Właśnie. Spójrzmy prawdzie w oczy - ma za sobą niepełną świetną rundę, jedną totalnie zawaloną przez kontuzję i jedną straconą przez obecny uraz.THEMANIEK pisze: Nie rozumiem tylko dlaczego niby powinien ją właśnie otrzymać ?
Gdyby to był zawodnik z inną przeszłością, to ok. Ale przy Ronaldo nie mamy zielonego pojęcia, jak będzie wyglądała jego przeszłość, czy wróci, a jeśli nawet, to na jak długo.
IMHO nie masz racji. Rossoneri to spolszczona wersja włoskiego rzeczownik. "Rossonero". Odmienia się ją więc jak każdy polski rzeczownik.Janio pisze: Jeśli już chcesz poprawiac innych sam mógłbyś miec lepsze pojęcie o czym piszesz...
M Rossoneri
D: Rossoneriego
Itede.
Udowodnij albo przeproś.Mates pisze:
A to nie jest prawda?! W swoich postach bez przerwy krytykujesz trenera, zarząd i piłkarzy Milanu praktycznie za wszystko.
Tu się różnimy. Ty się podpierasz czyimś artykułem, ja regulaminem.Mates pisze:I nawet jak ewidentnie nie masz racji
Fakt, że stwierdzenie - jesteś idiotą - jest nadużyciem, ale niezbyt dużym.Mates pisze:Fakt, że stwierdzenie "nieustannie" jest pewnym nadużyciem, ale niezbyt dużym.
Pojąłeś przesłanie?
EoT, w cement wiedzy wbijać nie zamierzam.
Dokładnie, mam nadzieję, że Ronaldo sam zrezygnuje z futbolu, dla ochrony własnego zdrowia - kolejny uraz może skończyć się dla niego tragicznie. Szkoda by było człowieka, więc jeśli chce grać, to jednak nie we Włoszech, gdzie obrońcy grają ostro, Brazylia witaMcSuchy pisze:Ale tak jak już tu napisano poczekajmy na decyzję samego zainteresowanego.