Post Wyświetl pojedynczy post autor: lupek7 » 24 lut 2008, 15:31
lupek7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lut 2008, 17:14
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 27 lut 2008, 12:36
zgadzam sie w 100% co do braci nevilow i butta, a takze co do opini o diego. to dobry zawodnik co udowodnil w villarealu, ale nie na angielska lige, tu jest inny styl grania. ale zawodnik naprawde wartosciowy. a co do owena, to napisze tak. nie zachwycil mnie absolutnie. fakt, jest defensywnym, i moze mala liczba straconych goli w lidze swiadczy miedzy innymi o tym ze i on wykomuje kawal dobrej roboty. jednak brakuje jego celnych podan do przodu, nie tylko na boki i do tylu. anderson na mnie lepsze wrazenie wywarl!!!Cris7 pisze:Być może widziałeś grę Neville'a,czy Butta dopiero w ich ostatnim/przedostatnim roku gry w barwach United (...) Ale zaręczam Ci, że to były naprawdę ważne postaci w United.
Zresztą Forlan to też bardzo dobry napastnik. Anglia chyba mu trochę nie pasowała, albo znalazł się u nas w złym momencie. Nie zmienia to faktu, że to klasowy snajper.
Aaaa, jeszcze miałem się odnieść do tego, że Owen jest niewypałem.I się odniosłem.
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 lut 2008, 17:52
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 lut 2008, 19:12
Wydaje mi się, że sam sobie przeczysz. Z jednej strony zdajesz sobie sprawę , że Owen to defensywny pomocnik i ze swoich zadań wywiązuje się bardzo dobrze, a z drugiej porównujesz go z Andersonem. Tyle, że Anderson i Owen to zupełnie inni gracze, czego innego się od nich wymaga. I moim zdaniem obaj bardzo dobrze na razie zdają egzamin.plinert pisze:a co do owena, to napisze tak. nie zachwycil mnie absolutnie. fakt, jest defensywnym, i moze mala liczba straconych goli w lidze swiadczy miedzy innymi o tym ze i on wykomuje kawal dobrej roboty. jednak brakuje jego celnych podan do przodu, nie tylko na boki i do tylu. anderson na mnie lepsze wrazenie wywarl!!!
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lut 2008, 11:31
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 29 lut 2008, 12:26
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lut 2008, 14:57
gorzej wygląda sytuacja z Brownem...
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 01 mar 2008, 16:57
Giggsy King

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 mar 2008, 18:16
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 03 mar 2008, 21:11
PiotRoo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 06 mar 2008, 15:56
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 mar 2008, 17:56
Dziwną?:O taką samą pojechaliśmy Arsenal 4:0, Milan 3:2, Rome 7:1(Rooney na skrzydle, w środku Carrick, Fletch i Giggs) zresztą bardzo często gramy podobnie tylko na pozycji Andersona(łacznika między pomocą, a Rooneyem) występuje Tevez, w zeszłym sezonie tą rolę pełnił Rooney, a na szpicy grał Saha. Nie wiem gdzie wy widzicie to klasyczne 4-4-2 którym niby gramy? od 3 lat oglądam każde spotkanie United i baaardzo rzadko widziałem klasyczne 4-4-2 :ODziwną taktyką co prawda zagrał United z Lyonem
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 06 mar 2008, 18:28
PiotRoo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 mar 2008, 10:08
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio