maciek_88 pisze:eżeli ktoś zaczyna grę i ma trochę pieniędzy, których nie musi teraz wydac, to polecam zainwestowac w obrońcę młodzieżówki Lazio o nazwisku Tuia
O Tuię po pierwszym sezonie pytają się Inter i Real Madryt więc coś musi być na rzeczy. Ja nie chciałem go sprzedawać, ale Brescia zaoferowała...12 mln płacone przez 2 lata i mój ukochany prezydent uznał, że kwota jest zbyt dobra aby ją odrzucić i Tuia poszedł się kochać...
Polecam z Lazio także De Silvestriego. Po pierwszym sezonie jest wonderkidem jak macie dobrych trenerów i ciągle cię nękają z Realu i Interu abyś go im sprzedał. W doniesieniach prasowych po pierwszym sezonie piszą, że trzeba za niego zapłacić 36 mln, ale ja nie przyjmę kwoty niższej nić 58 mln bo De Silvestri gra fantastycznie. Polecam na prawą obronę.
Właśnie skończyłem 3 sezon Lazio. W ostatnich dwóch latach byłem wicemistrzem Włoch, mistrzem Włoch i dwa razy przegrywałem finał Ligi Mistrzów po 0:1 choć w obu byłem lepszy
Mój skład obecnie przedstawia się następująco: Ustari (50 mln) - De Silvestri, Albiol (38 mln), Cribari, Zauri - Kehl (free), Pirlo (25 mln bo wystawiony na sprzedaż) - Matias Fernandez (18 mln + 10%), Kaka (34 mln bo też wystawiony na sprzedaż
Miałem dużo na transfery bo sprzedałem m.in. Pandeva za 58 mln do Arsenalu, Behramiego za 25 mln do Barcy, Stendardo za 19 mln do Valencii, Foggie za 15 mln do Porto czy Ledesme za 22 mln do Milanu.