FMy - Strona 391

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 31 gru 2007, 1:11

Giggsy King pisze:Febian Brandy
zaryzokowalem, kupilem go..
Marsylia 0-0 AS SE. 75 min. zmiana Brandy wbiega za kontuzjowanego Zianiego 5 minut pozniej strzela bramke w swoim debiucie zrobil to czego od niego wymagam :D wchodzi i strzela o to mi chodzilo dodam ze zmuszony byl grac na skrzydle :D

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 733

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 gru 2007, 9:38

tego patcha trzeba instalowac do okreslonego folderu czy poprosty gdzie sie chce ??

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 31 gru 2007, 10:44

kon2r pisze:zaryzokowalem, kupilem go..
Marsylia 0-0 AS SE. 75 min. zmiana Brandy wbiega za kontuzjowanego Zianiego 5 minut pozniej strzela bramke w swoim debiucie zrobil to czego od niego wymagam Very Happy wchodzi i strzela o to mi chodzilo dodam ze zmuszony byl grac na skrzydle Very Happy
Zobaczysz co będzie jak się rozegra :) U mnie w sezonie 2009/10 w United był 3 napastnikiem, po Aguero i Rooneyu, a przed czwartym Pandevem (save [*] :cry: )

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 31 gru 2007, 11:41

Giggsy ja też tak miałem ostatnio. Zaczęłem grać Arsenalem, skończyłem sezon i chyba wiem dlaczego wystąpił ten błąd. Po prostu nie można zapisywać w ten sposób: Zakończ gre -> Gra nie została zapisana, czy chcesz zapisać? -> Tak. To przez to tak sie robi, a i jeszcze nie należy włączać kariery poprzez -> Wczytaj ostatnią grę. Tylko Wczytaj grę i wybierasz daną karierę. Na sortitousti był o tym temat.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 31 gru 2007, 12:00

ej a co sądzicie o robercie aquafresca-dobry jest,miał go ktoś??bo chcę go kupić do mojej fiorentiny

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2007, 12:02

lisek_chz pisze:Po prostu nie można zapisywać w ten sposób: Zakończ gre -> Gra nie została zapisana, czy chcesz zapisać? -> Tak. To przez to tak sie robi, a i jeszcze nie należy włączać kariery poprzez -> Wczytaj ostatnią grę. Tylko Wczytaj grę i wybierasz daną karierę.
Ja robię tak od wyjścia na rynek FM-a 2005 i nigdy taki błąd mi nie wyskoczył :] .

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 gru 2007, 12:09

ej a co sądzicie o robercie aquafresca-dobry jest,miał go ktoś??bo chcę go kupić do mojej fiorentiny
Wiesz tak do konca to nigdy nie wiadomo to zalezy od taktyki ilosci wystpepowi po prostu zwyjlego farta bo zazwyczaj fm zachowuje sie inaczej u kazdego ale jesli mialbys polegac na jego rzeczywistym talencie to ze spokojem mozesz go brac bo jakis tam strasznie drogi nie jest :)

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 gru 2007, 12:10

U mnie Aquafresca się nie sprawdził i musiałam go sprzedać, ale za to Giovinco, Pato i Cavani wymiatają, a na bramce Amelia - rewelacyjnie broni ;)

PS. Pato uważany jest za 'Wonder Kid' :)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 gru 2007, 12:23

Giggsy jest jeszcze taka mozliwosc. Dales tak na pytanie czy zapisac przed wyjsciem.
Gra sie wylaczyla, ale jeszcze w tle przetwarzala. Wylaczyles komputer windows wymusil zamkniecie procesu i fm nie zakonczyl poprawnie swojej pracy. I sejw w piach. Ja tak mialem i teraz sprawdzam przed wylaczaniem kompa. bo szlag moze czlowieka trafic...

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 gru 2007, 12:38

maciek_88 pisze:eżeli ktoś zaczyna grę i ma trochę pieniędzy, których nie musi teraz wydac, to polecam zainwestowac w obrońcę młodzieżówki Lazio o nazwisku Tuia

O Tuię po pierwszym sezonie pytają się Inter i Real Madryt więc coś musi być na rzeczy. Ja nie chciałem go sprzedawać, ale Brescia zaoferowała...12 mln płacone przez 2 lata i mój ukochany prezydent uznał, że kwota jest zbyt dobra aby ją odrzucić i Tuia poszedł się kochać... :?

Polecam z Lazio także De Silvestriego. Po pierwszym sezonie jest wonderkidem jak macie dobrych trenerów i ciągle cię nękają z Realu i Interu abyś go im sprzedał. W doniesieniach prasowych po pierwszym sezonie piszą, że trzeba za niego zapłacić 36 mln, ale ja nie przyjmę kwoty niższej nić 58 mln bo De Silvestri gra fantastycznie. Polecam na prawą obronę.

Właśnie skończyłem 3 sezon Lazio. W ostatnich dwóch latach byłem wicemistrzem Włoch, mistrzem Włoch i dwa razy przegrywałem finał Ligi Mistrzów po 0:1 choć w obu byłem lepszy :roll: .

Mój skład obecnie przedstawia się następująco: Ustari (50 mln) - De Silvestri, Albiol (38 mln), Cribari, Zauri - Kehl (free), Pirlo (25 mln bo wystawiony na sprzedaż) - Matias Fernandez (18 mln + 10%), Kaka (34 mln bo też wystawiony na sprzedaż :lol: ), Ben Arfa (24 mln) - Aguero (55 mln). Na ławce m.in. Aimar, Aaron Niguez (wonderkid z Valencii), Morientes i Luis Jimenez,

Miałem dużo na transfery bo sprzedałem m.in. Pandeva za 58 mln do Arsenalu, Behramiego za 25 mln do Barcy, Stendardo za 19 mln do Valencii, Foggie za 15 mln do Porto czy Ledesme za 22 mln do Milanu.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 gru 2007, 12:46

Ale jad, nie wiem jak wy przeprowadzacie takie duze transfery. Zarowno kupno jak i sprzedaz. Mi sie nigdy nie udalo kogokolwiek sprzedac za 58 baniek :?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 gru 2007, 12:51

Może to wina mojej wersji (pirat) bo w ogóle transfery w tej grze nie są zbytnio realistyczne. Większość z nich ma się nijak do rzeczywistości bo są znacznie przepłacone. Być może na oryginale to wygląda inaczej, ale nie wiem. U mnie to wygląda jakby wróciły stare czasy, gdy za piłkarzy płacono duże kwoty a o recesji nikt nie słyszał.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 gru 2007, 12:57

U mnie rywale przeprowadzają potężne transfery. Jak zobaczyłem że Milan kupił Diego, Roma Carlosa Velę a Inter VDV w jednym okienku - każdy ponad za 50 milionów to mnie trochę sczyściło. Ja najwięcej wydałem na 2 piłkarzy - Quaresma i Aguero - ponad 30 milionów, po prostu musiałem ich miec a że klauzulę jak na takich grajków były względnie niskie :lol:...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 733

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 gru 2007, 13:00

mam pytanie czy ktos kupowal Gaia Assulina z Barcy.bo ja przez blad tylko dwa sezony gralem Milanem i nie moglem gu kupic a statsy ma dosc fajne tylko nie wiem jak sie rozwija??

polecam Marko Marina w drugim sezonie Milanem byl warty 14,5 mln euro(kupiony za 220 tys).strzela duzo bramek i asyst wystawialem go na srodkowego pomocnika(w miejsce Seedorfa) i sie sprawdzil a naturalna pozycje ma AM C

EDIT

i co sadzicie o Altidorze??potrzebuje napastnika za Inzaghiego ktorego kupie potrenuje dwa lata w mlodzikach i za Inzaghiego konczącego kariere do pierwszego skladu

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 gru 2007, 13:31

lisek_chz pisze:Popraw link z Maricą poproszę Wink

http://img169.imageshack.us/my.php?imag ... icaqb1.jpg

Proszę Cię uprzejmie.

A tak poza konkursem, dodawajcie same linki, a nie screeny, bo ciężko się wczytują.

Altidore http://img257.imageshack.us/my.php?image=1111ls3.jpg

IMO kiepski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”