Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2008, 17:42
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 26 sty 2008, 16:19
AdamMadridista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 sty 2008, 0:03
i widać ze jest prawdziwym liderem, oglądałem Momo w meczu z Nigerią i rządził w środku pola grał super w destrukcji (gorzej z grą do przoduAdamMadridista pisze:Diarra jest na PNA
bardzo by sie przydał, castillia i młodsze drużyny nie wystarczająRealFan pisze:Real rozpoczął poszukiwania klubu partnerskiego. Na jakiej to działa zasadzie myślę, że wszyscy wiedzą. W Anglii to częsta praktyka. Najbardziej prawdopodobny wydaje się klub z Belgii lub Portugalii.
15mln euro i spokojnie może odejść - nie ma u nas szans na greAdamMadridista pisze:Roberto Soldado(chociaż ten ostatni, obiekt zainteresowań Espanyolu nie został powołany)
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 sty 2008, 10:56
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 27 sty 2008, 11:22
Makis pisze:Metzelder jest wprawdzie w kadrze, ale Schuster mowil w wywiadzie, ze nie zagra od poczatku, bo nie jest jeszcze gotowy. Tak wiec dzisiaj znowu srodek Ramos - Canna, a na bokach pewnie Salgado () i Torres.
kawałek tekstu z RM.pl pisze:(od Míchela Salgado, głodu i ognia i wojny zachowaj nas, Panie!)
AdamMadridista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 sty 2008, 11:32
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 sty 2008, 11:51
AdamMadridista pisze:Michel S.(czemu nie Torres?!
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 27 sty 2008, 12:08
dawno odpuścilismy i włosi o tym wiedzą, poza tym w tym sezonie to nie ten Kaka co dawniej wiec spokojnie można powiedzieć ze panu Kaka - dziekujemy i w Realu nie chcemymaciek_88 pisze:Wtedy kiedy Wy na dobre odpuścicie Kakę
włosi tak jaki zresztą i hiszpanie czasem sobie lubią pofantazjować w kwestii transferów i wiec i takie 'plotki' jak Ramos sie pojawiają nie ma co sie nimi przejmować wszyscy zgodnie demetnowali fakt ze Ramos sie nigdzie nie wybiera razem zresztą z samym Sergio - nikt przy zdrowych zmysłach nie zawraca sobie takimi plotkami głowyAdamMadridista pisze:Znowu pojawiają się ploty na temat transferu Sergio Ramosa do Milanu... Kiedy oni odpuszczą?
no nie wiem, kilka razy Aguero go tak zakręcił że było groznie ja bym powiedział ze Salgado zagrał przeciętne spotkanie z Atleticopeepe pisze:Salgado zagral bardzo dobre spotkanie z Atletico, byl znacznie lepszy niz Miguel Torres, pewnie dlatego zagra.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 sty 2008, 12:15
vakabayashi pisze:kilka razy Aguero go tak zakręcił że było groznie ja bym powiedział ze Salgado zagrał przeciętne spotkanie z Atletico
po tak dlugiej przerwie Rossi i Nihat by go zajechali.vakabayashi pisze:ja bym postawił na Metzeldera w środku
ja tez, Schuster tez, zapowiedzial ze da mu kilka minutvakabayashi pisze:licze dziś na kilka minut Robbena
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 sty 2008, 17:24
Kluchman

Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 27 sty 2008, 21:55
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 27 sty 2008, 22:05
Remik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 sty 2008, 22:10
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sty 2008, 22:13
Łukasz_