Kamil232 pisze:(cieszcie się, ze nie skończyło się siódemką)
Jakby grał Ronaldo i zagrałby na lewym skrzydle, to strzeliły sobie kilka bramek. Hoyte dzisiaj miażdżył. Gallas też miał duży wkład w to wszystko.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2008, 21:23
Kamil232 pisze:(cieszcie się, ze nie skończyło się siódemką)
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 lut 2008, 21:23
za co? przeciez tam nic nie bylo specjalnego..guru pisze:Ja bym mu 2 pokazał.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2008, 21:27
No pewnie. Tylko to był mecz piłkarski, a nie walka aikido.Magnum pisze:za co? przeciez tam nic nie bylo specjalnego..
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 16 lut 2008, 21:28
To co on miał mu zrobić zeby bylo "coś specjalnego"? Wyciągnąć maczetę i go pociąć?za co? przeciez tam nic nie bylo specjalnego..
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 lut 2008, 21:30
Kamil232 ma w zupelnosci racje dzisiaj ralismy bez Ronaldo i potrafilsmy wygrac ,ba nawet strzelic 4 bramki. Natomiast gdy gramy bez Wazzy to zdarza sie ze remis ledwo ratujemy (chodzi mi tu o mecz z Tottenhamem)Kamil232 pisze:tu nie chodzi o to, że Roo zwalił kilka sytuacji, tu chodzi oto co on daje drużynie, a daje mnóstwo
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2008, 21:30
Jak zwykle musiał sobie coś ubzdurać. Nigdy nie powiedziałem, że United to tylko Ronaldo, tylko że jest waszym najlepszym zawodnikiem. Piłkarzem, który najwięcej daje drużynie.Kamil232 pisze:Ale przecież MU to Ronaldo..
tak to się możesz do swoich ziomków w Rzeszowie zwracać.Widzisz synu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lut 2008, 21:31
mówiłes to co widze podtrzymujesz...ale to Twoja sprawa, dalej sobie uważaj, ze to Ronaldo daje najwiecej United...;]Nigdy nie powiedziałem, że United to tylko Ronaldo, tylko że jest waszym najlepszym zawodnikiem. Piłkarzem, który najwięcej daje drużynie.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 16 lut 2008, 21:32
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2008, 21:33
majer13 pisze:Natomiast gdy gramy bez Wazzy to zdarza sie ze remis ledwo ratujemy (chodzi mi tu o mecz z Tottenhamem)
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lut 2008, 21:35
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 16 lut 2008, 21:38
Prawda.fieldy pisze:Jak zwykle musiał sobie coś ubzdurać. Nigdy nie powiedziałem, że United to tylko Ronaldo, tylko że jest waszym najlepszym zawodnikiem. Piłkarzem, który najwięcej daje drużynie.Kamil232 pisze:Ale przecież MU to Ronaldo..
IMO to blamaż naszej strony meczu z MU sie nie przegrywa a na pewno nie bez walki jak ten.fieldy pisze: Cieszcie się z FA Cup, które [niestety] Wenger odpuścił. Wygraliscie zasłużenie. Gratulacje.
Ten wynik niewiele zmienia. Poza tym, że to nie Arsenal wygra potrójną koronę. Grajcie jak najdłużej w FA Cup, tym lepiej dla nas.
Widzisz synu
nie karm Trolla Fielduś, niech posiedzi trochę głodnyfieldy pisze:tak to się możesz do swoich ziomków w Rzeszowie zwracać.
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 lut 2008, 21:39
Chłopie naucz się czytać ze zrozumieniem.Kamil232 pisze:mówiłes to co widze podtrzymujesz
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 16 lut 2008, 21:41
majer13 pisze:Kamil232 ma w zupelnosci racje dzisiaj ralismy bez Ronaldo i potrafilsmy wygrac ,ba nawet strzelic 4 bramki. Natomiast gdy gramy bez Wazzy to zdarza sie ze remis ledwo ratujemy (chodzi mi tu o mecz z Tottenhamem)
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lut 2008, 21:44
sam się naucz czytać ze zrozumienie. Pisze jak byk "Daje najwięcej drużynie", a wiesz co tzn. dawać drużynie, to proszę wklejam jeszcze raz statystyki.Chłopie naucz się czytać ze zrozumieniem.
Fieldy chcę Ci powiedzieć, że jest najlepszym zawodnikiem swojej drużyny, tak jak Kaka w Milanie czy Messi w Barcelonie.Nic trudnego do zrozumienia.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grubyy! » 16 lut 2008, 21:48
grubyy!
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio