Giggsy King pisze:No bez przesady. Phil i Nicky słabi na pewno nie byli, a w United do swoich ról pasowali wręcz świetnie, więc nie wiem o co ci chodzi.lupek7 pisze:Już nie mamy słabych zawodników, jak kilka sezonów temu, może nie słabych ale nie pasujących do United, Butt, Forlan, P.NEville, Bellion, Kleberson, bliźniaki Djemba, Richardson, Smith,
BTW jacy bliźniacy Djemba?
A kiedyś na redcafe.net czytałem takie określenie dla Erica i bardzo mi się spodobało
P.Neville i Butt nie byli piłkarzami na miarę United, przy obecnym składzie nie mieli by miejsca u nas, co najwyraźniej pokazuję, że nie prezentowali takiego poziomu, Neville w Evertonie prezentuje się teraz b. dobrze, jednak Butt w Newcastle gra przeciętnie i tak samo grał w Manchesterze, przynajmniej takie jest moje zdanie, (nie zapominajmy, że Kleberson był nawet przed tymi zawodnikami w hierarchii przy ustalaniu składu) i bardzo się ucieszyłem, kiedy ich sprzedaliśmy, w obecnej kadrze można by jeszcze odpalić komuś Silvestre'a który tez już nie jest takim piłkarzem jak 7 lat temu, za dużo błędów mu sie przytrafia.