FMy - Strona 390

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 30 gru 2007, 22:48

yyy w 2 sparingu 08/09 sezon zagrał 45 min Balotelli....jego nota po meczu wyniosła.... 3...piewszy raz takie coś widze

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 gru 2007, 23:00

Najlespzy lewy obronca w Fmie moim zdaniem Antonio Lopez z Atletico ,wymiata w klubie i reprezentacji
Obrazek
Ps.Jak po sezonie przejde do milanu zabieram ze soba Aguero , Lopeza,Simao i Ignacio Camacho najwieskzy talent jesli chodzi o defensywnego pomocnika w wieku 17 lat u mnie juz jest wart 4 mln funtow;p

Jescze jesli szukacie srodkowego pomocnika typowego badz ofensywnego (moze grac tez defensywnego) to polecam Raula Garcie ktory zostal wybrany najlpeszym srodkowym pomocnikiem Hiszpani ,La Liga i Swiata i jego wartosc przez pol sezonu wzrosla o 5 mln funtow;p

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 30 gru 2007, 23:07

myhalek_acm ...

Moze powiesz mi jakim cudem sprzedales tą piz** Miste za 12mln funtow? :shock: :shock: Fabiano Ellera za 14.5 mln funtow, Falcona za 4.3 mln do tego do Barcy :shock: :shock: Solabarietta 4.4 mln :shock: :shock:
Widze ze ładne przekręty :roll: :roll: :roll: A poza tym Simao 12 goli? To chyba żart ... Wiem dobrze bo gram Atletico juz szósty sezon. Ale graj tak dalej .. powodzenia

Antonio Lopez najlepszym lewym obroncą :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nie wiem czy zartujesz ale typ ze srednia w okolicach 7.00 jest dla ciebie najlepszym obronca? wymienic ci kilku o 2 klasy lepszych? Proszę .. Abidal, Guilherme, Marcelo, Chellini, Clichy, Maxwell, Cole .... i wielu innych ...

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 gru 2007, 23:15

Czemu twoim zdaniem przekręty ? Dawali to co moja wina mialem nie brac :roll: Mozwe to byl bug jak np z tymi nieuznanymi bramkami bo oryginalnej wersji nie mam.

Simao duzo bramek to tez przekret? Sorry ale u mnie to kazdy wzywz od def. pomocnika ma duzo goli bo gram takie ustawienie ze tak wychodzi a Simao najwiecej bramek strzela z wolnych bo chyba 6 juz tak strzelil :roll:
Antonio Lopez najlepszym lewym obroncą
Umnie ma jakos srednia kolo 7,10 i to akurat najlespza srednia lewego obroncy z przyzwoitych klubow

2 klasy lespzych np taki Cole ma srednia 6 , 6 Abidal 6,7 Marcelo wogle nie ma co pisac bo chyba z 6,3 :wink:

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 30 gru 2007, 23:29

Dziwne bo ja grajac Barceloną( na "rozgrzewke") bylem zachwycony grą Abidala. Mial srednia 7.50, zaliczal mnostwo asyst, super w obronie.
Moze jeszcze powiesz ze Valera to najlepszy prawy obronca w grze bo ma srednia powyzej 7.00??
A co do Simao to nie wiem jakim cudem strzelil 6 goli grajac w polowie meczy skoro u mnie w sezonie padaja 3-4 gole z wolnych
Pozatym Kupiles Alvesa za taką kase a pozniej go wywaliles? Widocznie masz przepelnione konto skoro tak szastasz kasą

Te transfery to przekrety... i tyle mam do powiedzenia

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 gru 2007, 23:33

Mój save [*] :cry:

Obrazek

Poradzi coś ktoś? :cry:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 gru 2007, 23:39

Pozatym Kupiles Alvesa za taką kase a pozniej go wywaliles?
Wywalilem w 10 meczach strzelil chyba 1 gola to ja dziekuje mial zawaliscie wysoka pensje wiec psotanowilem rozwaizac kontrakt , ogolnie mam 7,5 mln teraz na transfery wiec nie wiem czy oplywam w kase po prsotu sie nei sprawdzil, .

Przekrety to twoj wymysl i mysl se co chcesz ale tak po prostu bylo z tymi transfermai i prawdobodobnie byl to bug ale nie mnie sie tym martwic

Wracajac do simao to niby jak w Fmie mozna strzelac bramki samemu lub robic jakies przekrety z bramkami he :roll:
Ostatnio zmieniony 30 gru 2007, 23:40 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 30 gru 2007, 23:40

Niestety chyba po sav'ie :( Kilka razy mialem cos podobnego w starszych wersjach. Dlatego teraz robie dwa save'y i raz na jeden raz na drugi zapisuje. Moze ktos wie jak to naprawic ale nie sądze :cry:

myhalek - nie mowie ze robiles przekrety z golami ale wyglada mi to na S&L ... Nie wierze ze napastnicy wala srednio bramke na mecz bo jest to ciezkie grajac 2 napastnikami. Luis Garcia tez 10 goli :shock: Dobre ...
zrob screena z historii wydarzen Juve , Interu i Barcy to uwierze w te transfery, bo cos mi sie wydaje ze niespodziewanie mieli oni "chwilowych" trenerow

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 gru 2007, 23:46

macie jakiegos napastnika do 3 mln ktory potrafi wejsc z lawki i zasadzic bramke ?

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 30 gru 2007, 23:51

Hmmm .. moze Rasiak? :lol: A tak na powaznie to powiedz do jakiego klubu i za 3mln czego? zł? Euro?

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 gru 2007, 23:55

Euro do Marsyli, do Mistrza Francji :wink: potrzebuje dobrego zmiennika dla Cisse licze tez na to ze to bedzie dobra inwestycja w przyszlosc

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 30 gru 2007, 23:56

Febian Brandy

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 31 gru 2007, 0:03

Moze Jozy Altidore lub Henri Saivet(moze narazie za slaby na "wchodzacego" ale to spory talent)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 gru 2007, 0:07

Jeżeli ktoś zaczyna grę i ma trochę pieniędzy, których nie musi teraz wydac, to polecam zainwestowac w obrońcę młodzieżówki Lazio o nazwisku Tuia, podobnie z bramkarzem Parmy Corradinim. Po 3 latach dobrego treningu w Primaverze macie jednego z najlepszych środkowych obrońców w Europie (krycie, odbiór, gra głową - kolejno 20,20,18, ustawianie się - 19) oraz bramkarza, który ma parametry bramkarskie niemal wszystkie w przedziale 18-20. Ogólnie polecam przetrzepianie młodzieżówek rywali - we włoskiej lidze zwłaszcza :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 31 gru 2007, 1:06

kon2r pisze:macie jakiegos napastnika do 3 mln ktory potrafi wejsc z lawki i zasadzic bramke ?
kilka postow wczesniej napisalem calkiem pokazna liste, wybierz cos :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”