Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 369

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
lupek7
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lupek7 » 24 lut 2008, 3:59

Apropo Clichy-ego ciekawe na ile będzie kontuzjowany po spotkaniu z kolegami w szatni ?? :-)

Evra jest lepszy od Clichy'ego, jednak ta różnica jest mniejsza niż w zeszłym sezonie. Jednak to bez wątpienia 2 najlepszych lewych obrońców w lidze, również moim zdaniem powinni być w rep. Francji przed Abidalem, który jakoś nie zachwyca.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2008, 10:45

guru pisze:Mina Taylora mówi sama za siebie. [']
:rotfl:

Myśle, że na podstawie wykadrowanej miny Taylora możemy go skazać na 4-krotna kare śmierci i 350 lat więzienia :lol2:

Guru pisz mi tak jeszcze. Miód na moje ciągle zestresowane, ponure ja.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lut 2008, 12:06

guru pisze: Dodatkowo spekuluje się, że jego absencja ma potrwać 6 miesięcy.
Za 4 miesiące zacznie chodzić. Stanie się cud, jeśli w sierpniu będzie w stanie biegać na poziomie Premiership. Wenger powinien znaleźć nowego snajpera, żeby nie korciło go wystawić znów Eduardo, zanim ten nie będzie na 110% zdrów, bo zła decyzja co do daty wystawienia Chorwata może zakończyć jego karierę.
Babel pisze: Myśle, że na podstawie wykadrowanej miny Taylora możemy go skazać na 4-krotna kare śmierci i 350 lat więzienia
Jesteś zaskakująco łagodny, ja bym go skazał na wielokrotne powtarzanie faulu, jakiego wczoraj się dopuścił, tyle że tym razem na jego nogach i w wykonaniu Roya Keana. ;)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lut 2008, 13:48

Już wcześniej pisałem, że nie wierzę w żadne teorie spiskowe oraz w to, że to zagranie było zamierzone. Takie rzeczy w piłce niestety się zdarzają i nie da się tego uniknąć. Cisse miał dwa razy złamaną nogę- czy to oznacza że każdy obrońca na niego 'poluje'? Nie. Po prostu Francuz ma ogromnego pecha, podobnie jak Eduardo.

W chwili obecnej zostaliśmy z jednym zdrowym napastnikiem. Choć oczywiście jest wyjście z tej sytuacji- przesunięcie Theo do ataku. W pierwszej połowie Wenger mówił, że wolałby Theo grającego w napadzie, ale jest tam zbyt duża konkurencja. Teraz zobaczymy ile warte były jego słowa :] .

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lut 2008, 13:56

Jakim jednym? Jest ten z Togo i ten z Danii.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lut 2008, 14:20

Źle się wyraziłem. Zostaliśmy z jednym napastnikiem w formie. Bendtner niestety gra ostatnio straszny piach. Dlatego też liczę na Theo :wink: .

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lut 2008, 14:33

Ja również licze na Theo ale tylko w LM :P Wydaje się zresztą, że on bardziej pasuje do Adebayora. Toure wróci na spotkanie w Mediolanie? nie ukyrwam, że kibicuje Arsenalowi, zresztą jak każdemu Angielskiemu zespołowi. Po pierwsze nie cierpie Milanu, po drugie nie cierpię włoskich zespołów, po trzecie chcę zeby cztery Angielskie zespoły znalazły sie w półfinale i potwierdziły dominacje Premiership, po czwarte Arsenal czy też Chelsea nie mogą odpaść gdyż wtedy bedą mieli mniej meczy i w lidze im będzie łatwiej. Także Arsenal musi awansować! :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lut 2008, 14:38

Toure chyba nie zdąży się wykurować. Ma wrócić za dwa tygodnie, więc nawet jeżeli zdążyłby na Milan to wystawianie go w tak ważnym meczu od razu po kontuzji nie byłoby najlepszym posunięciem :wink: .

A na odpuszczenie Premiership nie masz co liczyć :P . To jest priorytet, Champions League jest na drugim planie :] .

Ale jest też i dobra wiadomość- wraca Robin :D . Ciekawe jak długo zajmie mu powrót do optymalnej formy... mam nadzieję że bardzo krótko :] .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lut 2008, 15:33

Dziś 25 urodziny obchodzi Eduardo Da Silva

Wracaj do zdrowia Dudu :beer:

Flamini już zapowiedział walkę o tytuł dla Eduardo. Będą jeszcze bardziej zmobilizowani.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 25 lut 2008, 15:46

fieldy pisze:Dziś 25 urodziny obchodzi Eduardo Da Silva

Wracaj do zdrowia Dudu Piwko

:-/ to mu Taylor piekny prezent dal :|

niech wraca :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 lut 2008, 16:10

Również życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Jestem zniesmaczony niektórymi komentarzami innych kibiców na temat jego kontuzji. Cieszą sie ponieważ zwieksza to szansę Polski na ME. Coś nieprawdopodbnego, mi nawet ani przez sekundę przez myśl nie przeszło, że dzieki temu United będzie łatwiej zdobyć mistrzostwo, czy tez Polsce wygrać na ME. Jedynie o czym pomyślałem, to że w spotkaniu z Birmingham ta kontuzja i czerwona kartka może paradoksalnie pomóc gospodarzom a zaszkodzić Arsenalowi. Ale o tym żeby sie z tego cieszyć... już kalkulować na ludzkiej tragedii ile to może nam dać? szkoda słów.

Wracaj Eduardo!

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 25 lut 2008, 19:43

wszystkiego najlepszego Eduardo .
po jego dzisiejszej ( wczorajszej) wypowiedzi stwierdzam, że wielki to człowiek ( wierzy , że Taylor nie zrobił tego specjalnie). czekam na jego powrót .
jak myślicie zagra wcześniej niż Robin? [/url]

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 lut 2008, 22:38

Lekarze przewidują, że za 9 miesięcy bedzie mógl grać :) Oby to była prawda :D

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lut 2008, 22:50

Magnum pisze:Lekarze przewidują, że za 9 miesięcy bedzie mógl grać Smile Oby to była prawda Very Happy
Też mam taką nadzieje bo gdyby nie szybka interwencja lekarzy mogłby już nie zagrać.

A tak poza tym wielki szacunek dla tego zawodnika w dzisiejszym wywiadzie wyznał iż nie ma żalu do Taylora gdyż takie rzeczy w piłce się zdarzają. Dla mnie po po prostu pełen profesjonalizm, naprawdę życzyć mu szybkiego powrotu do zdrowia.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 lut 2008, 2:38

Odbiegając od tematu Eduardo -
Arsenal Crossbar Challenge :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”