My to mamy charakter
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 27 sty 2008, 22:56
no, 9peepe pisze:
dzisiaj ok 23 przewaga Realu nad Barca bedzie wynosic 10 punktów
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 sty 2008, 22:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 sty 2008, 23:01
peepe pisze:17 meczow i CAMPEOOOOONES
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 sty 2008, 23:06
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 27 sty 2008, 23:24
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 sty 2008, 23:50
Ja rowniez. IMO najwieksze szanse ma Baptista, ktory grywal na tej pozycji w Sevilli. To wiazaloby sie z tym, ze Guti mialby rowniez wiecej zadan w defensywie. Na DMie grywal tez Ramos, ale w obliczu naszych problemow z obrona, watpie by Schuster go tam wystawil. We will see...Remik pisze:Ciekaw jestem kto zagra na pozycji Dm'a w spotkaniu z Almeria.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 28 sty 2008, 0:34
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 28 sty 2008, 10:21
Remik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 sty 2008, 10:38
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sty 2008, 17:58
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 sty 2008, 18:21
Kod: Zaznacz cały
- Mam poważne wątpliwości, czy przy pierwszym golu Robinho nie był na spalonym, natomiast przy trzecim Raul faulował Cygana... Jednak nie ma sensu narzekać na sędziowanie. Oni też popełniają błędy, tym razem na korzyść Realu Madryt - stwierdził.To chyba jedynie przez to, że 3/4 obrony ma kontuzje. Gdyby faktycznie był do niego przekonany zagrałby w 1 składzie.Makis pisze:Wyglada na to, ze Schuster powoli przekonuje sie do Roystona
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sty 2008, 18:28
Chyba grał. Nie jestem do końca pewien, ale z Getafe bodajżeVianuch pisze:Royston na DMie to raczej nierealne. Po pierwsze, Holender nigdy nie grał na tej pozycji
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 28 sty 2008, 18:56
Co maja kontuzje obroncow do wystepow Drenthe w drugiej liniiVianuch pisze: To chyba jedynie przez to, że 3/4 obrony ma kontuzje. Gdyby faktycznie był do niego przekonany zagrałby w 1 składzie.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 28 sty 2008, 18:59
Raul faulował Cygana??? No tak... Nerwy już mu chyba puściły.Vianuch pisze:Pellegrini jest niezły.No i szkoda, że gościu nie wspomniał o faulu na Ruudzie i nieuznanej bramce Baptisty - w powtórkach cięzko ocenic, czy piłka przed podaniem Michela wyszła poza plac gry.Kod: Zaznacz cały
- Mam poważne wątpliwości, czy przy pierwszym golu Robinho nie był na spalonym, natomiast przy trzecim Raul faulował Cygana... Jednak nie ma sensu narzekać na sędziowanie. Oni też popełniają błędy, tym razem na korzyść Realu Madryt - stwierdził.
AdamMadridista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio