FMy - Strona 389

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 gru 2007, 19:20

guru pisze:Nie wiem po co kupiłeś tych zawodników.
Bo trzeba coś z pieniędzmi robić :)
guru pisze::shock: Ja Sagne i Eboue sprzedałem w pierwszym sezonie za jakieś 6 mln funtów. :?
Ja sprzedałem ich w drugim sezonie i myślę że wyciągnąłem max za nich.
guru pisze:U mnie DM jest Diarra. Jestem z niego zadowolony. Flamini jest jego zmiennikiem.
Obu nich sprzedałem za 6 mln Diarrę a Flaminiego za 3 mln bodaj jednak grali słabo.
guru pisze:jak to jest, że nikt nie chce kupić moich zawodników? Gallas, Senderos, Fabiański i Cana są wystawieni na listę i nikt się nie zgłasza. :roll:
Hehe ja Senderos sprzedałem za 15 mln do Valencii :) Gallas u mnie jest najlepszym obrońcą a Fabiańskiego zostawiłem z sentymentu do Polaka :P

Pierwszy raz mi się zdarzyło w tej grze żeby było takie zainteresowanie moimi piłkarzami mam ich w kadrze około 20 a przynajmniej połową są zainteresowane inne kluby.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 30 gru 2007, 19:56

A ja rozpoczałem gre Gornik Zabrze jestem po kilku meczach i roznie mi sie wiedzie narazie 9 pozycja i poszukuje jakiegos W miare Dobrego bramkarza za nie duza kase ktory przejdzie do mnie Janukiewicz nie chcial Czaplinski nie chcial :wink:

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 30 gru 2007, 20:20

Mam dwa pytania, mam słabego kompa i chciałbym żeby fm mi szybciej chodził, co mam zrobić?

Drugie pytanie, mam 17 milionów i poszukuje obrońcy do ManU, kogo polecacie?

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 30 gru 2007, 20:30

Emberman pisze:Mam dwa pytania, mam słabego kompa i chciałbym żeby fm mi szybciej chodził, co mam zrobić?

chyba tylko jedna liga i mala baza danych... i wylacz dodatki graficzne/dzwiek

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 gru 2007, 20:49

Emberman pisze: Drugie pytanie, mam 17 milionów i poszukuje obrońcy do ManU, kogo polecacie?
Eee, a konkretniej? :roll:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 gru 2007, 21:16

Polecam Emanuelsona z Ajaxu. Szkoda, że człowiek umieszcza linki na forum a pomimo tego wciąż zadajecie te dziecinne pytania psując wątek.
:roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 gru 2007, 21:49

Ja tam mam swoj własny styl gry w Fm,a zawsze w kadrze mam 22 zawodnikow z czego robie zawsze dwie 11 w miare rowne
Obrazek
Przed sezonem sprzedaje badz poprostu rozwiazuje kontraktu z niepotrzebnymi mi zawodnikami a co mlodych lepszych ktorzy narazie nie maja u mnie szans posylam na wypozyczenia i jesli nikt sie nie zglasza to grajac lepszym klubem daje ich do klubu ktory jest tak jakby pod moja opieka;p
Obrazek
Mojej taktyki tez jesccze nie zauwazylem u zadnego z was jak pisaliscie swoje posty
Obrazek

I nie wiem czy wy tak macie ale ja przez ten caly okres przez ktory juz gram mialem chyba ze 20 albo i wiecej nieuznanych bramek i ani jednego karnego i czerwonej kartki :roll:
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 22:13 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 gru 2007, 21:52

myhalek_acm pisze:Ps .potem wkleje screeny jescze ze skladem mojego Atletico ale cos u mnei nie idze ten Imageschack Mad znacie moze podobne strony
tinypic.com

fotosik.pl jeszcze ;)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 gru 2007, 21:58

Emberman pisze:Drugie pytanie, mam 17 milionów i poszukuje obrońcy do ManU, kogo polecacie?
pewnie znane nazwisko ale polecam i zdolasz zaoszczedzic troche pieniedzy do wyrwania za jakies 7 mln ? mowa o Breno brazylijczyk u mnie wymiata, po zatym Sidnei no i za 17 mln moze dasz rade wyrwac Barzalgiego ? :> wg mnie jest w pierwszej piatce obroncow FM

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 gru 2007, 22:11

Ja tam gram obecnie Juventusem pierwszy sezon no i nie ma najgorzej bo zajmuje 5 miejsce. Mało dali mi pieniędzy na transfery latem i ściągnąłem Bresciano który dobrze wkomponował się w drużynę i już kilka razy strzelał decydujące bramki. Do tego zadowolony jestem z Nocerino i Molinaro. Wprawdzie są rezerwowymi, ale jak już dostaną szansę to spisują się dobrze. Najbardziej cieszy mnie postawa Trezeguet który ma na koncie 18 bramek po 30 spotkaniach :)

Kogo polecacie na lewą obronę?

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 gru 2007, 22:13

Jak masz sporo to Marcelo z Realu, jak mniej to Bale'a z Tottenhamu albo Insua z Liverpoolu.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 gru 2007, 22:17

No Barzagli daje rade. A ja jeszcze polecam coś szybkiego, czyli Taiwo i Marcelo. :wink: A i jeszcze Chiellini może być :wink:

myhalek, ja też mam podobnie. Dużo nieuznanych bramek, głównie po spalonych, a i zdarzają się po faulu. Karnych jednak mam sporo, a czerwonych kartek nie mam :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 gru 2007, 22:23

lisek_chz pisze:A i jeszcze Chiellini może być
Od niego zaczynam ustawienie lini obronnej Juventusu. Dodatkowo Criscito całkiem dobrze sobie poczyna, aczkolwiek miewa przykre wpadki. Jeszcze musi trochę potrenować.

Jeszcze prosiłbym o jakąś podpowiedź odnośnie defensywnego pomocnika :P

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 30 gru 2007, 22:24

Giggsy King pisze:
Jak masz sporo to Marcelo z Realu, jak mniej to Bale'a z Tottenhamu albo Insua z Liverpoolu.
n'zogbia z newcastle

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 gru 2007, 22:25

Tutaj masz baardzo duży wybór. Polecam szczególnie Evera Banege, czy Makouna II. Zresztą, jeżeli masz dużo kasy to proponuje Mascherano. Świetnie gra w Liverpoolu. No i jeszcze dochodzi Mikel czy Pique.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”