Wilmore pisze:to czemu nagle rezygnujecie z niego?
Bo akurat wzmocnienia na środku obrony nie są nam potrzebne. Cały czas liczę na jakiegoś napastnika. Wygląda na to, że sobie tylko policzę.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lut 2008, 21:09
Wilmore pisze:to czemu nagle rezygnujecie z niego?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lut 2008, 21:11
guru pisze:Bo akurat wzmocnienia na środku obrony nie są nam potrzebne.
Budżet się załamał.Wilmore pisze:to czemu nagle rezygnujecie z niego
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 lut 2008, 21:24
Zico_FCI pisze:Budżet się załamał. Crying or Very sad
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 lut 2008, 17:14
Oferty? A gdzie tam, chyba że z FC Ułan Bator, Irkuck United albo Real Addis Abeba.majer13 pisze:Nie wiem może miał lepsze oferty albo po prostu nie chciał grać w Warszawie
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lut 2008, 17:37
franz pisze:jest też Błażej Augustyn ale lepiej żeby on nie musiał grać w OE bo to może się skoczyć tragicznie, niech sobie pyka w ME i PE.
To ww 'dziś' ma już kilka dni ale ile jest prawdy w tym newsieAugustyn w Zniczu?
Być może już dziś kolejnym nowym zawodnikiem Znicza zostanie Błażej Augustyn, który był ostatnio obrońcą warszawskiej Legii. 20-letni wychowanek Strzelinianka Strzelin prawdopodobnie zostanie wypożyczony na pół roku.
Mierzący 191 cm wzrostu i ważący ok. 90 kg Augustyn trafił do Legii latem z angielskiego Bolton Wanderers. Ciężko było mu się jednak przebić do pierwszego składu. Augustyn był ostatnio w zespołem w Hiszpanii, ale teraz musi szukać sobie nowego klubu. Piłkarzem zainteresowana była Polonia, ale Błażej nie chciał grać przy Konwiktorskiej.
- W grę wchodzi wypożyczenie na pół roku. Dobrze, że nie dłużej, bo najchętniej w ogóle nie wyjeżdżałbym z Warszawy. Przeczekam jednak te kilka miesięcy i latem jeszcze raz podejmę walkę o miejsce w składzie Legii - zapowiada zawodnik kadry do lat. 20.
Po tym meczu nie mamy się czego wstydzić. W sobotę przy Łazienkowskiej Znicz przegrał z Legią 0:1. Zwycięską bramkę dla gospodarzy zdobył Roger Guerreiro w 45. minucie.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 lut 2008, 17:49
Po niewytransferowaniu Booysena raczej nieaktualne.Yukasz pisze:To ww 'dziś' ma już kilka dni ale ile jest prawdy w tym newsie
Podobno mądre głowy myślały, że ktoś im go wypożyczy na darmo. Okazało się inaczej co było nie do zaakceptowania związku z załamaniem się budżetu i barku obsesji transferowej.franz pisze:Podobno Booysen nie mógł pogodzić się tym, że bedzie w Legii tylko rezerwowym
To była ironia. Całej rundy nie zagramy dwoma stoperami.franz pisze:Ja tam go nie załuje tak jak pisał Zico są Astiz i Szala
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 lut 2008, 18:01
Yukasz pisze:To ww 'dziś' ma już kilka dni ale ile jest prawdy w tym newsie
Bo nie było czym. Jaki Znicz jest każdy widzi.Yukasz pisze:PS Nie chwaliliście się
Może i tak. Panie teraz to już prawdy nie dojdziesz pan. Prawda tylko w TVN 24 i u Kasi Kolendy Zalewskiej. Moja obsesja spi teraz, czeka na wieczorne karmienie. Oczywiście Walter i Miklas wraz ze Trzeciakiem obsesji nie mają biedaki nie wiedza co tracąZico_FCI pisze:Podobno mądre głowy myślały, że ktoś im go wypożyczy na darmo. Okazało się inaczej co było nie do zaakceptowania związku z załamaniem się budżetu i barku obsesji transferowej.
Jak nie zagramy jak zagramy. Mało tego zagramy i wygramy!Zico_FCI pisze:To była ironia. Całej rundy nie zagramy dwoma stoperami.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 lut 2008, 20:08
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 23 lut 2008, 19:09
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 lut 2008, 19:12
Dokładnie.Tragedia i to aNtyczNa. Dobrze, że mam koszulkę bez tej niebiskiej kupy.guru pisze:Mój komentarz: ['] tragedia
Pewnie, że może. Kuwa mać! I to dużo gorzej:franz pisze:(może być gorzej?)
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 lut 2008, 21:55
Spokojnie Korona i Lech jeszcze są, więc Legia niech walczy ogólnie o puchary a nie o 2 miejscejanop pisze:'franz pisze:ps: Dyskobolio szykuj się na lanie!
No to moje życzenie odnośnie Groclinu w pucharach jest bliższe realizacji a Legia musi się przyłożyć jeśli chce na podium skończyć. Zapowiada sie ciekawa walka o drugie miejsce.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lut 2008, 14:24
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2008, 14:40
Ostatnio gral w IV lidze hiszpanskiej.Pierwszy z nich to wychowanek Atletico Madryt - Antonio Martína Aguilera. Jest on środkowym obrońcą i podpisał kontakt do końca sezonu z opcją przedłużenia go na kolejne dwa sezony.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lut 2008, 14:48
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio