Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 gru 2007, 23:09
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2007, 23:26
Polska nie wchodzi w gre, na wyspach az tak sie dobrze nie zaprezentowal aby dostac angaz w jakims sredniakukaczy pisze:USA, Wyspy Brytyjskie, Polska czy może Izrael ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 28 gru 2007, 9:59
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 gru 2007, 12:39
umiejętności Zurawskiego porównywalne do umijętnosci Beckhama na pewno NIE sabaziu pisze:skoro jego umiejętności porównywane są do umiejetności Beckhama
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 28 gru 2007, 12:49
Nie wyciągaj zdania z kontekstu. Bo akurat klub w którym gra Beckham chciał Żurawskiego bo widział w nim gwiazde na miare własnie Beckhama. I była juz rozmowa na ten temat dużo wcześniej.vakabayashi pisze:umiejętności Zurawskiego porównywalne do umijętnosci Beckhama na pewno NIE sa
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 gru 2007, 12:52
ja widzę, Żuraw m w CV więcej klubówktoś nie widzi różnic![]()
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 gru 2007, 13:19
ale ono sie w oczy rzucabaziu pisze:Nie wyciągaj zdania z kontekstu
no to tu jest spora różnica, kilku klas bym powiedziałMoofasa pisze:ja widzę, Żuraw m w CV więcej klubów
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 gru 2007, 19:45
Owszem wykonalne ale dla mnie malo realne bowiem Zuraw nie ma juz takich ambicji jak kiedys, moze i z czystej kurtuazji mowi ze zmieni klub aby jechac na ME bo pewnie w glebi duszy ma swiadomosc ze i tak pojedzie na nie bowiem w koncepcji Leo jest stalym pkt ot taki dobry duszekvakabayashi pisze:dla mnie powrót do Wisły i walka o LM czyli wypożycznie pół roczne - nie uda sie w Wiśle w LM - odchodzi gdzieś indziej proste i z korzyścią dla obu strony - a przy okazji - wykonalne
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: daimont » 31 gru 2007, 18:35
daimont

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 sty 2008, 15:47
Tam już do rozwieszania siatek mają doświadczonych fachowcówdaimont pisze:Według mnie Żurawski powinien pójść do Manchesteru united
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 07 sty 2008, 21:20
Fishbone pisze:Tak na poważnie, to Maciek niech szuka klubu, gdzie pewne będzie miał granie i strzelanie jeżeli chce jechać na Euro. Pieniądze swoje już Wiśle i Celticu zarobił więc na to już nie powinien się podpalić.
Danielinho90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2008, 0:59
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 02 lut 2008, 20:31
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2008, 20:42
Hamek84 pisze:Liga by na tym zyskała!
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 02 lut 2008, 21:08
Hamek84
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl