Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 707

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
pekaes
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 21:54

Profesor_Futbol pisze:Nie ma co ukrywać, że Barcelona może Realowi, brzydko mówiąc, possać orzeszka. Tak utytułowanemu klubowi jak madryckiemu Realowi, piłkarze, kibice i prezesi Barcelony powinni mówić per "pan". Śmieszy mnie ta żałosna, niepodparta żadnymi argumentami, napinka fanów Blaugrany. Po prostu Real jest lepszy, a tu wyskoczy taki jeden z drugim, twierdząc, że Valdes jest najlepszym bramkarzem. Panowie, no ja pierd*le! Jak można być tak ślepym!!! Albo ten was zajeba*y Królik. Już go obwołaliście drugim Pele, trzecim Zidanem, a dwudziestym Maradoną.

Nie uważasz że trochę przesadziłeś używając tak ostrych słów w kierunku Barcy jak do ich zawodników? Szczerze mówiąc to farsy nie nawidzę, nie ma kto się równać z Realem, ale jakiś szacunek do królików i "najlepszego bramkarza świata " trzeba mieć, nie?

2 wp za 'farse' // fieldy

Profesor_Futbol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Profesor_Futbol » 09 sty 2008, 21:55

peepe pisze:
mocne, witaj na forum Laughing
Mocne, ale prawdziwe. Wódka też jest mocna, ale za to ją kochamy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sty 2008, 22:20

Wow nieźle, tego pana napewno wam nikt nie pozazdrości.
pekaes [*]

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 22:22

Nie rozumiem, jeżeli coś Ci we mnie nie pasuje to załatwmy to na priv jak kulturalni ludzie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sty 2008, 22:28

pekaes pisze:Nie rozumiem, jeżeli coś Ci we mnie nie pasuje to załatwmy to na priv jak kulturalni ludzie.

Kultura mi na to nie pozwala.

Wracajac do tematu Ruud napewno zasłuzył na nowy kontrakt, nawet na podwyżke. Nie spodziewałem sie, że tak szybko zaaklimatyzuje sie w La Laiga i nastrzela tyle bramek. W końcu pichichi w pierwszym sezonie to jest coś.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sty 2008, 22:29

Pokemony atakują :!:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sty 2008, 22:44

Jarzinho pisze:nawet na podwyżke
IMO jakas zapewne dostal. Niestety brak danych na ten temat, jedyne co wiemy, to to, ze "doszlo do pelnego porozumienia w kwestiach ekonomicznych". Jak juz pisalem wyzej, poczatkowo bylem srednio zachwycony sprowadzeniem Holendra (uwazalem ze powinnismy kupic kogos bardziej kreatywnego). Czas pokazal, ze sie mylilem. Zawsze chcialbym sie tak mylic :wink:

P.S. Naszych gosci przemilcze :wink:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sty 2008, 22:46

Ciekawe jak Pedja i prezesunio zareaguja na prosby o podwyzki Robinho i Sergio Ramosa.
Robinho wiadomo, pojawilo sie dziecko , nie wydaje juz calej kasy tylko na konsole i imprez ;)
dac im ile chca, poki na to zasluguja ;)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sty 2008, 22:56

peepe pisze:Ciekawe jak Pedja i prezesunio zareaguja na prosby o podwyzki Robinho i Sergio Ramosa.
Sergio na pewno zasluguje na to, by byc jednym z najlepiej zarabiajacych pilkarzy w druzynie. Obie strony musza dojsc do porozumienia, bo Ramos nie chce opuszczac druzyny, a Calderon nie moze sobie pozwolic na utrate takiego grajka.
Co do Robinho... Jeszcze bym sie wstrzymal. Na razie gra na miare oczekiwan dopiero kilka miesiecy. Jesli utrzyma dyspozycje przez dluzszy czas (tak jak Ramos), mozna pomyslec :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sty 2008, 22:59

Dostaną, bo jakby któryś z nich odszedł to kibice by Calderonowi jaja urawali. Kwestia czasu.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 sty 2008, 23:03

Ramos napewno, choć nie wiem czy od przejscia z Sevilli już jednej nie dostał. :wink: Jednak jesli tu mowi sie ciagle o zainteresowaniu Milanu, to taka podwyżka zamknie spekulacje.
Robinho raczej nie zasłuzył, bo tak naprawde dobrze zaczął grać dopiero w tym sezonie, a gdyby każdy tak chciał to budżet byłby dwukrotnei wyższy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sty 2008, 23:08

Robinho dostanie, choć Ramos oczywiście szybciej. Zobaczymy jeszcze jak będzie się układała sytuacja z plotkami na jego temat i jak on sam będzie się zachowywał. Na pewno w tym sezonie jest wyróżniającą się postacią w drużynie, a nawet taki Salgado zarabia więcej. Będzie miał nowy kontrakt pod koniec sezonu albo po jego zakończeniu. Oczywiście musi zasłużyć swoją postawą na boisku, ale taka motywacja powinna tylko dobrze na niego wpłynąć.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 sty 2008, 10:05

Nikt chyba jeszcze nie dawal, wiec ja to zrobie:
Obrazek
W skladzie jest Ramos, wychodzi wiec na to, ze bedzie pauzowal dopiero z Levante. Brak Robbena, ktory naciagnal miesien.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 sty 2008, 11:59

Makis pisze:Brak Robbena, ktory naciagnal miesien
brak Arjena żadna nowość :oops: można sie spodziewać ze coś mu się zawsze stanie czy to na treningu czy to w meczu. Wyglada na to ze Robben bedzie musiał chyba dobrze przepracować nowy okres przygotowawczy bo w tym sezonie do gry nie jest chyba przygotowany :?

Cieszy ze da sie jakoś zestawić pare stoperów Pepe-Ramos ciekaw jestem jak zagrają. Ktoś pamięta czy w tym seoznie grała razem ta para w Realu jako środkowi obrońcy :?:

peepe pisze:Ciekawe jak Pedja i prezesunio zareaguja na prosby o podwyzki Robinho i Sergio Ramosa
tą chęć podwyżek kreują zawsze jak nie dziennikarze to agenci piłkarzy. Ramos dostał powyżkę w lecie więc nie wierze w to ze domaga sie kolejnej. A plotki o odejsciu Sergio do Milanu to juz wogóle bajka. Chlopak za kilka lat bedzie kapitanem Realu i jest jednym juz dzis z jego symboli. Podwyżka Robinho - narazie nie ma o tym mowy. Zresztą kwestia jest jasna dla PEdji i Calderona - podwyżki - tak, ale dopiero w lecie. Narazie zespól ma walczyć o trofea jak wywalczą 3 to dostaną nie mało wiec jest o co grać :)

RealFan pisze:a nawet taki Salgado zarabia więcej.
i tu też bedzie pora w lecie dokonać pzeglądu zarobków - bo niepotrzebny nam Salgado - zarabia 2,3 mln (kontrakt z czasów jego świetności- podpisany zeby odstraszyć rosnącą wtedy w siłe Chelsea)

ostatnio pojawiły sie plotki o zainteresowaniu Tottenhamu - dla mnie Salgado jest po sezonie do odejścia

wracając do meczu z Mallorcą, bedzie bardzo cięzko o ile graczą z wyspy bedzie się chciało grać o Copa, ale mozna być pewnym ze Realowi nie popuszczą. U nas na pewno zagra Dudek w środku Pepe i Ramos boki to pewnie Salgado-Marcelo a z przodu pownienien zagrać Raul z Saviolą Gago zamiast Diarry i Guti od początku. Po kadrze jaka zabrał Bernd widac ze potraktuje ten mecz bardzo poważnie.

Zestawienie defensywy i brak Casilliasa każe być ostrożnym - nasz remis bramkowy byłby dobrym wynikiem, w rewanzu na SB spokojnie powinnismy ugrać awans 8)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 10 sty 2008, 12:16

vakabayashi pisze: brak Arjena żadna nowość :oops: można sie spodziewać ze coś mu się zawsze stanie czy to na treningu czy to w meczu. Wyglada na to ze Robben bedzie musiał chyba dobrze przepracować nowy okres przygotowawczy bo w tym sezonie do gry nie jest chyba przygotowany :?
O Heinze mozna wlasciwie napisac to samo, wraca na kilka spotkan i potem znowu cos sie "psuje". Przez urazy oboje maja u nas slabe poczatki (choc Gabriel na pewno pokazal wiecej).
vakabayashi pisze: ostatnio pojawiły sie plotki o zainteresowaniu Tottenhamu - dla mnie Salgado jest po sezonie do odejścia
Dla mnie jest do odejscia juz teraz :wink:
vakabayashi pisze: bedzie cięzko o ile graczą z wyspy bedzie się chciało grać o Copa
Bedzie im sie chcialo, bo ewentualne zwyciestwo w Pucharze Krola daje przepustke do Pucharu Uefa. Nie mamy co liczyc na taryfe ulgowa.

Zgadzam sie, ze remis bedzie dobrym rezultatem i takiego wyniku sobie dzisiaj zycze. Meczyk pokazuja na sopcascie, wiec bedzie (mam nadzieje) mozliwosc zobaczyc naszych w akcji.

Co do skladu, to mysle ze na prawej obrnie zagra Torres, na prawym skrzydle Balboa lub ewentualnie Higuain (choc raczej zagra jako drugi napastnik). Raul wejdzie IMO tylko w przypadku niekorzystnego wyniku. Bernd bedzie chcial go oszczedzic w tym meczu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”