kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 21 sty 2008, 2:20
guru pisze:Ale wyszedłem na tym patchu. Confused Zainstalowałem go, uruchomiłem FM'a, a tam wyskakuje mi komunikat "Włóż Płytę"... Ale ja żadnej płyty nie mam
guru pisze:Używało się kiedyś takiego programu (shide, czy jakoś tak), tylko nie mogę o znaleźć Druga opcja to odinstalowanie FM'a, tylko, co wtedy z moim sejwem? Rolling Eyes
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 21 sty 2008, 8:15
guru pisze:Ale wyszedłem na tym patchu. Confused Zainstalowałem go, uruchomiłem FM'a, a tam wyskakuje mi komunikat "Włóż Płytę"... Ale ja żadnej płyty nie mam Mać Używało się kiedyś takiego programu (shide, czy jakoś tak), tylko nie mogę o znaleźć Druga opcja to odinstalowanie FM'a, tylko, co wtedy z moim sejwem? Rolling Eyes
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 sty 2008, 8:16
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 21 sty 2008, 8:39
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 sty 2008, 10:14
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 21 sty 2008, 11:52
Fler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 21 sty 2008, 12:51
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 21 sty 2008, 15:07
Loczek pisze:Cracka ściągnijcie i zainstalujcie, inaczej wam nie odpali
Fler pisze:Dokladnie prosty sposob sciagnac cracka wkleic i gierka hula
Loczek pisze:Wkurza mnie kolejny bug. Zawodnik X ( napastnik ) strzela mi 4 bramki w meczu. A zawodnik Y ( po prostu droższy ) miał ocenę po meczu 7. Ale że droższy zostaje wybrany piłkarzem meczu. Pozostali mieli po 8-9, a zawodnik X nawet 10. O co tu chodzi ? Rolling Eyes Skorumpowany FM ? Laughing
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 sty 2008, 15:48
Eee, ja juz chyba z 3 miesiace mam tego cracka i dupa tam jest a nie trojan. A skanowałem kompa avastem od tego czasu.boskigonzo pisze:tak jak pisalem crack zawiera trojana Krzywy
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2008, 16:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2008, 16:30
Sunu u mnie w U-18 strzelił w 51(5) meczach 57 goli.jakby ktoś chciał młodego, perspektywicznego napastnika, to w druzynie U18 Arsenalu moze znaleźć 2- 3 Krzywy
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 21 sty 2008, 19:19
Giggsy King pisze:Eee, ja juz chyba z 3 miesiace mam tego cracka i dupa tam jest a nie trojan. A skanowałem kompa avastem od tego czasu.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 21 sty 2008, 19:25
Fler

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 21 sty 2008, 19:58
Giggsy King
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio