FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 17 lut 2008, 12:51

Berik pisze:CO? DECO,ktory w calym meczu wykonal jedno dobre zagranie(asysta) i powinien zasluzyc na 2 w skali 5 -stopniowej
Berik, proszę Cię, czytaj do końca; napisałem:
iceald pisze:natomiast z reszty chyba tylko Deco i Henry zasłużyli na lepszą ocenę - za bramkową akcję i parę prób strzałów z dystansu
a zaraz potem:
iceald pisze:Henry i Deco niby wypracowali gola i parę razy strzelali, ale też raczej nijako wypadli w przebiegu całego meczu
Mam dalej tłumaczyć? Nie o to mi chodziło, że Deco zagrał świetnie czy choćby dobrze - ale że asysta podnosi mu trochę ocenę za ten mecz, przynajmniej w moich oczach. Zamiast 2 dałbym mu 2,5 - te 0,5 za tę asystę właśnie.
A może i Rijkard mu poleje z tej 0,5, kto wie :lol:
Berik pisze:Meksykanin po raz kolejny pokazal,ze jest tylko szczeniakiem i nie nadaje sie do gry w Barcelonie. tego dzieciaka moznaby wypozyczyc i grac Ezquerro,bo bylby wiekszy pozytek
Eee, z Ezquerro to jedyny pożytek jest w roli ocieplacza ławki, już wolę tu oglądać któregoś z młodych. Dos Santos niech sobie gra końcówki meczów - a na skrzydle miejsce powinno być zarezerwowane dla Ronaldinho i Iniesty.

Wróć do „Hiszpania”