Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 22:45
smitu
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 22:51
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 23:10
Figo11 pisze:Ojaa Solari przegiol piękna brama kontrakt należy z nim podpisać![]()
Wkręcil 2 w ziemie i w okienko coś pięknego![]()
To się nazywa mecz
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 23 sty 2005, 23:14
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 23:21
zawdi pisze:na jakim kanale ogladaliscie mecz?? na c+ byl poslizg.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 23 sty 2005, 23:31
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 23:32
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 23 sty 2005, 23:36
Kotek pisze:A teras zaghajmy f najłapse ogniffo:
RAUL, Raul, RAUL, OWEN, Raul, Figo, Owen, Raul
Raul jesteś najłapsym ogniffem: RAUS!
To mówi samo za siebie. Nie wiem po co gra ta kukiełka. Wypada blado, aż żal patrzeć. A Romek dawał tyle kasy za miernego piłkarza...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2005, 23:51
Raul to wielka ikona Madryty przez to co zrobil w przeciągu ostatnich 10 lat mało który zawodnik moze sie czyms takim pochwalicsmitu pisze:Kotek pisze:A teras zaghajmy f najłapse ogniffo:
RAUL, Raul, RAUL, OWEN, Raul, Figo, Owen, Raul
Raul jesteś najłapsym ogniffem: RAUS!
To mówi samo za siebie. Nie wiem po co gra ta kukiełka. Wypada blado, aż żal patrzeć. A Romek dawał tyle kasy za miernego piłkarza...
hehh nie masz racji do konca, wcale nie wypadal tak zleale w porownaniu z tym co gral kiedys to wypada niezmiernie slabo
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 0:26
chodzi ci o mecz z mallorką? bo oglądałem tem mecz dokładnie i mogę stwierdzic obiektywnie ze graja wielką kichesmitu pisze:blad casillasa ewidentny ale przy tylu dobrych interwencjach jak najbardziej wybaczalny !!boshe jaki cudowny mecz, zizu, ronaldo, gravesen, carlos co oni dzialaja to bajka, kocham ich za to !!
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 sty 2005, 12:54
a mam zapodac obiektywna gre barcy ?!?!?! daj se siana chlopie i idz sie wyzalac na swoj temat o swoim klubie i sie nie wysilaj, jestes chyba slepy skoro uwazasz ze gravesen, becks, ronaldo, zidane czy figo nic nie pokazali !!luk1208 pisze:chodzi ci o mecz z mallorką? bo oglądałem tem mecz dokładnie i mogę stwierdzic obiektywnie ze graja wielką kichesmitu pisze:blad casillasa ewidentny ale przy tylu dobrych interwencjach jak najbardziej wybaczalny !!boshe jaki cudowny mecz, zizu, ronaldo, gravesen, carlos co oni dzialaja to bajka, kocham ich za to !!
solari strzelił w prawdzie wspaniałą bramke, ale :
ronaldo - cos tam próbował i nic z tego nie wychodziło i jeszcze rzucał kutrką w tunelu do szatni![]()
raul- kolejny kiepski wystep
beckham - nic nie pokazał
zidane- kilka sztuczek i nic
figo - aktywny i bramka z karnego
casilias- szmata
gravesen - tez nic nie pokazał , kartka za ostry faul
tak iwec nieiwem nad czym sie tak podniecacie, to jest obiektywna ocena
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 13:01
widzisz prawda bolismitu pisze:a mam zapodac obiektywna gre barcy ?!?!?! daj se siana chlopie i idz sie wyzalac na swoj temat o swoim klubie i sie nie wysilaj, jestes chyba slepy skoro uwazasz ze gravesen, becks, ronaldo, zidane czy figo nic nie pokazali !!luk1208 pisze:chodzi ci o mecz z mallorką? bo oglądałem tem mecz dokładnie i mogę stwierdzic obiektywnie ze graja wielką kichesmitu pisze:blad casillasa ewidentny ale przy tylu dobrych interwencjach jak najbardziej wybaczalny !!boshe jaki cudowny mecz, zizu, ronaldo, gravesen, carlos co oni dzialaja to bajka, kocham ich za to !!
solari strzelił w prawdzie wspaniałą bramke, ale :
ronaldo - cos tam próbował i nic z tego nie wychodziło i jeszcze rzucał kutrką w tunelu do szatni![]()
raul- kolejny kiepski wystep
beckham - nic nie pokazał
zidane- kilka sztuczek i nic
figo - aktywny i bramka z karnego
casilias- szmata
gravesen - tez nic nie pokazał , kartka za ostry faul
tak iwec nieiwem nad czym sie tak podniecacie, to jest obiektywna ocena
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 24 sty 2005, 13:02
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 13:14
luk1208