Co ty gadasz ?? W meczu z Livorno zagrał dobrze. Jeżeli tylko nie zagra na boku, bo tam faktycznie gra piach. W tej chwili to nasz najlepszy środkowy obrońca (Chivu jest nominalnie lewym). Rivas się spali i myślę że też ma zadatki do idiotycznych fauli...jest niepewny w swoich poczynaniach, i zagrac ma w meczu który decyduje o tym czy zdobędziemy na Stulecie najbardziej upragnione trofeum ?? Nie jest nawet w formie meczowej...na palcach jednej ręki można policzyc jego występy...i ma zagrac w tak ważnym meczu ?? To jakaś fraszka z waszej strony chyba...Burdisso może być bez formy co pokazał Dubai Cup, czy też wczorajszy mecz
W meczu z L'poolem Burdisso wszedł na świeżo w ogóle nie rozgrzany, nie był nikt przygotowany na taki scenariusz. A bramki to na bank nie jego wina.
Ja mówię że jestem za INTEREM ale nie za Mancinim. Nie wyciągnęliśmy wniosków z zeszłego roku. Zaś kuleje (choc nie tak bardzo) pomoc. Bądź co bądź Pele jest za młody i brak mu umiejętności by w tych kluczowych meczach zastąpic Vieire czy Cambiasso (bo to ten sam typ zawodnika). Od stycznia było wiadomo że Stanko jest bez formy, Figo wraca po kontuzji, Jimenez to samo...ale Mancio WZMOCNIŁ drużynę Maniche'm...w moim odczuciu wzmocnienia typu Rivas, Pele są średnie...nie oszukujmy się. W Interze nie ma typowej 10...starał się nią byc Veron jak wychodziło to wszyscy dobrze wiemy. U nas nie ma kto ciągnąc gry, sam Figo nie wystarcza (jeszcze pod koniec swej piłkarskiej podróży), Dejan już formy nie znajdzie (z roku na rok gra coraz słabiej), a znając życie to Jimenez wróci do Ternany gdyż Mancio znajdzie 168411080 równie uzdolnionych młodych zawodników za mniejsze pieniądze...