Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 mar 2008, 21:36
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 mar 2008, 21:36
fieldy pisze:Mecz jest do wygrania. Byle sędzia nie przeszkadzał.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 21:36
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2008, 21:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 mar 2008, 21:37
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 mar 2008, 21:37
A mi się bardzo podoba - poza interwencją przy faulu na Hlebie - gwiżdże tam, gdzie powinien, nie puszcza gry po głupich wejściach, tylko raz zagwizdał niepotrzebnie - gdy Nesta czysto od tyłu wybił piłkę Ade, a ten zagwizdał faul.fieldy pisze:ale mnie ten sedzia irytuje Confused
Dokładnie. Mam nieustanne wrażenie, jakby w ciągu roku Milanowi zwiększono boisko jakieś milion razy. W meczu z United i wcześniej byliśmy wszędzie, gdzie była piłka lub rywal - dziś na boisku jest masa wolnej przestrzeni i tylko dlatego, że Arsenal nie ma jaj i gra totalnie słabo zawdzięczamy, że od 25 minuty nie straciliśmy ze dwóch bramek.Zico_FCI pisze:Ogólnie widać, że Arsenalowi bardziej chce się grać w tym meczu, co może trochę dziwić.
Teraz nie mam możliwości typować. Jak po przerwie przez pierwsze 5 minut będziemy biegać, to daję 99% szans. Resztę pozostawiam boskiej interwencji. Jak będziemy grać tak, jak tuż przed przerwą, to daję 1%, resztę oddaję dzieciom Wengera w jałmużniefieldy pisze: Wilmore, po pierwszym meczu dawałeś Milanowi 99% szans na awans, ile im dajesz po pierwszej połowie ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 04 mar 2008, 21:38
to zwykle sk*** jest co ten pan z gwizdkiem wyprawia.fieldy pisze:ale mnie ten sedzia irytuje
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2008, 21:38
Myślisz że Kalac i obrona stojąc patrzyłaby jak Eboue podaje do Ade ?Guru pisze:Szkoda, ze pod koniec Eboue był na spalonym, Myślę, że ta piłka doszłaby do Ade. Wink
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 04 mar 2008, 21:38
To chyba poza polem karnym było.kaczy pisze: i nie mam tu na myśli tylko tego nieodgwizdanego karniaka.
Najlepsze jest to, że nie był na spalonym. Ehhh.guru pisze:Szkoda, ze pod koniec Eboue był na spalonym, Myślę, że ta piłka doszłaby do Ade.
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 mar 2008, 21:40
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 04 mar 2008, 21:41
bo Villa grała o klasę lepiej niż Milan w 1 połowie....Vianuch pisze:Nie wiem jak Arsenal mógł ostatnio w lidze zremisowac. Dzisiaj juz mogli przynajmniej 3 bramy wsadzic, jeszcze gdyby sędzia był normalny.
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 mar 2008, 21:42
Jakbyście wygrywali, to byś nic takiego nie zauważył.Loker pisze: jeszcze żeby Austriak był tak dziwnie "skrupulatny" w obie strony .... ale jakoś upodobał sobie zawodników odzianych w białe stroje Mad
ObyŁukasz_ pisze:Obudzimy się po przerwie.
Kto widział 20 minut meczu, ten się zgodzi.Vianuch pisze:Milan cieniutko, kto widział ten wie Razz
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 mar 2008, 21:42
WP?Vianuch pisze:tam srarse oglądał...
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 mar 2008, 21:43
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 04 mar 2008, 21:43
najwyżej bym o tym nie wspomniałWilmore pisze:Jakbyście wygrywali, to byś nic takiego nie zauważył.Loker pisze: jeszcze żeby Austriak był tak dziwnie "skrupulatny" w obie strony .... ale jakoś upodobał sobie zawodników odzianych w białe stroje MadWięc standard w wykonaniu kibiców, których ekipa ma pod górkę.
Loker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio