Maciek (interista) pisze:A kolejny był właśnie z Sampdorią gdzie strzelił dwie
No ale on twierdzi, że wcześniej strzelił i to w Pucharze Polski, więc nie wiem może nie uznali?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 28 gru 2007, 23:05
Maciek (interista) pisze:A kolejny był właśnie z Sampdorią gdzie strzelił dwie
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 gru 2007, 10:59
Maciek (interista) pisze:Natepny był mecz Zagłębie Wałbrzych -Legia Warszawa 0:3, ale tam również bramki nie strzelił
Warto jeszcze wrócić do tego meczu w Wałbrzychu. Mało kto wie, ale... tam strzeliłem swojego pierwszego gola dla Legii. Wróciłem do Warszawy, rodzina nie spała, bo wszyscy przeżywali mój debiut.
- Grałeś? - spytał tata.
- Grałem - odpowiedziałem krótko.
- I jak? - ciągnął temat.
- Dobrze, 90 minut, strzeliłem gola - tyle powiedziałem i położyłem się spać. No to następnego dnia mój tata pobiegł do kiosku i kupił wszystkie możliwe gazety. Bierze pierwszą - nic o Kowalczyku, drugą - nic, trzecią - nic, czwartą - nic. Wszyscy napisali, że gola zdobył Iwanicki i tak już zostało, nawet w poważnych książkach! A to jakiś dziennikarz z Wałbrzycha pomyślał, że jak gola strzelił ktoś z wąsami, to na pewno Iwanicki. Nic z tego, to byłem ja! Mój tata nawet zadzwonił do "Przeglądu Sportowego". - Co wy wypisujecie? Mój syn, Wojtek Kowalczyk, strzelił gola dla Legii, a wy żeście napisali, że Iwanicki. Amatorka! Błąd za błędem! Dno! Żenada! Kompromitacja! - mówił. Nawet potem wydrukowano tę wypowiedź. A historia... powtórzyła się. Kilka miesięcy później był mecz z ŁKS. Wszyscy napisali, że gola zdobył... Iwanicki z rzutu wolnego, a tymczasem ja uderzyłem dośrodkowaną przez niego piłkę głową. Tak to "Kowal" promował Iwanickiego.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 29 gru 2007, 17:07
No to coś prostego:kaczy pisze:dawaj Baziu
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 gru 2007, 19:10
kaczy
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 gru 2007, 19:49
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 29 gru 2007, 19:55
baziu
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 29 gru 2007, 20:06
aktualnie nie jemkaczy pisze:Jes Ser
baziu
kaczy

AdamMadridista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 29 gru 2007, 20:11
tak. Dajesz bo pierwszy.kaczy pisze:Jos Geysel ?
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 gru 2007, 20:13
kaczy
Remik
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio