Cristiano Ronaldo - Strona 20

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 07 lut 2008, 18:06

Wiec ja uwazam ze nie potrzebnie mowi o tym juz tak wczesnie...Ponoc chce odejsc ale po wypelnieniu kontraktu z ManU a to jeszcze 5 lat :roll: Z drugiej strony dobrze ze wczesniej informuje bo niektorzy kibice przezyli by szok :P Sam niewiem co o tym sadzic...Beckham w Manchesterze tez byl wielki a wiadomo jak gral w Realu. Wydaje mi sie ze moze byc podobnie z Cristiano. Poczuje sie ,,galaktycznym'' i mu kompletnie odbije. Dzisiaj na przyklad nie podobala mi sie jego skromna wypowiedz ze to on jest najlepszym pilkarzem na swiecie :roll: Mowi ze ciagle to udowadnia i wszyscy wiedza na co go stac. Jednak troche pokory by mu sie przydalo :? Jakos nie pamietam zeby Kaka czy Zidane kiedys tak o sobie powiedzieli.
Wracajac do jego transferu to Realu napewno nie odbedzie sie w najblizszej przyszlosci a kwota ( jeezeli bedzie dalej tak gral) bedzie astronomiczna z czego sie ciesze. Jednak ciezko bedzie go zastapic...ale Ferguson sobie poradzi o to sie nie martwie :)

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 28 lut 2008, 18:23

cristiano jako pilkarz jest genialny, ale jako czlowiek jest narcyzem, egoista i oszustem! do tego czuje sie najlepszy na swiecie. nie lubie go jako czlowieka, choc powtarzam, ze umiejetnosci ma fantastyczne

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lut 2008, 19:19

DominoWalcz pisze:cristiano jako pilkarz jest genialny, ale jako czlowiek jest narcyzem, egoista i oszustem! do tego czuje sie najlepszy na swiecie. nie lubie go jako czlowieka, choc powtarzam, ze umiejetnosci ma fantastyczne
a co, znasz go? :)

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 28 lut 2008, 22:22

Diamen23, wnioskuje z jego zachowania na boisku i z jego wypowiedzi w stylu ''mam swiadomosc, ze jestem najlepszy na swiecie''... narcyz i tyle. zero skromnosci. porownaj sobie z innymi wielkimi pilkarzami typu Zidane, Maldini czy Raul.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 lut 2008, 0:21

Obrazek

:rotfl4:

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 lut 2008, 0:35

:lol: :lol: :lol:

"has told British media" :lol: Na pewno pobiegłby do BBC się poskarżyć :lol:

BTW "he is still in the process", tzn że jest obecnie pomiędzy oboma płciami? :rotfl4:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 lut 2008, 9:44

Jeśli jest dziewczynką to bardzo bardzo brzydką :P Obrazek

Jeśli będzie grał dla pań to może w końcu Portugalia zdystansuje Niemki w światowej dominacji w piłce nożnej :lol:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 29 lut 2008, 10:06

Nie no ale były by jaja gdyby okazało się że jest dziewczyną ... ciekawe co by wtedy zrobili szefowie Man Utd :lol: ( może by założyli kobiecą drużynę ,chyba że już ją mają to wtedy by się i dla Ronaldo miejsce znalazło :D)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lut 2008, 11:13

:rotfl2: Miriam ?

Znalazłem kolejny mistrzowski artykuł :
Przystojny piłkarz, obiekt pożądania niemałej części naszego globu od jakiegoś czasu pojawia się na okładkach brukowców, nie tyle za przyczyną swoich kolejnych osiągnięć zawodowych, ale z powodu orgii urządzanych z prostytutkami wraz z kolegami z drużyny.

Zadziwiające jest to, że Cristiano Ronaldo (23), który mógłby mieć właściwie każdą piękną kobietę, wybiera najczęściej lekko zużyte prostytutki, o bardzo wątpliwej urodzie.

Niedawno wydana biografia znanego amerykańskiego futbolisty David'a Kopay'a rzuciła odrobinę światła na ten precedens: - Czy ci chłopcy chcą udowodnić jeden drugiemu swoją męskość? A może używają kobiet jako wymówki, by mieć wspólne przeżycia seksualne z innymi kolegami z drużyny? Gdy grałem w NFL, brałem udział w seksie grupowym z udziałem kobiet tylko, dlatego, że obok mnie seks uprawiali mężczyźni, inni gracze - wyznaje David, który dopiero po zakończonej karierze sportowej przyznał się do ukrywanego homoseksualizmu.

Jeżeli Cristiano lubi podglądać kolegów z zespołu, z pewnością wiele by to tłumaczyło. W końcu ktoś, kto może mieć każdą modelkę nie zadowoli się byle maszkaronem. Poddając w wątpliwość jego heteroseksualność poruszamy temat tabu, którym jest skrywany homoseksualizm znanych i cenionych piłkarzy.

Czy według Was, ujawnienie prawdziwej orientacji seksualnej gwiazd boiska mogłoby w znaczący sposób wpłynąć na popularność tej dyscypliny sportu?
http://e.egoisci.pl/eg296/0590f00300264ea747a7191b

http://e.egoisci.pl/eg1918/00776239001840b247a719a5

Michał Wróblewski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał Wróblewski » 27 cze 2008, 16:10

Cieszę się, że drużyna Cristiana Ronaldo przegrała mistrzostwa. Na pewno apetyty były większe. Podba mi sie gra Portugali, ale nie przepadam za Cristiano. Dawano nie widiałem takiego narcyza w korkach. Jak on traktuje sir Alexa, któremu do pięt nie dorasta?!! Może na tych mistrzostwach parę razy pkazał na boisku, ze nie jest 100% egoistą, to prze oczami mam obrazek z finału ligi mistrzów.

Wszyscy pamietamy, że Cristiano przestrzelił karnego i poszedł opłakiwać murawe. A potm jak jz Manchester zdobył puchar, to jeszze dalej płakał. Nie mógł pewnie przeboleć, że nie został bohaterem meczu.

Ach! Jak zwykle mi podpadł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”