FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 11 sty 2008, 15:37

Jarzinho nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Jego sposób patrzenia na różne kwestie jest dla mnie niekiedy zupełnie niewytłumaczalny, ale to nic. W sumie może nawet dobrze, że właśnie tak jest. Przynajmniej jest ciekawie...

Deco już normalnie trenuje, ale jutro na pewno nie zagra co mnie bardzo irytuje. Jestem zniesmaczony :P

Transfery to złożony temat. Zapewne będą miał nieco inne podejście niż Jarzinho, ale podzielę się tym kiedy indziej. Póki co mamy inne problemy. Jesteśmy dopiero w środku sezonu.

Wszelkie ploteczki pod tytułem: "X haj$u na transfery w lecie" można włożyć między bajki. To nie FM. Wydamy tyle ile będzie trzeba. Nie mniej i nie więcej. Gdyby wymagane było wydanie 120 mln to pieniądze pewnie by się znalazły. Tyle, że oczywiście nie będzie takiej potrzeby. Jeśli chodzi o liczbę wzmocnień to najpierw będzie trzeba sprowadzić piłkarzy w miejsce tych, którzy odejdą (może z wyjątkiem Ezquerro) a potem myśleć ewentualnie o kolejnych nazwiskach. Generalnie uważam, że zasili nas przynajmniej tylu nowych piłkarzy ilu odejdzie a może nawet nabytków będzie więcej.

Wróć do „Hiszpania”