Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 17:27
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 sty 2005, 17:34
zgoodze sie z toba ale lepiej zmien ten post bo zara ci ostrzezenie walnaFigo11 pisze:Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:22
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 24 sty 2005, 18:26
baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 18:27
JednoFigo11 pisze:Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca![]()
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 18:36
Czlowieku przestan obrazac I Brcelone i kibicow Barcy bo zaczyna mi sie to nie podobac...Kolejny placek jedzie po kolejnej druzynie....Nienawidze czegos takiego...Za takie wybryki powinni wywalac z forum. Zostalo ono stworzone wydaje mi sie do tego aby mozna bylo porozmawiac na temat pilki noznej a nie jechac po druzynie i kibicach druzyn ktorych sie nie lubi...Gdybym mogl to bym z Toba pojechal, ale sa 2 powody ktore mnie od tego powstrzymuja :Figo11 pisze:Ja oglądalem ten mecz i real zagrał dobry mecz bardzo dobry i nie ma o czym mowic nawet jeśli komuś to nie pasuje to co dla mnie Real zagrał o 100 razy lepiej niż śmieszna Farca![]()
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:42
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 18:53
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 24 sty 2005, 18:59
Jesli to Ci sprawi przyjemnosc to rowniez mozesz napisac ze Barca grala slabo i nie wiedziala co robi na boisku...Kazdy ma prawo do wlasnego zdania na temat spotkania...Najwazniejsze jest to aby nie obrazac druzyny ani jej kibicow...Jesli czujesz ze ktos Cie urazil to albo powiedz mu to publicznie na forum albo zglos to do Moderatorow a oni na pewno cos zdzialaja.Figo11 pisze:Spoko rozumiem to...Ale nei raz widzialem jak kibice Barcy reagują na mecze Realu anwet taki "luk1208" wiedząc że Real zagral świetny mecz napisał ze wszyscy nie wiedzieli co robią na boisku it akie tam.A mnei jako kibica Realu to denerwuje.
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 sty 2005, 19:09
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 19:11
Niekoniecznie. Jeżeli widzisz, że ktoś kogoś obraża to wciśnij niebieski kwadracik przy tym poście a my postaramy zareagować jak najszybciej.Figo11 pisze:No tak sprawiedliwośc. Mnie tu sami wylukali moderatorzy a inni np w temacie Atletico Madryt też obrażali Real i jakoś nie mają ostzreżeń. Zreszta najlepiej niech każdy sam się pilnuje takie kapowanie jeden na drugiego jest nie fer. Zresztą moderatorzy też wolą samemu znalesc pzrewinienie niz ma im ktoś o tym donieść
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 21:31
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sty 2005, 15:47
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 sty 2005, 19:47
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 sty 2005, 20:42
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin