Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 21 lis 2007, 18:27
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lis 2007, 18:47
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 21 lis 2007, 19:13
Bardzo zle to odbierasz. Dokładniej rzecz biorąc nie masz zielonego pojęcia o rynku pracy. Liczba informatyków moze i rosnie szybko, ale głownie dlatego ze zapotrzebowanie jest ogromne, zreszta obecnie kazdy z wykształceniem wyższym, mającym dodatkowo dopisek inżynier przy tytule dostaje prace odrazu, mogąc poprostu wybierac oferty.Zapotrzebowanie jest to na pewno, ale samych informatyków jest także bardzo wielu i to na pewno niektórym utrudnia znalezenie pracy w tym zawodzie.Przynajmniej ja tak to odbieram.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 lis 2007, 19:19
Nie zamierzam być nauczycielkąbaziu pisze:Ponoć kobiety- nauczycielki, po pewnym okresie głupieją. Razz
Ja nie w tym sensie. Chodzi mi o to, że tu nie mam zbyt wielkiego pola manewru, jeśli chodzi o kierunek...Michał M pisze:Sądzisz, że po pedagogice będziesz miała co robić? Wink
Oj, to chyba źle słyszyszDanielinho90 pisze: Widze ze wreszcie ktos mnie docenil i nie uwaza przynajmniej raz ze jestem niewiadomo jaki glupi.Wiesz mam dostep do internetu,mam telewizje ogladam rozne programy,czasami cos przeczytam uslysze,wywnioskuje itp to sie dowiem.Przeciez nie mieszkam na wsi odcietej od swiata.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 14 sty 2008, 21:54
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 sty 2008, 22:00
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... &start=180bellus pisze:System Eliminacji Studentów Jest Aktywny
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sty 2008, 6:53
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sica » 16 lut 2008, 17:27
sica
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 lut 2008, 17:32
pisz newsy na pilka.pl. W ten sposób nie jeden już się wybił i poszedł w świat.sica pisze:uczelnie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 lut 2008, 18:57
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 18 lut 2008, 9:46
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 lut 2008, 13:23
swoją drogą Loczek studiuje dziennikarstwo sportowe.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 lut 2008, 11:31
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 lut 2008, 15:12
Napewno nie zaszkadza w tym takie kierunki jak specjalnosci menadzerskie, zarzadzanie sportem, sport czy jakies podyplomowki typu menadzer sportu itpLoczek pisze:Inną opcją są studia menedżerskie. Zastanawiałem się co trzeba skończyć, ażeby być agentem piłkarza, bądź innego sportowca. Zna ktoś z was odpowiedź ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 lut 2008, 15:58
czeher pisze:Piekarski cos takiego skonczyl ale moge sie mylic Think przy UEFA albo PZPN Razz
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio