1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 06 mar 2008, 18:49

Chłopaczek się zbulwersował :lol:

chłopak ma jakiś kompleks Kaki i tyle. Niech to z siebie wyrzuci, może poczuje się lepiej :]

Wracając do meritum, Roma ... jakby nas rozstawili, to chciałbym trafić na ten klub. Grają fajną piłkę, ofensywną, 'futbol na Tak', jakby powiedział pewien trenejro :lol:
De Rossi rządzi w środku, ciekawe czy Cesc'a z gry by wyłączył :think:
Flamini musiałby walczyć z Tottim, czy Mancinim. Mancini troche słabo wczoraj zagrał, miewał dużo lepsze mecze.
Roma sie dobrze broniła wczoraj, o dziwo - bo przewaznie [z tego co sie orientuje] to lubią się pogubić w defensywie. Jakbysmy na nich trafili to na Emirates pewnie znów mielibyśmy kilkanaście sytuacji. Może tym razem by się udało jakąś wykorzystać.
Arsenal ma dobry bilans z włoskimi ekipami. Z Interem przed 3 laty chyba najpierw u siebie polegliśmy, ale w rewanżu już było wszystko jak nalezy. Juve przed 2 laty też pokonalismy. Kiedyś ['94] w finale Pucharu Zdobywców Pucharów [pamieta ktoś jeszcze ten puchar ? :D] wygraliśmy z Parmą. Później wygraliśmy z Sampdorią. Teraz Milan odprawiliśmy. Ciekawe jakby to było z Romą. Kiedyś za nimi nie przepadałem, teraz ich nawet lubie.

miałem wrócic do meritum, ale chyba mi to specjalnie nie wyszło :lol:
Ostatnio zmieniony 06 mar 2008, 18:50 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”