowym czy europejskim "podworku"
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 lis 2007, 0:10
No coguru pisze: Capello? Nie.Wenger? No co Ty.
On jest nasz. ;]
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toriqy » 22 lis 2007, 0:11
Toriqy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lis 2007, 0:12
Ale w tym swoim Arsenalu to niestety ma nikły kontakt z piłkarzami angielskimiMakis pisze:Musisz jednak przyznac, ze kandydat idealny Wink Zna angielska pilke jak malo kto.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lis 2007, 0:12
Na kazdej pozycji we Wloszech gra lepszy zawodnik, ale nie chce mi sie podawac przykladow, ide spac. A jako zespol są najlepsi, ale tego juz na pewno nie musze udowadniacPorównaj sobie personalnie pierwszą jedenastkę Anglii i Włoch i wskaż mi, który zawodnik Italii przewyższa Anglika na jego pozycji
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 lis 2007, 0:15
Nie no, człowieku. Spójrz na osiągnięcia Arsenalu w ostatnich - dajmy na to - 10 latach. 3 mistrzostwa, 4 puchary Anglii, finał LM. To mało? W porównaniu do kadry, która ugrała gówno za ten czas, naprawdę Kanonierzy wypadają wyśmienicie.Toriqy pisze:Arsenal - wlasnie czolowka premiership ale lige wygral kilka sezonow temu....Anglicy tez....niestety musze teraz powiedziec - BYLI w czolowce....wyjscie z grupy np na MS to juz jest czolowka takze to apropos myslenia tamtego pana
Nie musisz, to jest oczywistecloner pisze:A jako zespol są najlepsi, ale tego juz na pewno nie musze udowadniac Cool
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toriqy » 22 lis 2007, 0:17
Toriqy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lis 2007, 0:17
Toriqy pisze:Arsenal - wlasnie czolowka premiership ale lige wygral kilka sezonow temu....Anglicy tez....niestety musze teraz powiedziec - BYLI w czolowce....wyjscie z grupy np na MS to juz jest czolowka takze to apropos myslenia tamtego pana
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kow3l » 22 lis 2007, 0:20
To Ty mnie nie rosmnieszaj:) Praktycznie na kazdej. Obrona Italii jest sto razy lepsza od angielskiej. Ile bramek traca wlosi to mozna by zauwazyc bylo chcoby na MSfutbolowa pisze:Nie rozśmieszaj mnie, mój drogi.kow3l pisze:Anglicy nie mają najlepszych piłkarzy. Lige maja mocna,ale samym pilkarzom anglielskim daleko do zawodnikow chocby Italii. Szczerze mowiac jako zespol graja jeszcze gorzej. To bylo widac juz od ladnych paru lat, ze nie jest to druzyna mogaca cokolwiek zdzialac na swiatowym czy europejskim "podworku"
Porównaj sobie personalnie pierwszą jedenastkę Anglii i Włoch i wskaż mi, który zawodnik Italii przewyższa Anglika na jego pozycji [poza bramkarzem, bo akurat do tej pozycji w kadrze Anglii mam ogromne zastrzeżenia].
kow3l
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio