czyli to co wiecie slyszeliscie badz chcecie powiedziec o walce, zapraszam do dyskusji
z mojej strony powiem na razie tyle ze licze na mistrzostwo andrew i ze w koncu bede mogl cieszyc sie z tego ze chlopak sie spelnil i zdobyl to o czym wielu marzy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:07
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 sty 2005, 22:12
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 23 sty 2005, 22:17
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:20
mrc pisze:Może tym razem się uda, bo ostatnie dwie walki o pas wygrywał u wszystkich tylko nie u sędziówTrzymam kciuki.
A kiedy dokładnie ta walka?
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 23 sty 2005, 22:24
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:29
qczak pisze:nie znam tego Brewstera, ale mam nadzieje ze Endriu wreszcie wygra; a tak apropo to o mistrzostwo jakiej federacji bedzie to walka
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:05
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 25 sty 2005, 22:07
Mazi pisze:czyli Gołota wygra...nie bije sie w MSG to wygra;] dla mnie z Byrdem i Ruizem wygrał...sedziowie go ograbili z tych 2 zwyciestw...
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ado » 26 sty 2005, 11:32
Dlatego właśnie ja nie wierzę w czystość zawodowego boksu. O zwycięstwie niestety decydują promotorzy mający w kieszeni sędziów...Mazi pisze:czyli Gołota wygra...nie bije sie w MSG to wygra;] dla mnie z Byrdem i Ruizem wygrał...sedziowie go ograbili z tych 2 zwyciestw...
Ado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 13:59
Ado pisze:Dlatego właśnie ja nie wierzę w czystość zawodowego boksu. O zwycięstwie niestety decydują promotorzy mający w kieszeni sędziów...Mazi pisze:czyli Gołota wygra...nie bije sie w MSG to wygra;] dla mnie z Byrdem i Ruizem wygrał...sedziowie go ograbili z tych 2 zwyciestw...
Jednak wierzę, że Gołocie się wreszcie uda zdobyć pas mistrzowski, w końcu jest już jego czwarte podejście, a w dwóch ostatnich był lepszy, ale ktoś chyba nie chciał, aby to Gołota wygrał. Tak więc tym razem dobrze by było, gdyby Andrew wygrał przez nokaut. Wtedy sędziowie nie mieli by nic do powiedzenia
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sty 2005, 14:07
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 14:21
Pawel pisze:teraz napewno sie uda ! walki z Byrdem nei obejrzałem walke z Ruizem obejrzałem tą też napewno obejrze
już wystarczy tych porazek, WYGRA !!
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 sty 2005, 21:34
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 sty 2005, 22:33
Mazi pisze:Gołote ograbili więcej niż 2 razy...wczesniej ile walk przegrał badz zremisował...
po 2. remis s Byrdem...skoro 'gorszy' od niego wtedy Gołota z nim zremisował to czyli ze był lepszy.
tzn. słabszy remisuje z silniejszym czyli powinien miec pas...
po 3
Michalczewskiego mi się po prostu szkoda zrobiło...zasłużył na to, aby pobic rekordy...gdyby wygral ta walke z Ruizem(do niej mam taki sam komentarz jak do Gołoty) to miałby 3 rekordy. i przez wiele lat nikt by się do tego niezbliżył...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 27 sty 2005, 12:47
Mazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio