Czesiu dawaj linka
Bez jaj, jak Ribery gra to nie wiem jak go wyleczyliśmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 lut 2008, 17:29
Akarin
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 lut 2008, 17:37
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 lut 2008, 18:07
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 10 lut 2008, 18:49
arturo_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 lut 2008, 18:56
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 lut 2008, 19:51
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 10 lut 2008, 20:07
arturo_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 lut 2008, 10:20
Ja bym powiedział, że główne gratulacje należą się Sagnolowi, który ze spokojem oglądał plecy Diego w tej akcji. Zresztą widać, że Francuzowi dużo brakuje do optymalnej formy, nie gra wcale lepiej niż Lell w 1 rundzie. Mały komentarz co do Diego - w zasadzie poza akcją przy bramce, niewiele pokazał. Spodziewałem się wiekszego zagrożenia z jego strony (choć swoje, w postaci bramki, rzecz jasna zrobił).Akarin pisze:Bramka dzięki świetnej kooperacji Miro z Bremeńczykami no i tym, że Lucio nie chciał uszkodzić Rosenberga i dał mu podać do wychodzącego na wolną pozycję Diego.
Gdyby piłkarzy oceniano za bieganie, to z pewnością byłby jednym z czołowych graczy świata. Ale w jego przypadku przydałby się od czasu do czasu jakiś gol (tak dla odmiany).Ebi pisze:Dawaj Poldi!)
Jak dla mnie czołowy zawodnik tego (i nie tylko tego ) meczuAkarin pisze:Wślizgi Micho zasługują na nagrodę specjalną po sezonie. Wszystko wyczyścił.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 11 lut 2008, 23:01
No tam, nie zdziwiłbym się gdybyście wszystkie mecze przegrali.Michał M pisze: Zwłaszcza, że na horyzoncie, jeśli chodzi o BL, 3 cięzkie mecze - Hannover, HSV i Schalke (tylko HSV u siebie)
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 lut 2008, 9:23
Mecze będą owszem cięzkie, ale trzy porazki z rzedu, zważywszy, że do tej pory przegraliśmy tylko raz?Van der Vaart pisze:No tam, nie zdziwiłbym się gdybyście wszystkie mecze przegrali.![]()
Za każdym razem, jak ktoś wchodzi na 3 miejsce, to wszystkim wydaje się, że jest to 3 siła BL po Bayernie i Werderze. Już był nią (i to nawet dłuższy czas) HSV, za chwile Leverkusen, teraz Schalke. Spokojnie z tymi "trzecimi" siłamiVan der Vaart pisze: No i mecz z Schalke. Wydaję się, że ten zespół to trzecia siła Bundesligi.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lut 2008, 16:30
ale to od Klose sie zaczeło i po jego błędzie poszła kontra, Lucio też zawalił, bo dał podać do Diego. A mógł spokojnie zablokować Szweda. Willy mógł w tej sytuacji niewiele zrobić, bo nawet jeśli by biegł do końca za Diego to i tak byłoby mu ciężko go jakoś zablokować.Michał M pisze:Ja bym powiedział, że główne gratulacje należą się Sagnolowi, który ze spokojem oglądał plecy Diego w tej akcji
szczególnie namMichał M pisze:A z takimi przeciwnikami zdecydowanie lepiej się gra Wink
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 lut 2008, 16:46
Klose nie miał najlepszego dnia (jak w większości spotkań w ostatnim czasieAkarin pisze: ale to od Klose sie zaczeło i po jego błędzie poszła kontra,
Albo nawet w rewanżu z Aberdeen, choc jesli nie będzie potrzeby, to lepiej go oszczędzićAkarin pisze:Franck wznowił trening biegowy i jest spora nadzieja, że już za HSV będzie mógł zagrać.
Postawimy na rezerwowy skład - z konieczności lub nie - już teraz, bo wypadają z kadry Sagnol (oszczędzony z uwagi na swój długi uraz) i van Bommel (doznał urazu z Bremą, ale ma zagrać w Hanowerze). Także w pierwszym składzie duza szansa na Lella i Ottla. W kadrze pojawią się za to Breno i Jansen - dobry znak po jego dłuższej absencjiAkarin pisze: w rewanżu postawić na trochę rezerwowy skład, żeby inni sobie też pograli.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lut 2008, 17:21
ja się spodziewam, że jednak wszystko zostanie po staremu, z tą zmianą, że w środku będzie grał Andi. Moje wymarzone ustawienie to z Tonim Kroosem na środu, Schweini i Sosa na bokach. Albo Schweini w środku i Lukas na lewej. Też było by dobrze. W ataku chciałbym aby Miro odpoczął i zagrał za niego Janek, który się dobrze rozumie z LucąMichał M pisze:Ale przy obecnym konserwatyzmie Ottmara to pewnie pobożne życzenia Sad
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 13 lut 2008, 9:30
No właśnie. Ottmar nie będzie teraz ryzykował, w sytuacji w której do końca kontraktu zostało mu jakieś 20-25 spotkań. A szkoda, bo przydałyby się małe eksperymenty w naszej pomocy, które przy okazji pozwoliłyby choć częściowo zorientować się Klinsmannowi w możliwościach jego przyszłych zawodników. Mozna by było spróbowac właśnie tak jak piszesz, albo nawet wstawić do środka Altintopa jako drugiego DM-a, a Sosę i Bastiana ustawić po bokach. Wiele jest mozliwości, ale pewnie nasza pomoc w czwartek będzie wyglądać tak:Akarin pisze: ja się spodziewam, że jednak wszystko zostanie po staremu,
Skoro Hitzfeld nie wstawia Schlaudraffa nawet jako jokera, to wątpię, żeby nagle wystawił go w pierwszym składzie. Prędzej zobaczymy w nim PodolskiegoAkarin pisze: W ataku chciałbym aby Miro odpoczął i zagrał za niego Janek,
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio