Sebastian Mila - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 17:48

Szkoda tylko, że Seba nie robi takiej furory jak Szymek w Turcji... :? :? Ostanio cos wychodzi w podstawowym składzie, zobaczymy co z tego wyniknie...

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 08 cze 2005, 19:21

Dzis przeczytale ze oddadza go tylko do klubu pokroju BARCELONY lub MILANU, troszeczke przesada z tym a zglosilo sie schalke z ladna oferta za 3mln euro, bo sie na lige mistrzow zbroja a z tamtad najkrotsza juz droga do wypromowania sie 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 19:30

Miko77 pisze:Dzis przeczytale ze oddadza go tylko do klubu pokroju BARCELONY lub MILANU, troszeczke przesada z tym a zglosilo sie schalke z ladna oferta za 3mln euro, bo sie na lige mistrzow zbroja a z tamtad najkrotsza juz droga do wypromowania sie 8)
Ostatnim przeciwnikiem Biało Czerwonych byl Azerbejdżan wiec nawet jakby zagral przeswietnie, fenomenalnie i wogole to nie mozna sie tak podniecac ... a zagral fenomenalnie ?? Zagral po prostu na srednim poziomie ... Gdzie mu do Barcy ??

Pewnie w tej Austrii Wieden nie ebdzie gral w pierszym a oni go do Barcy czy Milanu juz chca sprzedac (tak im sie tylko wydaje :P )

Nie to zebym nie lubil Mili ale to nie ten poziom, ktos sie tu chyba pomylil i palnal glusptwo ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 08 cze 2005, 19:40

ktos sie tu chyba pomylil i palnal glusptwo ...
No napewno BARCA pewnie nie bardzo wie kto to jest ten Mila :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 cze 2005, 19:56

Miko77 pisze:
ktos sie tu chyba pomylil i palnal glusptwo ...
No napewno BARCA pewnie nie bardzo wie kto to jest ten Mila :wink:
Moze i Barcelona wie kto to jest Sebastian Mila, ale jezeli Katalonczycy nie chca powrotu genialnego Riquelme bo nie zmiesci sie w skladzie i zajmie miejsce NonUE to pewni kupia Mile tak ?? Oni maja klopoty bogactwa i Iniesta musi siedziec chicaz bije Mile o dwie klasy conajmniej

Takie jest moje zdanie ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 23 lip 2005, 19:42

Mila przed chwilka co zdobyl gola dla swojej Austrii Wieden w meczu z Mattersburgiem.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 14:04

Nie wiem czy zauważyliście ale od tamtego czasu kiedy zostało założone to forum to Mila wcale do przodu nie poszedł.Przynajmniej mnie to on cały czas jakoś zawodzi i jak narazie to nie widzę w nim drugiego Szymka za cholere :?

Ktos
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Mila....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ktos » 22 wrz 2005, 13:57

Sebastian Mila mlody i zdolny,ale czy nie za szybko zaczal sie angazowac...chodzi mu o pieniadze:):)a co on robi w kardze polski...nic...gra tylko regularnie!!!Nie ma szans na kluby w stylu Real itd. A wogole zwrocie uwage tam gdzie kamera tam Mila heheheh

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2008, 12:38

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1692 ... omosc.html

poprostu ... :zgon:

Patrzcie patrzcie, naraz pcha sie do polski :lol: rok temu byly bardzo konkretne plany z Gordziska ale moj imiennik odrzucil bo chcial zostac prawdizwym wikingiem :wink:
Pamietacie te zapowiedzi Mili - teraz odzyje, pokaze w Valarendze na co mnie stac .... a teraz do jednej z slabszych druzyn ligi chce przejsc bo ... przyszedl sponsor i $ :lol:

PS. a to kolejny as pokroju Mili, nawet z tego pokolenia :P http://www.90minut.pl/news.php?id=680453

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 lut 2008, 17:39

Pamiętam na początku sezonu jak Bożydar Iwanow pojechał na wywiad do Sebastiana. Chłopak był podniecony, że w drużynie jest grający trener, że to jego chyba najlepszy transfer a klub widzi w nim ogromny potencjał i on sam zdradził mu (redaktorowi) sekret, że...zostanie królem strzelców :lol: Jak czytam jego wywiady, to są na poziomie 18 latka marzącego o wielkiej karierze a zapomina ile ma lat i jakie głupoty mówi.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 14 lut 2008, 22:04

Bo taki jest właśnie Sebastian Mila. Jak dla mnie, to on się w ogóle nie nadaje na piłkarza. Gdzie by nie przeszedł, to zawsze mówił, że brakuje mu mamusi, że czuje się samotny. Mila także nie posiada dumy i jest chyba mimo wszystko mało ambitnym graczem. Teraz, gdy nie gra w Valerendze, chciał iść do ŁKS-u, który jest na dole polskiej ligi. Gdzie te jego szumne zapowiedzi o podbiciu Europy! I jak już ktoś wspomniał wyżej- o zostaniu królem strzelców :?: Mimo wszystko, szkoda, że kolejnemu piłkarzowi się nie udało i chce z podkulonym ogonem wrócić z niczym do Polski.

Awatar użytkownika
Zicherkaaa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zicherkaaa » 18 lut 2008, 17:08

Jak dla mnie Mila sie niczym nie wyroznia, ale to tylko moje zdanie ... :wink:

Ktos pisał ze Mila bedzie grał w przyszlosc po klubach takich jak Chelsea czy Real, moze bedzie w tych klubach, ale jako podawacz piłek:P

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 lut 2008, 7:01

Sebastian Mila zagra w ŁKS-e Łódź

Do końca sezonu Sebastian Mila będzie występował w Łódzkim Klubie Sportowym, który wypożyczył go z norweskiego Vålerengens IF.

Ostatni mecz w polskiej lidze 28-krotny reprezentant Polski rozegrał 21 listopada 2004 roku w Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski. Właśnie z tego klubu wyruszył na podbój Europy. Został wypożyczony do Austrii Wiedeń, ale miał tam duże kłopoty z grą w pierwszym składzie. Rok temu przeszedł do norweskiego Vålerengens IF, ale i tam nie wywalczył sobie miejsca.

Łódzki Klub Sportowy starał się o jego wypożyczenie już od dłuższego czasu, ale na przeszkodzie stały zbyt wygórowane żądania finansowe Norwegów. Na dwa dni przed zamknięciem okna transferowego działacze łódzkiego klubu doszli jednak do porozumienia z szefami Vålerengens IF. - Wypożyczyliśmy Sebastiana na pół roku z opcją transferu definitywnego - powiedział Marek Chojnacki, dyrektor ŁKS. - Staramy się, by dołączył do naszej drużyny jak najszybciej. Na razie jest jeszcze na zgrupowaniu Vålerengens IF w Hiszpanii.

:wzp:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lut 2008, 17:33

Mila nie zagra w ŁKS-ie
W środę Łódzki Klub Sportowy ogłosił, że podpisuje kontrakt z Sebastianem Milą. Dzień później były reprezentant Polski stał się już niepotrzebny walczącej o utrzymanie w lidze łódzkiej drużynie.

- Sprawa występów w ŁKS-ie jest już nieaktualna - mówi stanowczo Mila.

Jeszcze w środę wieczorem było niemal pewne, że Mila pomoże wiosną klubowi z Łodzi uratować ekstraklasę.

- Bardzo chciałem przyjść do ŁKS-u - zdradza piłkarz. - Moim nadrzędnym celem były regularne występy, na które w łódzkim klubie mogłem liczyć - dodał.

W czwartek okazało się jednak, że Mila w Łódzkim Klubie Sportowym nie zagra.

- Rano dostałem informację, że klub niespodziewanie odstąpił od transferu - mówi piłkarz. - Dogadaliśmy już szczegóły, moje żądania finansowe nie były żadną przeszkodą. Jestem zdziwiony postawą łodzian - mówi Mila.

Dyrektor sportowy łódzkiego zespołu Marek Chojnacki nie chciał zdradzić szczegółów decyzji.

- Nie mogę ujawnić szczegółów, bo obowiązuje mnie tajemnica handlowa - ucina.

Nieoficjalnie mówi się, że na przeszkodzie stanęła wysoka prowizja dla menedżera Mili.

- Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - mówi tylko Chojnacki.

Wcześniej menedżer piłkarza Karol Glomb był bardzo zadowolony z rozmów z działaczami z al. Unii.

- Myślę, że transfer Mili będzie dobry dla obu stron - zapewniał. W czwartek nie odbierał już telefonu.

źródło: Gazeta.
:witam:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 lut 2008, 21:10

To ja już nie wiem co się dzieje :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”