Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebek151900 » 27 gru 2007, 20:50
sebek151900
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dera » 20 sty 2008, 2:16
Dera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 sty 2008, 2:45
Chodzi Ci chyba o półfinał LM 1.04.1997Dera pisze:a ja mam takie pytanie: wie może ktoś w jakim meczu Ligi Mistrzów złamała się bramka? Jakie drużyny brały udział w meczu i kiedy to było?
bartbuks
Dera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: achilles1989 » 06 lut 2008, 19:53
no tak i szczególnie pojedynek Kaka Kontra Fabregas do którego może nie dojśc bo nie wiadomo czy kaka sie wykurujesebek151900 pisze:ciekawie zapowiada sie mecz arsenal-milan
achilles1989

myhalek_acm
Chlopaczek
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2008, 18:42
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 08 lut 2008, 19:26
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 lut 2008, 19:32
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 08 lut 2008, 20:48
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szurkowski » 08 lut 2008, 20:56
Szurkowski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lut 2008, 22:03
Jak widzisz na forum jesteś jedyną osobą która się cieszy iż TVP 'wykonuje misje' (kibiców Barcelony nie liczę bo gdyby Hiszpanie nie trafili na Szkotów tą całą misję tak jak reszta mieliby głęboko) a Ligę Mistrzów powinni pokazywać aby promować wielkie mecze (od tego ona jest aby takie mecze były, mecze największych drużyn z różnych krajów) a nie Polaków tam grających w byle teamach. Jak TVP chce wykonywać misje i pokazywać Boruca czy Żewłakowa to niech wykupi ligowe mecze Celticu, Olympiakosu czy innych drużyn z Polakami w składzie a nawet jeszcze ligę polską a nie odstawiają taki badziew w LM który wywołuje takie emocje. A tym bardziej gdy są tak wspaniałomyślni i pokazują aż jeden mecz LM w tygodniucloner pisze:A ja sie bardzo ciesze, ze pokażą mecz PolakaW koncu to TVP, oni musza wykonywac misje, a nie jakies "widzimisie" kibiców
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2008, 22:55
Ja ze swojej strony mogę dodać, że wybór TVP mam głęboko w pupie. Mogli (a właściwie powinni) transmitować inny mecz a u mnie to by i tak niczego nie zmieniło. Nsport transmituje wszystko tak więc mecz i tak bym obejrzał.Yukasz pisze:(kibiców Barcelony nie liczę bo gdyby Hiszpanie nie trafili na Szkotów tą całą misję tak jak reszta mieliby głęboko)
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio