Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 mar 2008, 23:05
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 mar 2008, 23:07
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 03 mar 2008, 23:16
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 mar 2008, 23:17
Giggsy King pisze:Bo San Siro będzie zajęte przez Milan. Chyba o to chodzi Razz
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 mar 2008, 23:43
Jeśli chodzi o gips przy skrenceniach itp. to jest to bardzo dobry pomysł, ja jak miałem skęconą kostkę to lekarz powiedział że się obejdzie (nie było to jakieś dramatyczne skręcenie),a teraz regularnie (tak co miesiąc czy dwa) mnie w kostce napiernicza i bym zdecydowanie wolał 2 tygodnie w gipsie się przemęczyć i teraz nie mieć takich problemów.czeher pisze:Nie wiem czy ten gips to taki dobry pomysl, powiem ci ze jak raz takie cos sie rpzytrafi to juz ogolnie ['] Moja kuzynka co chwile ma takie cos, sasiadka tez
(L)oczkerson
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 04 mar 2008, 10:37
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 mar 2008, 11:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 mar 2008, 11:16
Aż jeden raz a poza tymGiggsy King pisze:Dobrze, że w Romie nie gra, oni lubią siódemki dostawać Laughing
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 mar 2008, 11:17
Mi sie dzisiaj snilo, ze Celtic wygral z nami 5:3 z czego ostatnie 3 bramki strzelil w ostatniej minucieYukasz pisze: 'Miałem dziś sen, piękny sen' śniło mi się że Milan w końcówce strzelił gola na 2:1Ci co potrafią słuchać wiedzą już jak obstawiać
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 mar 2008, 11:37
Prawie jak w hokejumistyk pisze:z czego ostatnie 3 bramki strzelil w ostatniej minucie
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2008, 12:54
Yukasz pisze:W kolejnym odcinku polskiej telenoweli sponsorowanej przez pilka.pl pt. 'Miałem dziś sen, piękny sen' śniło mi się że Milan w końcówce strzelił gola na 2:1 Razz Ci co potrafią słuchać wiedzą już jak obstawiać
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 23:31
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=380940#380940kaczy pisze:Aby zakończyć ten dzień miłym akcentem powiem wam że jak dojdzie do rzutów karnych do Dani Alves nie wykorzysta swojego karnego![]()
c'mon Sevilla
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 mar 2008, 0:10
Yukasz pisze:W kolejnym odcinku polskiej telenoweli sponsorowanej przez pilka.pl pt. 'Miałem dziś sen, piękny sen' śniło mi się że Milan w końcówce strzelił gola na 2:1 Razz Ci co potrafią słuchać wiedzą już jak obstawiać Laughing
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2008, 2:34
Yukasz pisze: PS Może wydamy jakąś książkę o naszych snach? Laughing
Yukasz pisze: Dziś proszę o sen w którym Real gromi Romę Pray W zamian obiecuję być grzeczny do końca tygodnia Krzywy
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio