Atletico

Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2008, 0:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 lut 2008, 1:32
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 lut 2008, 1:39
Że też chciało ci się czekać tyle czasu na rozstrzygnięcia na tym kuponiefieldy pisze:Arsenal FC - Blackburn Rovers 1 2:0
Egipt - Angola 1 2:1
SV Werder Bremen - Sporting Braga 1 3:0
SK Slavia Praha - Tottenham Hotspur X2 1:2
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dani_LFC » 15 lut 2008, 10:23
Dani_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2008, 10:47
Juz dawno do mnie dotarło, że nie ma się co spieszyć. Jak widzę, że coś jest w miare pewnego [kilka typów], ale nie koniecznie dzień po dniu, to będę czekał.Yukasz pisze:Że też chciało ci się czekać tyle czasu na rozstrzygnięcia na tym kuponie Warrior Ja z niechęcią puszczam kupon na dwa dni a tu taki rodzynek
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: atala12wp.pl » 15 lut 2008, 11:44
atala12wp.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 lut 2008, 14:10
No kontuzje i to teoretycznie będące poważnym osłabieniem bo od jakiegoś czasu nie grają Gordon i Deng (wrócił Hinrich) czyli niby dwie gwiazdy zespołu. Jak teraz patrzę nie zagrał także Big Ben ale ogólnie Chicago w tym sezonie gra tak beznadziejnie że takie osłabienia może wychodzą im dobrze a i sam rywal do potentatów już nie należy. Sam miałem zagrać taki typ ale oprócz tych kontuzji w Chicago doszły posiłki dla Heat z Lakers czyli Marion i to mnie odwiodło od tego. A co do serii Miami to też bym tak bardzo na nią nie patrzył bo wcześniej nie mógł grać Wade (już gra od jakiegoś czasu) i Shaq za którego jest właśnie Marion (dziś 23 pkt) więc w niedalekiej przyszłości powinni coś wygraćfieldy pisze:Chicago Bulls - Miami Heat 1 1,75
Dawno nie grałem NBA, ale jak zobaczyłem historie spotkań i obecną serię Heat to nie miałem obiekcji. Choć w Chicago chyba jakies kontuzje czy coś.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2008, 14:15
czeher
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lut 2008, 18:29
Ja sie zastanawiam czy nie zagrac na nich w LMfieldy pisze:ManU - Arsenal 2 3,50
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lut 2008, 22:40
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 16 lut 2008, 0:51
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2008, 1:46
zgłupiałeś?gringo7 pisze:Manchester United - Arsenal FC (Typ) - 2 - 3,50
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 lut 2008, 2:02
guru pisze:gringo7 napisał:
Manchester United - Arsenal FC (Typ) - 2 - 3,50
zgłupiałeś? Łypiący
zgłupiałJuventus Turin - AS Roma (Typ) - 2 - 3,10
Yukasz, czyżbyś chciał się założyć o flaszkę??Yukasz pisze:maestro też sobie zagraj, przynajmniej kasę będziesz miał na pocieszenie
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio