F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 28

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 sty 2005, 20:19

Barca powinna podczymać dobrą pase i pokonać Seville :P bedzie jednak naprawde cieżko zwłaszcza bedzie groźny Batpista :(
stawiam na 2-1 :lol:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 sty 2005, 23:37

Może i będzie ciężko ale BARCA jest najlepsza i wygra 3:1 :D
Bramki zdobędą: 2 Eto'o i Gio :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 11:06

na mecz z sevilią Barca powinna przystąpic ze wzmocnieniami :lol:
Albertnini ma dzisiaj podpisać kontrakt a Maxi w środę tak więc powinni zagrac choćby troche w tym meczu :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 sty 2005, 12:37

luk1208 pisze:na mecz z sevilią Barca powinna przystąpic ze wzmocnieniami :lol:
Albertnini ma dzisiaj podpisać kontrakt a Maxi w środę tak więc powinni zagrac choćby troche w tym meczu :lol:
Maxi chyba ma we wtorek podpisać kontrakt. Ale mogę się mylić. :wink:

Co do meczu - stawiam na 2:1 dla nas... Trudno będzie Valdesowi zatrzymać Baptistę. Gole dla Barcy zdobędzie Eto'o i Deco. :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 12:57

Maxi ma przylecieć we wtorek w nocy wiec kontrakt powinien podpisac w środe po przejściu testów medycznych :lol:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 sty 2005, 17:41

O tym, ze Albertini przechodzi do BARCY to wiedziałem, ale o Maxim nic nie slyszałem. Jak ktos wie, to prosze podajcie szczeguły transferu!
np.za ile zostal sciagniety,kupiony czy wypozyczony itd.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 sty 2005, 17:47

Albertini jeszcze dzisiaj zostanie zaprezentowany, a Maxi Lopez w środę. Bobi77 Maxi przechodzi do Barcy za około 6 mln. i podpisuje kontrakt na 3 lata.

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 18:51

bobi77 pisze:O tym, ze Albertini przechodzi do BARCY to wiedziałem, ale o Maxim nic nie slyszałem. Jak ktos wie, to prosze podajcie szczeguły transferu!
Widze ze masz problemy z byciem na bierzaco z Barca...Jak chcesz troszke nadrobic to posiedz czasami na ich polskiej stronce Visca el Barca

Mam watpliwosci co do transferu Albertiniego...Koles moim zdaniem jest za stary aby dobrze grac w takim klubie jak Barca...Zobaczymy jak sie wszystko ulozy...Dobrze ze przynajmniej sciagneli Maxiego, krtory moze zrobic kariere w Barcy w niedalekiej przyszlosci 8)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 21:34

też mnie cieszy fakt ze przyszedł Maxi do Barcy :lol: powinien dobrze sie uzupełniac z Eto'o :lol: czekamy na debiut

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 sty 2005, 21:46

Najważniejsze, że Maxi może grać w LM. Mecz z Chelsea będzie bardzo trudny, i trzeba będzie dać z siebie 200%... :lol:

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 24 sty 2005, 22:04

Mmm... będzie trudny. Wydaje mi się że Barca i Chelsea to obecnie dwa najlepsze kluby na świecie [trzeci jest Milan]. Ciekawe czy Maxi zagra w tym meczu w postawowej 11... Jak myślicie?

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 24 sty 2005, 22:05

Jesus;p pisze:
bobi77 pisze:O tym, ze Albertini przechodzi do BARCY to wiedziałem, ale o Maxim nic nie slyszałem. Jak ktos wie, to prosze podajcie szczeguły transferu!
Widze ze masz problemy z byciem na bierzaco z Barca...Jak chcesz troszke nadrobic to posiedz czasami na ich polskiej stronce Visca el Barca

Mam watpliwosci co do transferu Albertiniego...Koles moim zdaniem jest za stary aby dobrze grac w takim klubie jak Barca...Zobaczymy jak sie wszystko ulozy...Dobrze ze przynajmniej sciagneli Maxiego, krtory moze zrobic kariere w Barcy w niedalekiej przyszlosci 8)
Byłem na Słowacji z na obozie z drużyną i dlatego chyba nic o tym transferze nie słyszałem. Ja zazwyczaj siedze na Barcelona ON-LINE - polecam stronke fanom BARCY. Pozdro i dzieki za wiadomości!!! :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 sty 2005, 22:14

Ashantos pisze:Mmm... będzie trudny. Wydaje mi się że Barca i Chelsea to obecnie dwa najlepsze kluby na świecie [trzeci jest Milan]. Ciekawe czy Maxi zagra w tym meczu w postawowej 11... Jak myślicie?
Nie sądzę, by Maxi Lopez wygryzł ze składu Eto'o - jeżeli oczywiście Rijkaard pozostanie przy taktyce, którą obecnie stosuje... Eto'o jest 'perełką', a Maxi dopiero będzie się musiał drożyć... :wink: :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 22:28

narazie napewno Maxi bedzie wchodził na koncówki zeby sie ogrywał :lol: a potem kto wie, jak bedzie dobrze grał to moze bedzie partnerem Eto'o w ataku a Ronaldinhio bedzie grał za nimi :!: poczekamy to sie przekonamy

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 25 sty 2005, 15:07

Eto'o z Chelsea raczej zagra cały mecz no może w 88 minucie zmieni go Maxi Lopez. Argentyńczyk musi się ograć i wątpie żeby Rijkaaerd w tak ważnym meczu wpuścił go na cały mecz. 45 minut moim zdaniem to też za dużo...najwięcej to 20 minut może zagrac. Pod warunkiem że będziemy prowadzić...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”