A samego meczu nie ma sensu typować, no chyba że po rzucie kostką
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2008, 12:44
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 lut 2008, 15:23
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2008, 15:55
WróćJa się zastanawiam czy nie zagrać jednak na Juve Think
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lut 2008, 16:14
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 lut 2008, 16:22
Pewnie, że jest. Jak macie krótka ławkę, to kontuzjowanych wystawiacieYukasz pisze:Jest Mancini i jest Juan
To się nazywa uaktualnienieYukasz pisze:bo oni te swoje info potrafią kilka razy zmienić zanim rozpocznie się mecz
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lut 2008, 16:24
razem Donim czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2008, 16:41
Dziękuję za takie uaktualnieniemaestro pisze:To się nazywa uaktualnienie Razz
Byś poszukał czy Woicki zagraAZS Cz. - ZAKsa 1
jakieś powroty są po kontuzjach więc może dacie radęmaestro pisze:Co do Juve, to
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lut 2008, 16:46
Nie przypominaj, jak ostatnio neigral to AZS pojechal z Jastrzebiem ku mojej rozpaczyYukasz pisze:Byś poszukał czy Woicki zagra
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2008, 16:52
bellus pisze:- dramat Woickiego, można się spierać czy gdyby nie jego kontuzja to byśmy wygrali. Fakty są takie, że jak schodził z boiska były 4 punkty przewagi. Potem przy rozegraniu Stelmacha Oni nas doszli i wygrali na przewagi.
Karmelinho15 pisze:Nie da się rozegrać całego sezonu jedną szóstką. Te skurcze Woickiego a także Wiki(skurcze łydek) są oznaką dużego przemęczenia.
Karmelinho15 pisze:Częstochowa ma pewne drugie miejsce. Ten mecz dla nas nie ma żadnego znaczenia. Nie zdziwiłbym się gdyby w pierwszej szóstce wyszedl Wierzba czy Gradowski. We wtorek ostatnia kolejka a od piątku już Play-off. A Mostostal gra w sumie o wiele bo zdają sobie sprawe ,że będą miec większe szanse z Olsztynem niż Jastrzębiem.
No popatrz a ja skakałem z radościczeher pisze:Nie przypominaj, jak ostatnio neigral to AZS pojechal z Jastrzebiem ku mojej rozpaczy Confused
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 26 lut 2008, 17:14
Na ten mecz bym uwazal, niby powinna wygrac Barcelona, ale to takie samo spotkanie jak Inter - Roma.czeher pisze: Atletico - Barca 2
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 26 lut 2008, 17:56
hmm...z tego co wiem to ma nie zagrać Schweini, ale za niego grać będzie niemal na bank Franck, więc to będzie wzmocnienieguru pisze:FC Bayern München - TSV 1860 München 1 (1,30) [Akarin, jakieś zastrzeżenia ? Łypiący ]
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 26 lut 2008, 18:57
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 26 lut 2008, 19:07
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 26 lut 2008, 19:15
Ja bym jednak nie polecał tego graćbaziu pisze:Middlesbrough-Sheffield Utd 1
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 26 lut 2008, 19:16
1.60 bodajże w toto-mixieGiggsy King pisze:Chyba, że po jakimś wyjebiaszczym kursie
baziu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio