Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 mar 2008, 7:36
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 9:45
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 01 mar 2008, 11:56
Babel pisze:W tej chwili pracuje Sordyl i mam nadzieje, że skończy sie to tak jak z Panasem w Czewie.
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 12:26
Dla mnie to oczywista oczywistość, że za rozpracowanie rywali odpowiada caly sztab nie tylko trener.Z Panasem jest troche inaczej niż się wszystkim wydaje. Panasowi dużo pomaga Bosek jeśli chodzi o taktyke, rozpracowanie rywali itd
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 01 mar 2008, 13:28
Babel pisze:Dla mnie to oczywista oczywistość, że za rozpracowanie rywali odpowiada caly sztab nie tylko trener.
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 mar 2008, 15:52
Chodzi mi przede wszystkim o specyfikę klubu z Olsztyna, który co roku łoży dużą kasę, by wreszcie zdetronizować Skrę (a już wielce zabawne było podkupywanie klubowi z Bełchatowa kolejnych przyjmujących, na czym - co ciekawe - lepiej wychodziła Skra) i co roku przeżywa zawód. A co do Irka - no cóż, moim zdaniem to najlepszy w Polsce trener (naturalnie - możesz się ze mną nie zgodzić) i to on odlrył dla polskiej siatkówki większość ludzi, z którymi potem Lozano zdobywał wicemistrzostwo świata... I jeśli Mazur nie zdołał z Olsztyna zrobić z zespołu "z jajami", to nie wiem, czy jest ktoś, kto mógłby to zrobić... A już najzabawniejsze jest, że AZS grał w ostatnich latach (czyt. od czasu przyjścia do drużyny Zagumengo) najlepiej wtedy, kiedy jego skład był teoretycznie najsłabszy: w sezonie 2002/2003...Babel pisze:Jasne, Irek cudotwórca to jedyny trener na ziemi, który mogł poprowadzic Olsztyn to tytułu. Wyburzyć Uranie, zaorać pole i zasadzić kukurydze bo Irka zwolnili. Moze poprostu zarzad nie widzi potrzeb druzyny i to on powinien zrezygnować? Jak słysze o pomysłach z Suchem to mnie krew zalewa.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 mar 2008, 19:31
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 01 mar 2008, 21:48
10 pisze:I jeśli Mazur nie zdołał z Olsztyna zrobić z zespołu "z jajami", to nie wiem, czy jest ktoś, kto mógłby to zrobić...
To jest chyba najlepszy dowód ,że młodsi trenerzy potrafią dotrzeć do zawodników.Dodam tylko, że tak solidnie trenującego Roberta Szczerbaniuka najstarsi górale nie pamiętają
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasiu smietana » 02 mar 2008, 8:14
jasiu smietana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 mar 2008, 10:25
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 mar 2008, 11:13
No to będzie. Bo Kowal bodajże - jeśli dobrze zrozumiałem - zgodził się na wymazanie tej akcji z protokołu. Więc zostaje 2:3.Babel pisze: [...]będzie to kompromitacja i granda jeśli wynik nie zostanie zweryfikowany na 0-3 dla Rzeszowian.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 mar 2008, 11:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 03 mar 2008, 14:36
Babel pisze:No jedyny problem nazywa się Hector Soto, który z 20 punktów z nami zdobędzie,
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 mar 2008, 21:56
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 07 mar 2008, 22:51
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio