Real Madryt (zbiorczy) - Strona 28

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 17:27

Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca :twisted: :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 sty 2005, 17:34

Figo11 pisze:Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca :twisted: :!:
zgoodze sie z toba ale lepiej zmien ten post bo zara ci ostrzezenie walna

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:22

wygrali, ale fakt faktem ze musieli gonic 3 pkt...

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 24 sty 2005, 18:26

miło że obrażasz Barcelone nazywajac ja "Farcą" :twisted: widze ze bezprawie szerzy sie na forum ja kiedys dostałem WP za obrazenie Realu...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 18:27

Figo11 pisze:Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca :twisted: :!:
Jedno

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 18:36

Czlowieku przestan obrazac I Brcelone i kibicow Barcy bo zaczyna mi sie to nie podobac...Kolejny placek jedzie po kolejnej druzynie....Nienawidze czegos takiego...Za takie wybryki powinni wywalac z forum. Zostalo ono stworzone wydaje mi sie do tego aby mozna bylo porozmawiac na temat pilki noznej a nie jechac po druzynie i kibicach druzyn ktorych sie nie lubi...Gdybym mogl to bym z Toba pojechal, ale sa 2 powody ktore mnie od tego powstrzymuja :
1. Nie chce sie znizac do twojego poziomu
2. Nie chce dostac ostrzezen za taka gluipote (pamietam ze juz kiedys dostalem i jak widac troszke zmadrzalem czego i Tobie panie Figo11 zycze serdecznie)

Mam nadzieje ze takie sytuacje wiecej sie nie powtorza...A jesli tak to bardzo chcialbym aby Moderatorzy surowiej karali za takie zachowanie...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:42

nie masz co Barcy chłopie obrażać...jak narazie jest zespołem wyraźnie lepszym...jeśli Real będzie rażąco lepszy od Barcy to se mozesz na nia jechac, ale MY nie musimy o tym wiedziec...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 18:53

Spoko rozumiem to...Ale nie raz widzialem jak kibice Barcy reagują na mecze Realu i też jadą w ten sposóp pisząc np "$real"a nwet taki "luk1208" wiedząc że Real zagral świetny mecz napisał ze wszyscy nie wiedzieli co robią na boisku i takie tam. A mnei jako kibica Realu to denerwuje. :!:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 18:59

Figo11 pisze:Spoko rozumiem to...Ale nei raz widzialem jak kibice Barcy reagują na mecze Realu anwet taki "luk1208" wiedząc że Real zagral świetny mecz napisał ze wszyscy nie wiedzieli co robią na boisku it akie tam.A mnei jako kibica Realu to denerwuje. :!:
Jesli to Ci sprawi przyjemnosc to rowniez mozesz napisac ze Barca grala slabo i nie wiedziala co robi na boisku...Kazdy ma prawo do wlasnego zdania na temat spotkania...Najwazniejsze jest to aby nie obrazac druzyny ani jej kibicow...Jesli czujesz ze ktos Cie urazil to albo powiedz mu to publicznie na forum albo zglos to do Moderatorow a oni na pewno cos zdzialaja.

PEACE

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 19:09

No tak sprawiedliwośc. Mnie tu sami wylukali moderatorzy a inni np w temacie Atletico Madryt też obrażali Real i jakoś nie mają ostzreżeń. Zreszta najlepiej niech każdy sam się pilnuje takie kapowanie jeden na drugiego jest nie fer. Zresztą moderatorzy też wolą samemu znalesc pzrewinienie niz ma im ktoś o tym donieść :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 19:11

Figo11 pisze:No tak sprawiedliwośc. Mnie tu sami wylukali moderatorzy a inni np w temacie Atletico Madryt też obrażali Real i jakoś nie mają ostzreżeń. Zreszta najlepiej niech każdy sam się pilnuje takie kapowanie jeden na drugiego jest nie fer. Zresztą moderatorzy też wolą samemu znalesc pzrewinienie niz ma im ktoś o tym donieść :lol:
Niekoniecznie. Jeżeli widzisz, że ktoś kogoś obraża to wciśnij niebieski kwadracik przy tym poście a my postaramy zareagować jak najszybciej.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 21:31

rzeczywiscie real zagrał wspaniały mecz :P rzeczywiscie piłkarze miażdzili przedostatni zespół ligii, rzeczywiscie do momentu gdy wyleciał luiliano real nokautował mallorke!!!!
dziwne ze komentatorzy na C+ mówili cos innego :P fakt faktem 3 punkty są ale nie wmówicie mi ze zagrali wspaniały mecz :P
na koniec ja chcociaż nie lubie ralu nie obrazam ich kibiców i nie przekręcam nazwy :P

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sty 2005, 15:47

niebieski kwadracik i sie zlecą modki ilu ich bedzie:D

Geremiemu źle w Chelsea..moze do Realu wróci??<lol2>

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 19:47

Cassilas BRONI KARNIAKA !!!! ale maja warunki do gry :? szkoda gadac :?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sty 2005, 20:42

Becks z wolnego 25 m i mamy prowadzenie 8)

A teraz Salgado pokonuje Nuneza 8)

1:2 Miguel Lopez :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”