Wydaje mi sie, ze z dwojkaSnipp_ pisze:Co lepsze, Sylwester z Jedynką czy może z Dwójką?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 31 gru 2007, 14:15
Wydaje mi sie, ze z dwojkaSnipp_ pisze:Co lepsze, Sylwester z Jedynką czy może z Dwójką?
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 gru 2007, 14:16
Zależy czy pytasz o kanały telewizyjne czy zęby?Snipp_ pisze:Co lepsze, Sylwester z Jedynką czy może z Dwójką?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 31 gru 2007, 14:26
lepiej z dwojka...Snipp_ pisze:Co lepsze, Sylwester z Jedynką czy może z Dwójką?
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 gru 2007, 14:31
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 31 gru 2007, 14:37
ta szalona i roztanczona Kasia Dowbor....Yukasz pisze:Kasia Dowbor i Beta Kozidrak Lol One są wszędzie Rolling Eyes
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 31 gru 2007, 15:05
Faktycznie Vavamuffin koncerty ma świetne jak będa grali u was w mieście to nie załujcie tych paru złotych i się na nich wybierzcie bo warto.Babel pisze: Kazdy kto był na ich koncercie wie jaka to jest energia
SpY pisze:Doda podobno spiewa, wiec jest chociaz na co popatrzec
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 gru 2007, 15:24
Byłem na dwóch i na dwóch sie zajebiscie bawiłem. Zespoł koncertowy, coz wiecj pisać.franz pisze:Faktycznie Vavamuffin koncerty ma świetne jak będa grali u was w mieście to nie załujcie tych paru złotych i się na nich wybierzcie bo warto.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 gru 2007, 15:29
Jaki kraj, takie gwiazdy estrady.franz pisze:Jakas sztuczna lale wypchną sylikonem i botox'em, która ubiera się jak bułgarska tirówka pracujące na drodze Augustów - Białystok na dodatek z toną tapety na twarzy, która przypomina oblicza mieszkanek wsi (WSI jak kto woli) umalownych na odpust parafialny
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 31 gru 2007, 15:46
W innych też wcale nie są dużo lepsze (a może nawet gorsze o ile to możliwe) tu raczej chodzi o ogólne gusta muzyczno-estetyczne większości, które zwykle są na poziomie troche powyżej bruku a więc jakie "gwiazdy dla większości" muszą być do tego poziomu dopasowane.Duch pisze:Jaki kraj, takie gwiazdy estrady
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 gru 2007, 15:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 gru 2007, 16:02
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 31 gru 2007, 16:03
Ja wiem tylko, że dosłownie znaczy to do następnego roku, ale to chodzi chyba jeszcze o coś innego, może coś z kasąfranz pisze:Wie ktoś co znaczyn te sławetne "Do siego roku!" ?
i zadowolenia z gry Waszych ulubionych klubów arturo_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 gru 2007, 16:11
http://nasz-czas1.tripod.com/006/siego.htmlarturo_ pisze:Ja wiem tylko, że dosłownie znaczy to do następnego roku, ale to chodzi chyba jeszcze o coś innego, może coś z kasąfranz pisze:Wie ktoś co znaczyn te sławetne "Do siego roku!" ?
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 gru 2007, 16:25
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 gru 2007, 16:42
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio