szukaj dalej
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 29 lut 2008, 14:06
Czesta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 29 lut 2008, 14:08
nie wiem co chciales tym udowodnic ale po pierwsze to jest zalosne pokazywanie jednej bramki z poprzedniego sezonu i wmawianie innym ze byla nieprawidlowa a po drugie Maicon nie byl w tamtej sytuacji na spalonym wiec cokolwiek chciales osiągnąc to Ci nie wyszlo. no chyba ze sie chciales osmieszyc.Wilmore pisze: - pierwsza bramka dla Interu, dośrodkowuje Maicon, który otrzymał piłkę będąc na spalonym.
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 lut 2008, 14:10
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lut 2008, 14:33
Żałosne.Chuchu pisze: nie wiem co chciales tym udowodnic ale po pierwsze to jest zalosne pokazywanie jednej bramki z poprzedniego sezonu i wmawianie innym ze byla nieprawidlowa a po drugie Maicon nie byl w tamtej sytuacji na spalonym wiec cokolwiek chciales osiągnąc to Ci nie wyszlo. no chyba ze sie chciales osmieszyc.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 lut 2008, 14:35
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 29 lut 2008, 14:39
problem w tym ziomus ze np po meczu z parma couto sam przyznal sie ze dotknal pilki reka. ja nie mowie ze bledy sie sedziom nie zdarzaja ale nie jest tak ze tylko na korzysc interu i ze sie to dzieje co mecz. kolejna sprawa jest to ze juve jak zapewne nie pamietasz wygrywalo wlasciwie co kolejke 1-0 i wiele bledow doprowadzalo do tego ze strzelali te jedna bramke.Wilmore pisze:Ale nie oszukujmy się, że ich nie było. Śmialiście się z Juventinich parę lat temu, że mają klapki na oczach, a teraz nie jesteście lepsi Wink
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 29 lut 2008, 14:48
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 29 lut 2008, 16:15
ta... pokaż mi innego zawodnika (nawet nie zakałę, tylko zwykłego piłkarza) grającego na stoperze i potrafiącego sieknąć 10 goli w sezonie i do tego zostać wybranym najlepszym zawodnikiem ligi. Patrzycie przez pryzmat wielkiego Zidane'a, który był tak wielki, że pokazał zero prosesjonalizmu w swoim pożegnalnym występie - tak to się wali w B klasie, a nie w finale MŚ i Panowie - trochę więcej obiektywizmu !!DominoWalcz pisze:materazzi zawsze gra ostro, jest zakałą futbolu i sedziowie maja go zawsze na oku. zatrzymywal torresa reka od tylu i dostal zasluzenie zolta kartke. jakby nie byla niezasluzona, to pilkarze z druzyny nie mieli by pretensji do niego, tylko do sedziego, tak jak to bylo z ibrahimoviciem....
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lut 2008, 16:35
Sorry, ze wyrywam z kontekstu, ale ten cytat jest fajnyorzeu pisze:w przypadku takiego faulu sędzia mógł pokazać żółc, ale w przypadku gdy to drugi faul zawodnika w meczu i ten ma już żółtą, to czerwona na 100% się nie należała
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 lut 2008, 18:27
Co pokazałeś?Wilmore pisze:Prosił mnie Zico o pokazanie jednej nieprawidłowej bramki z tamtego sezonu - pokazałem.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lut 2008, 19:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 lut 2008, 19:22
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 29 lut 2008, 20:00
taaa nowy kodeksRealFan pisze:Sorry, ze wyrywam z kontekstu, ale ten cytat jest fajnyorzeu pisze:w przypadku takiego faulu sędzia mógł pokazać żółc, ale w przypadku gdy to drugi faul zawodnika w meczu i ten ma już żółtą, to czerwona na 100% się nie należałaCzyli w zaleznosci od tego czy zawodnik ma zolta kartke sedzia ma oceniac, czy faul na nia zaslugiwal, czy tez nie? Naprawde interesujace. Za ten sam faul dac kartke, jak gosc wcesniej nie dostal, a nie dac jesli wczesniej zoltko otrzymal. Paranoja... Nowy kodeks dla sedziow.
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 29 lut 2008, 22:00
DominoWalcz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio