Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 23 lut 2008, 0:40

Akarin pisze:Trener to nie wszystko fieldy
zdaje sobie sprawę, zresztą wy też macie nie byle jakiego trenera :)
Jednak oglądam ... mniej wiecej co drugi mecz Spurs od początku sezonu i widzę jakie postępy robią. To każdy widzi jak ogląda ich spotkania. Zresztą już po wynikach można to zaobserwować.
Bayern ostatnio oglądałem z Aberdeen, ładne zwycięstwo [nie widziałem calego meczu] poprzednio widziałem ... pierwszy mecz z Aberdeen. Z tego co sobie przypominam w lidze Bayern nie gra tak jak kibice by tego oczekiwali. Jak źle mi się wydaje - popraw mnie ;) zapewne wiesz lepiej co tam sie dzieje. Kto zawodzi - i czy w ogóle ktokolwiek gra poniżej oczekiwań.
Z tego co ja wiem, to np Bastian gra strasznie słabo [ogólne, bo z Aberdeen grał dobrze], w porównaniu z poprzednim sezonem to chyba cień zawodnika. Lahm chyba też troche słabiej niż kibice by oczekiwali. Do tego chyba macie jakieś problemy z kontuzjami.
Klose i Podolski chyba też nie błyszczą ... tak mi sie wydaje, nie śledze każdego meczu Bayernu.

Spurs grają naprawdę bardzo dobrą piłkę. Wczoraj zremisowali ze Slavią, ale w pierwszym meczu - na wyjeździe ich zniszczyli, było chyba 3:0, a powinno być znaczeni wyżej. W sobotę grają finał z Chelsea w CC i tak na moje oko - nie są bez szans. Nawet się zastanawiam, czy nie postawić na nich w tym meczu. Oni naprawdę potrafią zagrać znakomicie w ofensywie.
Mam nadzieje, ze dojdzie do meczu Bayernu ze Spurs, będzie można sie przekonać, kto z nas miał racje ;)

Wróć do „Puchary Europejskie”