Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 729

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 24 lut 2008, 23:21

Takich cyrków to ja dawno nie widziałem :shock: Może mi ktoś wytłumaczyć jak to się stało że wyszli 4 na 2?? TVU zaciął mi się na radości Robbena :x :x :x

EDIT: Teraz juz wiem czego gola nie uznał , ale czemu pozwolił grać zawodnikom Getafe?? :x

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 24 lut 2008, 23:34

Zenada. Kryzys w pelni. Ruud bez formy. Cala przewaga roztrwoniona. Nic tylko sie pochlastac

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 24 lut 2008, 23:52

K***a przegrac przez cos takiego :mać: :mać: :mać:
Napisze wiecej jak sie uspokoje

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 25 lut 2008, 0:03

what a fuck??????????????????????????????????? Co się dzieje? Masakra jakaś. ktoś rzucił gdzies hasło o tym, że przeholowano przed sezonem z przygotowaniami i teraz wysiadają. Voś w tym jest, co nie zmienia faktu, że jest totalna padaka i syf.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 lut 2008, 0:05

A ta porazka to Zasłuzona czy Getafe przyfarciło poprostu?

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 lut 2008, 0:09

Beda 3 punkty
:hardkor:

Jesteśmy zdolni.

[']

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 lut 2008, 0:18

Robia sie jaja jak berety. Dzis znowu to bylo. Mnie tylko zastanawia gdzie jest ta nasza skutecznosc. Bylismy w tym mistrzami swiata, wykorzystywalismy prawie wszystkie okazje do zdobycia bramki, a od paru spotkan zaczelismy napierdzielac glowa w mur

o tak ---> :angry: - tylko z inna mina i troche mocniej.

Z jednej strony jest to spowodowane brakiem Robinho, ktory te maszyne nakrecal, ale z Valladolid Robinho zagral 15 minut i nikomu to jakos nie przeszkadzalo. Zobaczymy w nastepnym meczu jak Brazylijczyk wroci. Niestety nie mozna tylko w tym upatrywac niemocy. Posypala nam sie nieco wizja, Raul z Ruudem nie wspolracuja tak ladnie jak jeszcze miesiac temu... trzeba wierzyc, iz teraz bedzie tylko lepiej. Real musi wziasc sie w garsc i nawet przez ulamek sekundy nie mozemy sie podlamywac i tracic wiary we wlasne umiejetnosci. Szkoda, ze ta wiara z nas ulatuje, kiedy nie idzie najlepiej. Strach sie bac, bo jeszcze nie tak dawno bylo to nie do pomyslenia. Jakies science-fiction kurde :P

Nie tyle martwi mnie nasza niedyspozycja, bo Real sie obudzi. Zapadlismy w sen zimowy. Misio sie jeszcze obudzi i pojdzie na polowanie, zeby cos zjesc. Zbliza sie marzec, nie wiem czemu jeszcze chrapiemy. Oby misio obudzil sie szybko, gdyz przyspiesza nam pociag za plecami. Barcelona wydaje sie byc coraz mocniejsza, graja coraz lepiej, zaczynaja sie zachowywac jak rozpedzony ekspres, a my jak stara ciuchcia, ktorej sie skonczylo w piecu :roll: Schuster syp wegiel kurde mac!

Sezon praktycznie zaczyna nam sie od poczatku. A tam nasi zrobili to specjalnie, zeby jeszcze emocje byly w tym sezonie, a nie takie flaki z olejem :P Damy rade. Skoro jestesmy w stanie przewazac w meczu to wygrywac takze musimy byc w stanie. Potrzeba zdjac blokade psychiczna. Jedyny problem w tym, ze to da sie zrobic tylko w jeden sposob. Przekonywujaco pokonac jakiegos rywala, albo kij wszystkim w krzyz - nawet byle jak, ale kuzwa zdobyc te trzy punkty. Nie czekajmy na Rome. Z Roma mamy juz miec trans jak jeszcze niedawno :P

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 25 lut 2008, 0:45

nie ma bata, żeby zespół był przez cały sezon w gazie. To musiało, w którymś momencie nas dopaść. I może i dobrze, że w takim kiedy mieliśmy dużą przewagę, bo tak to już byśmy oglądali dawno plecy i to ze dwóch zespołów. A tak może się obudzą ku...w jednym z najbliższych spotkań. Oby najpóźniej w tym z Romą....bo inaczej będzie płacz. Nie pozbierają się już po ewentualnym odpadnięciu, bo zapanuje istna wojna w klubie, więc i majster wtedy nam odleci. Z gwiazd spadliśmy na ten padół łez i w dupie mam księżyc, bo wyć mi się chce.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, 1:09 przez Mundialito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lut 2008, 0:50

Mundialito pisze: Z gwiazd spadliśmy na ten padół łez i w dupie mam księżyc, bo wyć mi się chce.
Piekne podsumowanie dnia :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 lut 2008, 7:39

Na trzeźwo patrząc kryzys przychodzi w podobnym momencie jak dokladnie rok temu.
Właśnie wtedy mieliśmy chyba 3 porażki z rzędu, Deportivo-Recreativo-Levante . Nie ma się co łamać, dalej jesteśmy liderem ...

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 lut 2008, 11:06

Mnie najbardziej wkurwia to że sędzia podyktował spalonego (który oczywiście był) mimo tego że boczny nie podniósł chorągiewki. Bo nie uwierzę, że cała drużyna przebiegła pół boiska i nikt nie zauważył reakcji bocznego. Szkoda bo przegrana strasznie frajerska.

A teraz pozytywy. Gago :* :jupi: Świetny mecz (kolejny). Bardzo dużo odbiorów, prawie 100 kontaktów z piłką i bardzo duża skuteczność podań. Przyznam się, że zaczynałem w niego wątpić, ale teraz jestem pod wrażeniem. Diarra w tej formie w której się teraz znajduje może mu buty czyścić. Fernando był zdecydowanie numerem 1 u nas wczoraj. Nieźle też po raz kolejny Robben chociaż przydało by się jak by poćwiczył trochę wrzutki i strzały bo z tym u niego kiepsko. Obrona też zagrała przyzwoicie.

Baptista po raz kolejny do dupy. Po tym jak mu zeszła piłka w GD nie zagrał dobrego meczu, Schuster i tak woli kupę mięcha niż chociażby Balboę który jak już wchodzi na boisko to zawsze pokazuje się z niezłej strony. Jeśli chodzi o następny mecz to jestem praktycznie pewien, że go wygramy. Fajnie że zrobiło się 2 ptk., jak zrobimy putkom nadzieję to nasze mistrzostwo będzie bardziej bolało ;)

Aha i ten komentator na C+ [']

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 25 lut 2008, 11:57

"Fajnie że zrobiło się 2 ptk" :roll: :arrow: :boruta:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 25 lut 2008, 12:25

brylancik pisze:Gago :* Jupi Świetny mecz (kolejny). Bardzo dużo odbiorów, prawie 100 kontaktów z piłką i bardzo duża skuteczność podań. Przyznam się, że zaczynałem w niego wątpić, ale teraz jestem pod wrażeniem. Diarra w tej formie w której się teraz znajduje może mu buty czyścić. Fernando był zdecydowanie numerem 1 u nas wczoraj.

a w czasie gdy debilnym podaniami tracil pilke to zamykales oczy? Gago zagral dobrze ale nic wiecej
brylancik pisze:Jeśli chodzi o następny mecz to jestem praktycznie pewien, że go wygramy
Ja nie bylbym taki pewien, gramy na wyjezdzie a wiadomo co wtedy dzieje sie z druzyna

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lut 2008, 12:52

Real jest teraz pod ścianą, i muszą wygrać nie mają wyjścia i będą wszystko robić by wygrać. Wstyd jak popatrzeć jakie drużyny nas zlały...Almeria,Getafe... Takimi meczami się wygrywa mistrzostwo, a przed nami Barca, Sevilla... będzie ciężko, ale grać potrafią walczyć też i teraz muszą zapieprzać na 110% by odzyskać zaufanie kibiców...5 meczy i 4 porażki...

Skuteczności 0... Powoli wychodzi to, iż drużyny Schustera mają dobra pierwszą runde...w drugiej nie jest za różowo. Wciąż jesteśmy w grze, to my prowadzimy. Więc muszą się przełamać. Jestem optymistą :)

Będą mieli nauczke, by nie jarać się tak szybko strzelonymi bramkami...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2008, 17:59

brylancik pisze:Mnie najbardziej wkurwia to że sędzia podyktował spalonego (który oczywiście był) mimo tego że boczny nie podniósł chorągiewki. Bo nie uwierzę, że cała drużyna przebiegła pół boiska i nikt nie zauważył reakcji bocznego. Szkoda bo przegrana strasznie frajerska.
To jakiś ewenement na skale światowa :( Bez jaj sedzia łowny podja prawidłowa decyzje, dzieki czemu uchronil liniowego, jesl iten naprawde nie podniosl choragiewki. To głowny ostatecznie uznaje bramke i to chyba nie jest zadna nowosć, dzinwe winic sedziego, że podjal jaknajbardziej trafna decyzje. To wina frajserstwa zawodnikow Realu. Ośmieszyli się i tyle.

Najwazniejsz, ma ktos powtorke gdzie widac zachowanie liniowego, bo wiele sie mowi, że niby nie pokazał spalonego, ale nigdzie takiej nie znalazłem, mi takze ciezko uwiezyć, że zawodnicy Realu to totalni idioci i nie widzieli reakcji bocznego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”