DRUM and BASS - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Wiesz co to D'n'B ?

Tak
5
45%
Nie
1
9%
Drum and Bass RuleZ DudS
5
45%
Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 17 maja 2004, 21:16

No tak ale wskazali mi tylko na ten kawałek, że on jest ponoć inny. Ja się tam nie znam :lol:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 17 maja 2004, 22:10

Teraz do waszej pomyłki :lol: Ściagaliście utwory Bad Company [ Rock 'n' Roll ] a nie Bad Company [ Drum 'n' Bass ] bo to są zupełnie inne dwie grupy :lol: Dlatego ja już wiem czemu wy nie pisaliście na temat dnb :lol: Tylko na temat jakiś gitarek itp :D Więc wy nie słuchaliście dnb [ tak mi się wydaje ] :D Bo ta muzyka ma moc :!: Coś co człowiek kocha lub od tego głowa boli :!: Takie stopy, takie wyręcone dźwięki po prostu coś cudownego :twisted: :!: :twisted:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 17 maja 2004, 22:33

Bad Company to raczej nie rock :lol: :lol: sorry ze tak pózno sie dołączam do rozmowy alelepiej pózno niz wcale 8) a bad company ma jeden boski kawałek The Voice ;) polecam wszystkich chociaz słucham Techno:D ale nie takie dance itp:) takie prawdziwe Techno:)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 maja 2004, 23:13

Jip pisze:Bad Company to raczej nie rock :lol: :lol: sorry ze tak pózno sie dołączam do rozmowy alelepiej pózno niz wcale 8) a bad company ma jeden boski kawałek The Voice ;) polecam wszystkich chociaz słucham Techno:D ale nie takie dance itp:) takie prawdziwe Techno:)
Sluchasz techno??!! Hmmm....nie za bardzo rozumiem jak mozna sluchac techno. Na imprezce itp. to rozumiem ale tak..... Co prawda o gustach sie nie dyskutuje ale chyba w tym przypadku mozna..... :wink:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 18 maja 2004, 21:46

pisakk a co jest złego w muzyce techno :?: :roll: ty czego słuchasz ze tak sie czepiasz tego co ja słucham :?: Polo czy co :?: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 maja 2004, 0:55

Jip pisze:pisakk a co jest złego w muzyce techno :?: :roll: ty czego słuchasz ze tak sie czepiasz tego co ja słucham :?: Polo czy co :?: :roll: :roll:
Prosze pokaz mi w ktorym miejscu napisalem, ze mam cos do techno... :roll: . Po prostu jestes chyba pierwsza osoba z ktora sie stykam, ktora "slucha" techno i cos w tym musi byc. Chce tylko wiedziec co cie w tym pociaga, jesli rozumiesz o co mi chodzi.

A tak przy okazji (i tu nie chodzi akurat o ta wypowiedz, ktora cytuje) ale zauwazylem ze niektore twoje wypowiedzi na forum sa troche "agresywne" jesli moge to tak nazwac wiec apeluje do Ciebie abys troche przyluzowal :roll:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 maja 2004, 11:06

Moff pisze:
pippen pisze:Bad Company
Może zbieżność nazw :lol: Bo BC to czteroosobowy skład z Dj Freshem na przedzie 8) Wymiotka muza :twisted: Nie jakieś rocki :lol: Pippen chyba style muzyczne mylisz lub zbieżność nazw :)
Stary nie znasz hitu rockowego zespołu BAD COPMANY - SHOOTING STAR
Jestem pewien że jak w ajkiejkolwiek wyszukiwarce wpisze BAd company to znajdzie hir tego zespołu rockowehogo shooting star

słyszycie gitarki bo kapela rockowa BAd Company jest bardziej znana
Byćmoze istniej też Dnbowa kapela BAd comapny

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 19 maja 2004, 15:12

pippen pisze:Byćmoze istniej też Dnbowa kapela BAd comapny
Nie być lecz napewno istnieje 8) Robi tak genialną muzykę że, szok :shock: :!: Ich kawałki to po prostu czysta esencja dnb :twisted: Coś tak genialnego i dopracowanego że, już lepiej się nie da :D Bad Company to jedna z najlepszych o ile nie najlepsza [według mnie najlepsza] ekipa dj w świecie dnb :!: Choć Andy C to mistrz :!: :) :arrow:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 20 maja 2004, 14:36

Pisakk ja nie jestem agresywny tylko bronie to co moje ;) wiec spoko;) a w tym jest duż pociągajacych rzeczy;) jednak to rzeba odkryc w sobie samemu :wink:

pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 18:59

Będzie ogień :!: Zapowiada się gruba impreza :D Szkoda że, bez Dj Raff'a [czyt. Maxa ] :? Ale Max pojechał do UK :) Ale mam nadzieje że, szybko wróci bo miesza ostro za deckami :D :twisted:

Obrazek

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 cze 2004, 19:58

hehe Moff twoje święto... :P

baw się dobrze :lol: :idea:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 20:06

Będzie Ogień :!:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 13 paź 2007, 0:59

Bad Company - No swietna kapela, a ja mam pytanie czy kojarzy ktos cos takiego jak ATM 9 ??? Nie wiem czy to kapela czy jakas impreza sie tak nazywa czy moze jakis Klub ( bar ), ale to cos musi byc w Angli w Londynie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”