Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 23 sty 2005, 23:09
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 25 sty 2005, 18:53
To cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo TorresChalkias w Atletico?
Grecki bramkarz Kostas Chalkias prawdopodobnie wkrótce podpisze kontrakt z hiszpańskim Atletico Madryt. Zawodnik ostatnio popadł w konflikt z władzami Panathinaikosu Ateny i rozwiązani z nim kontrakt.
Do Hiszpanii bramkarza chciałby sprowadzić prezydent Atletico Enrique Cerezo Torres.
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 sty 2005, 18:57
Pewnie tak samo napisałeś jak pracowałeś na www.bvb.com.plNowaczek pisze:Nowaczek napisalTo cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo TorresChalkias w Atletico?
Grecki bramkarz Kostas Chalkias prawdopodobnie wkrótce podpisze kontrakt z hiszpańskim Atletico Madryt. Zawodnik ostatnio popadł w konflikt z władzami Panathinaikosu Ateny i rozwiązani z nim kontrakt.
Do Hiszpanii bramkarza chciałby sprowadzić prezydent Atletico Enrique Cerezo Torres.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 25 sty 2005, 19:39
atleti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 25 sty 2005, 19:44
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 25 sty 2005, 19:49
Nowaczek to jestes smieszny tym zmienianiem klubu co tydzien a zrazem wkurzajacyNowaczek pisze:Nowaczek napisalTo cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo TorresChalkias w Atletico?
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 sty 2005, 17:59
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 sty 2005, 14:19
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 14:44
Nowaczek jest zdecydowanie złym przykładem kibica i pracownika jakiegokolwiek forum. Może będzie pisał własne newsy, ale nie ździw się kiedy skopiuje na hama kogoś tekst. Tak samo jak to zrobił z felietonem kopiując od niejakiego Michała Gawła i twierdząc, że to jego. Nie wspominając już o tym, ze Atletico jest jedną z 20 drużyn, które kocha. Jeszcze mogę dodać, że tweirdził iż pracował na stronie www.bvb.com.pl no, ale admin stwierdził, że Nowaczek nie przeszedł testów i się nie dostał, wtedy ów Nowaczek swierdził, że sie pomylił bo pracuje na innej stronie o Borussi. Jeszcze jednym przykładem jest to, że wziął od pewnej osoby o ksywie Szopa avatar i także twierdził, że to jego a pod avatarem zamieścił tekst w stylu "Moja nowa ksywa to Szopa" czy jakoś tak. No i wszystko wyszło na jaw tak więc Nowaczkowi nie zaufałbym w 1000%! Radze sie nad tym zastanowic.atleti pisze:No wlasnie, tez chce wiedziec co jest grane, czy zaufalismy wlasciwemu czlowiekowi. Czy ktos moze powiedziec o co chodzi z tym podszywaniem sie??
O chłopie kolejna wpadkaNowaczek pisze:Nowaczek napisalTo cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo TorresChalkias w Atletico?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 27 sty 2005, 20:48
atleti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 27 sty 2005, 23:01
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 27 sty 2005, 23:38
F.Torres ma wazny kontrakt do czerwca 2008 roku.Asteniu pisze:Mam pytanie odnosnie Torresa czy aby on nie ma waznego kontraktu do czerwca 2005 roku ? Pozdrawiam
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 sty 2005, 3:15
Serio mowie Ci weź go wyrzuć ze swojej redakcji! Jest pełno osób na jego miejsce i jestem pewiem, że godnie by zastępowali jego miejsce. Nowaczek to nic nie warty kibic i newsman! Zaufaj mi!atleti pisze:Dzieki za info, oczywiscie pogadam z naszym "zakreconym" newsmanem. Na naszej stronie juz dosc dawno nie pisal newsa, nie mam za bardzo z nim kontaktu, czesto go nie ma, ale napewno cos z tym zrobie.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 28 sty 2005, 15:43
Tak oczywiscie, o Aguilerze wspomne w dziale gwiazdy w najblizszym czasie. To wciaz grajaca gwiazda klubu ktora nawet grala w sezonie kiedy Atletico zdobylo dublet. W dziale gwiazdy pojawi sie jeszcze wiele innych gwiazd ktorych obecnie na stronie nie mamy.zagi82 pisze:Atleti bardzo fajna stronka..Tak jak juz kiedys pisales pierwsza o Atletico w Polsce.Pozwole sobie na mala dygresje,mianowicie wydaje mi sie ze wsrod gwiazd klubu powinien sie pojawic C.Aguilera
Aha i jestem ciekaw co sie pojawi w dziale "Antimadridistas"
F.Torres ma wazny kontrakt do czerwca 2008 roku.Asteniu pisze:Mam pytanie odnosnie Torresa czy aby on nie ma waznego kontraktu do czerwca 2005 roku ? Pozdrawiam
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 sty 2005, 16:25
wez smitu, sypie felietony jak z rekawaatleti pisze:P.S. A wlasnie moze jest ktos chetny do redakcji. Potrzebuje newsmana albo felietoniste, lub jedno i drugie naraz
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio