Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 lut 2008, 12:09
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2008, 13:16
Widac juz kim Gates gral w FmaW mediach można przeczytać, iż AC Milan pragnie ulepszyć słynne MilanLab. W tym celu prezydent rossonerich, Silvio Berlusconi rozmawiał z współzałożycielem firmy Microsoft, Bill'em Gates'em. Prawdopodobnie rozmowy przebiegły pomyślnie i klub z Mediolanu nawiązał współpracę z firmą informatyczną, dzięki której MilanLab ma stać się jeszcze lepsze.
myhalek_acm
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 03 lut 2008, 20:36
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 lut 2008, 21:11
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 lut 2008, 15:24
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 04 lut 2008, 15:58
Też prowadzę Cisco
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 04 lut 2008, 16:13
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 04 lut 2008, 16:42
1. w drużynach hiszpańskich do drużyn B zatrudnieni są inni trenerzy niż w pierwszym zespole dlatego nie mozesz zabrać pracy tamtemu trenerowiboskigonzo pisze:Dwa malutkie pytanka mam do znawcow![]()
1. Prowadze Villarreal i chcialbym moc prowadzic druzyne B tylko nigdzie nie moge znalezc takiej opcji. Wchodze w opcje managera i do wyboru jako prowadzacych drugi zespol mam tylko trenerow. Wogole jest mozliwe zebym prowadzil team B ?
2. Grajac MU zauwazylem ze jak prosze o klub filialny to mam jeszcze kilka opcji do wyboru typu : krajowe wyp. , marketing, pozwolenie o prace itd itp. , ale dziwnym trafem w innych ligach tego nie widze. Albo zle szukam albo nie wiem ...Pomoze ktos ?
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 04 lut 2008, 18:43
Zico_FCI pisze:Strasznie mnie to wkurza, że nie mogę sprzedać gracza wycenianego na 3mln nawet za 500k. Nawet kontraktu z takim paziem nie mogę rozwiązać, bo żąda za zerwanie umowy tyle ile mam mu wypłacić do końca kontraktu. Siedzi taka pijawka w rezerwach i ciągnie prawnie bańkę ojro rocznie. Evil or Very Mad
THEMANIEK pisze:1. w drużynach hiszpańskich do drużyn B zatrudnieni są inni trenerzy niż w pierwszym zespole dlatego nie mozesz zabrać pracy tamtemu trenerowi Very Happy
THEMANIEK pisze:2. Gdy masz duży fundusz to zarząd przystosowywuje się do tego jaki klub filialny i z jakimi korzyściami jest Ci potrzebny. Wydaje mi się ze jest tak w każdej lidze w Man Utd miałem tak jak Ty Razz
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 05 lut 2008, 10:01
davciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 05 lut 2008, 11:19
Ten jest "wyjebiaszczy" - http://cmrev.com/grafika/plik/572.html Oczywiście oprócz tego skina co na screenie jest pokazany są z 3 inne. Lepszedavciol pisze:PS. Chłopaki, skąd mogę ściągnąć jakieś ładne skiny, bo znalałem jedną stronę były ze 4, ale żaden mi się poodobał Surprised
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 05 lut 2008, 22:16
davciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 lut 2008, 10:03
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 lut 2008, 13:25
Nie, rezerwy i juniorzy grają w określonej lidze, w której grają ekipy rywalizujące z pierwszym zespołem w rozgrywkach.Loczek pisze: Jest możliwość awansowania drużyną juniorów albo drugim składem prowadząc pierwszą drużynę, drugą i juniorów? Mega dawka meczy
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio