Losowanie dla nas udane. Ciekawie zapowiada się walka pierwszoligowców- BVB z Frankfurtem oraz inny mecz, rozgrywany na Allianz Arena- 1860- Mainz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 13 sie 2007, 17:19
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 14 sie 2007, 9:08
Oprócz Dortmund-Frankfurt i Schalke-Hannover to chyba najciekawszy meczspyrczak pisze:noi mamy maly hit juz w 2 rundzie na AA![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 02 lis 2007, 9:30
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 30 sty 2008, 0:11
arturo_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 sty 2008, 9:51
Tego pierwszego po prostu nie byłoarturo_ pisze:z tego pierwszy dość kontrowersyjny.
Brawa dla niego! Nic dziwnego, że jesteśmy/byliśmy nim zainteresowani jako kandydatem na zmiennika dla Rensinga na nowy sezonarturo_ pisze:obronił bramkarz BVB Mark Ziegler.
Na pewno miał spore emocjearturo_ pisze: O Bayernie już w stosownym wątku bo tam pewnie Akarin będzie dzielił się wrażeniami z meczu z Wuppertalem.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 sty 2008, 18:55
Michał ja bym się powstrzymał jeszcze z chwaleniem tego bramkarza, ponieważ obronienie karnego nie jest żadną filozofią, trzeba mieć tylko szczęście.Szczerze mówiąc to nie miał żadnej okazji żeby się wykazać, jeżeli pamiętam to Werder ani razu nie trafił w bramkę.Michał M pisze:Brawa dla niego! Nic dziwnego, że jesteśmy/byliśmy nim zainteresowani jako kandydatem na zmiennika dla Rensinga na nowy sezon
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2008, 9:03
No ja mam jednak odmienne zdanie - trzeba mieć sporo nerwów, żeby w takiej sytuacji, na 6 minut przed końcem nie polecieć w któryś z rogów, tylko odczekać gdzie poleci piłka, tak jak to zrobił ZieglerEnJoy's pisze:ja bym się powstrzymał jeszcze z chwaleniem tego bramkarza, ponieważ obronienie karnego nie jest żadną filozofią, trzeba mieć tylko szczęście.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 sty 2008, 19:52
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 lut 2008, 10:10
Oprócz tego, mamy na tapecie następujące spotkania:Michał M pisze: fajnie byłoby zmierzyć się w derbach z TSV
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 mar 2008, 9:24
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 mar 2008, 9:11
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 mar 2008, 9:56
Michał M pisze:"Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin" Razz
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 mar 2008, 10:03
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 kwie 2008, 23:36
Akarin