Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 07 mar 2008, 16:42
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 mar 2008, 16:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 07 mar 2008, 18:28
kurde a myslalem ze jestem wyjatkowylisek_chz pisze:Nie wiem, czy tylko ja mam takie dziwne coś,
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 mar 2008, 19:04
Déjà vu występuje z równą częstotliwością w różnych populacjach. W różnych badaniach uzyskano wyniki wskazujące, że doświadczyło go od 30 - 96% ludzi. W znakomitej większości przypadków jest zjawiskiem występującym u zdrowych osób.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 wrz 2008, 5:08
No więc (pomijając to, że zdania nie zaczyna sie od "no więc") Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy...bellus pisze:Inspiracją do tego tematu była / jest dyskusja na temat tego czy słuszne jest stwierdzenie, że pieniądze szczęścia nie dają.
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 15 wrz 2008, 22:48
Jakże typowe rozumowanie dla średnio rozwiniętego orangutana. A teraz rozwiń swoją myśl i powiedz mi co jest tak fajnego w tej zakichanej władzy ?Idąc dalej, tym samym rozwijając temat ośmiele się stwierdzić, iż pieniądze jednak dają szczęście. Gdy się je ma, ma się tez i władzę.
Nie żebym zachęcał do autopilota jakim jest konsekwencja. Ale coś pisałeś w temacie o kościele o tym jakoby działania racjonalne były lekiem na całe zło tego świataSmutne ale rpawdziwe, żądza pieniądze w świecie naszym.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 paź 2008, 13:50
We władzy fajna jest jedynie... sama wladza. Świadomość tego że ktoś jest zależny od ciebie, że tobie podlega I nic poza tym. To sprawa ambicji, niektórzy mają ambicje być dobrym inni być popularnym, kolejni bogatym a jeszcze inni posiadać władzę i jeśli taką ambicję masz to wtedy posiadanie władzy jest cholernie fajne (inna sprawa jeśli takiej ambicji nie masz, bo wtedy z władzy raczej nic nie wynika) Ja osobiiście ludzi mających na celu posiadanie władzy się boje, bo mam wrażenie ze to dla nich jedyna metoda na dowartościowanie siebie...MarcinW pisze:co jest tak fajnego w tej zakichanej władzy ?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 19 paź 2008, 14:05
"Kiedy zdobywasz pieniądze, zdobywasz władzę, kiedy zdobywasz władzę, wtedy pojawiają się laski." Tony MontanaMarcinW pisze:Jakże typowe rozumowanie dla średnio rozwiniętego orangutana. A teraz rozwiń swoją myśl i powiedz mi co jest tak fajnego w tej zakichanej władzy ?Idąc dalej, tym samym rozwijając temat ośmiele się stwierdzić, iż pieniądze jednak dają szczęście. Gdy się je ma, ma się tez i władzę.
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 kwie 2009, 19:20
Bassu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio