Najlepszy z wszystkich filmów o lądowaniu na księżycu... I to paradoksalnie: mimo że tym razem księżyc osiągnięty nie został.Currahee pisze: Apollo 13.....
...,czyli jeden z wielu znakomitych filmów z Hanks'em w roli głównej...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 sty 2008, 20:49
Najlepszy z wszystkich filmów o lądowaniu na księżycu... I to paradoksalnie: mimo że tym razem księżyc osiągnięty nie został.Currahee pisze: Apollo 13.....
...,czyli jeden z wielu znakomitych filmów z Hanks'em w roli głównej...
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 sty 2008, 10:30
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 10 sty 2008, 16:11
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 sty 2008, 14:46
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 sty 2008, 17:48
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 sty 2008, 18:15
hrabi pisze:Thx, nie kazdy ma w domu program telewizyjny, telegazete w tv, czy tv.wp.pl w zakladkach.
hrabi pisze:Swoja droga nawet telegazeta bardziej zacheci do obejrzenia jakiegos filmu niz przeklejenie danych jego emisji.
hrabi pisze:Moze zbytnio sie czepiam, ale to troche irytujace, ze regularnie spamujesz tu programem telewizjnym bez jakiekogolwiek zdania od siebie, bo ten topic ma byc chyba czyms wiecej niz ubozsza wersja programu tv.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sty 2008, 19:33
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 13 sty 2008, 19:57
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 sty 2008, 20:27
John Travolta pisze:Ja na przykłąd samo to ze ktos napisze o jakims filmie traktuje jako polecenie tego filmu.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sty 2008, 21:20
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 13 sty 2008, 21:26
pomaga,cloner pisze:A same info, ze wyrezyserowal go Tarantino równiez zbyt wiele nie pomaga
jest a zwie sięcloner pisze:przeciez nie ma czlowieka na swiecie, ktory "robilby" same dobre produkcje.
cloner pisze:Tarantino
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 13 sty 2008, 22:27
hrabi pisze:chcac sie dowiedziec co leci w tv zaglada w telegazete
Jeżeli podanie kilku filmów praktycznie na połowę tygodnia to dla Ciebie cały program TV to raczej nie mamy o czym rozmawiać.hrabi pisze:Smiem twierdzic, ze wiecej czasu zajmuje Ci skopiowanie programu tutaj
Pytanie tylko czy ktoś Ci każe wchodzić? Wcale nie musisz na to patrzeć, jedni korzystają drudzy nie. Nie wiem co może Ci dać moja opinia na temat filmu?! Skusi Cię? przecież gusta są różne, więc z drugiej strony patrząc chyba lepiej jak sobie przeczytasz na filmweb czy gdziekolwiek i sam stwierdzisz czy jest wart Twojego czasu.hrabi pisze:Tera dzieki Twoim postom otrzymuje okrojona wersje zwyklego programu tv, a zeby dowiedziec sie o czym jest film musze wchodzic na inne sajty, co tylko potwierdza jak bez sensu jest przeklejanie tutaj danych emisji
hrabi pisze:Innymi slowy - obnizyles poziom topicu, przykro mi Razz Zwyczajnie nabijasz, a to irytyuje.
10 pisze:Sobota 20.00, TVP2; Miesięcznik Moralnego Niepokoju
Michał M pisze:Środa (19 XII), Kino Polska
17.10 Piłkarski poker
Klasyk! Cool Wciąż aktualny Razz
Zico_FCI pisze:Na TVP Kultura zaczęli się właśnie „Kontrolerzy”
koń pisze:30 listopada TVN Siedem 22:40
Scarface Cool
sci pisze:noo i 21 gram we wtorek u Grażynki też warto zobaczyć
I Twoja wypowiedź dotycząca mojego 'spamowania' czy też 'nabijania' jest tylko pusta zaczepką.Z mojej strony również koniec offtopa.Yukasz pisze:Ojciec Chrzestny znowu z nami Razz Na TVN7 cała Trylogia a zaczyna się już 15.11.2007 o godz 20:10 i powtórka 17.11.2007 o godz 21:50 Exclamation
A gdzie Wściekłe Psy?fieldy pisze:Pulp i Jackie Brown to 2 [moim zdaniem] najlepsze filmy Tarantino.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 18 sty 2008, 7:50
baziu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio