Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 28 lut 2008, 18:12
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lut 2008, 19:15
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lut 2008, 21:04
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 lut 2008, 21:15
tak samo jak kibicom LFC nie wytłumaczy się, że w meczu z LFC Matrix również niesłusznie wyleciał - taka jest piłka, pomyłki sędziowskie zawsze się zdarzają i zdarzały, a Roma może mieć pretensje tylko do siebie, że grając z przewagą zawodnika nie potrafiła wbić gola, a okazje ku temu były i to 100%-owe, poza tym również pierwsza kartka dla Mexesa to czysty debilizm (przypomina mi się Giuly w poprzednim meczuEinar pisze:Tyle że tam nie było faulu. Ale cóż, kibicom Interu się tego nie wytłumaczy.Chuchu pisze:kartka dla Mexesa byla sluszna bo to byl juz którys z kolei jego faul i zaslugiwal na kartke.ale coz kibicom Romy tego sie nie wytlumaczy.
Tja, jasne korupcja - dziwne nie ? Wszystkie małolaty z Polski to widzą, jaki Inter jest skorumpowany i jak przekupuje sędziów, tylko nie prokuratura we Włoszech... proponuje oprócz tej parmy obejrzeć czerwone kartki graczy Interu w tym sezonie i powiedzieć ile z nich było niesłusznych (co najmniej 2) oraz np. gol Ibrahimovica z meczu z Udinese. Śmieszne rzeczy wypisujesz...Interowi pomagają sędziowie, wczorajszy mecz był tego dobrym przykładem (choć i tak argumenty bywały mocniejsze - parma) i to jest fakt niezaprzeczalny. korupcja rządzi włoską piłką i prymat włoskiego futbolu spada z roku na rok. nie dość, że nie grają tam widowiskowej piłki nożnej (z wyjątkiem romy i nieraz milanu) to jeszcze nie można obejrzeć normalnego meczu, bo niesprawiedliwość bije w oczy.
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 28 lut 2008, 22:19
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lut 2008, 22:30
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 28 lut 2008, 22:43
DominoWalcz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2008, 12:57
Nie wytłumaczy im się nie dlatego, że są kibicami LFC, ale dlatego, że nie są zaślepionymi kibicami Interu i widzieli dwa faule na żółtą kartkęorzeu pisze: tak samo jak kibicom LFC nie wytłumaczy się, że w meczu z LFC Matrix również niesłusznie wyleciał
Kupowaliście czy nie, ale błędy na Waszą korzyść byłyZico_FCI pisze:W zeszłym sezonie też kupowaliśmy mimo iż chyba nie było ani jednego błędu na naszą korzyść.
Przypominają mi się słowa kibiców Juventusu sprzed dwóch-trzech lat...orzeu pisze:Wszystkie małolaty z Polski to widzą, jaki Inter jest skorumpowany i jak przekupuje sędziów, tylko nie prokuratura we Włoszech...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 lut 2008, 13:06
to mozesz mi odswiezyc pamiec, bo z tego co ja pamietam to paru ladnych "11" nam nie podyktowali, a czerwona kartka dla Matrixa to chyba tylko kibice Liverpoolu i antykibice Interu uwazaja za slusznaKupowaliście czy nie, ale błędy na Waszą korzyść były
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2008, 13:24
I reszta kibiców i wszyscy inni, którzy znają się choć trochę na piłce i oglądali mecz.creek pisze:czerwona kartka dla Matrixa to chyba tylko kibice Liverpoolu i antykibice Interu uwazaja za sluszna
Ktoś się okazał raz sprawiedliwy?creek pisze: to mozesz mi odswiezyc pamiec, bo z tego co ja pamietam to paru ladnych "11" nam nie podyktowali,
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 lut 2008, 13:34
Wilmore pisze:Choćby mecz z Lazio z maja, kiedy to ktoś tam bramkę ze spalonego strzelił
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 lut 2008, 13:42
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2008, 13:42
Nie wiem, widziałem kartki Matrixa (sprawiedliwe), a kartki Mexesa nie, więc ciężko mi się wypowiedzieć.hrabi pisze: I z tego samego powodu czerwona kartka dla Mexesa byla rownie sluszna co ta dla Materazziego
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio