Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 32

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 12:11

czytałem ostatnio, że Kamieni ma zasilić United. Dziś przeczytałem, że zainteresowani nim są Spursi. Według mnie byłby to strzał w dziesiątkę.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2008, 12:27

O tym, ze Spurs go chcą czytałem już jakis czas temu.
Nie jest to chyba nic dziwnego zważywszy na to, że onie dobrego bramkarza nie mają. Cerny bronił jakiś czas, ale jak zaczął popełniać błędy, to znów usiadł na ławce, a Robinson wiadomo - taki troche Jens Lehmann. Potrafi zagrać znakomicie, ale zdecydowanie za czesto popełnia głupie błedy.
Jak chcą się liczyć w walce o LM i chcą coś znaczyć w Pucharach, to muszą mieć lepszego bramkarza. Kameni byłby dla nich odpowiedni. Bardzo dobry brakarz. W zasadzie to jedyna pozycja na której koniecznie muszą się wzmocnić. Obrone już wzmocnili (Hutton, Woodgate i Gilberto). King wrócił do zdrowia. W pomocy mają bardzo odbrych zawodników, podobnie jak w ataku. Bent wrócił i strzelił, do tego Dimitar i Robbie - atak maja.

No i najważniejsze, maja Ramosa na ławce. W przyszłym sezonie mogą namieszać.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 mar 2008, 13:47

czytałem ostatnio, że Kamieni ma zasilić United. Dziś przeczytałem, że zainteresowani nim są Spursi. Według mnie byłby to strzał w dziesiątkę.

zadna nowosc

tak jak kiedys z Chelsea tak teraz ze Spursami - kim my zainteresowani , tym oni :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 mar 2008, 14:55

boskigonzo pisze:tak jak kiedys z Chelsea tak teraz ze Spursami - kim my zainteresowani , tym oni
Zazwyczaj jest tak. Arsenal interesuje sie jakims zawodnikiem, to zaraz niby Manchester tez stoi w kolejce po niego (i na odwrot). Spursow i zawsze dopisuja, zeby wygladalo, ze bylo wiecej klubow chce danego zawodnika. Kamenim byl juz kilka razy przypisywany Arsenalowi.

W przypadku Kameniego to Ramos zna go bardzo dobrze z La Liga i cos w tym jest.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 mar 2008, 15:55

O tym, ze Spurs go chcą czytałem już jakis czas temu.
Nie jest to chyba nic dziwnego zważywszy na to, że onie dobrego bramkarza nie mają. Cerny bronił jakiś czas, ale jak zaczął popełniać błędy, to znów usiadł na ławce, a Robinson wiadomo - taki troche Jens Lehmann. Potrafi zagrać znakomicie, ale zdecydowanie za czesto popełnia głupie błedy.

chyba raczej taki Benek Wsparcie na wypożyczeniu z United :wink:

Kontuzjowany jest Jenas. Najbliższe spotkanie suprsów czeka z City. Liczę, że rywal z naszego miasta polegnie pod naporem Berbatova i Keane'a.

A tak poza konkursem, były piłkarz Tottenhamu - Sheringham ( bardziej znany jako Teddy z Manchesteru United ) nareszcie kończy karierę. Występujący w Colchester 42 letni napastnik odchodzi na piłkarską emeryturę. Niektórzy nie mają umiaru

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 mar 2008, 16:54

Moim zdaniem błedem było sprzedanie Defoe. Bent na razie nic ciekawego nie prezentuje, jeśli strzela gole to z Pionkami. Nie ta klasa. A tak mieli Keane i Berbatova, i na ławce dobrego Defoe, który wg. mnie ma bardzo duży potencjał. No ale tak był chyba jakiś konflikt to cieżko go bylo zatrzymać, ale zawodnik był bardzo przydatny.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 16 mar 2008, 18:55

Man.City - Totenham 2-1. Widzialem tylko 1 polowe i grali w miare dobrze, schodzili na przerwe wygrywajac , nie wiem co sie zdarzylo po przerwie. Szkoda

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 19 mar 2008, 22:06

po pierwszej połowie Tottenham przegrywa z Chelsea 1-2.Chelsea jak dla mnie prezentuje się o wiele lepiej,stworzyło duzo sytuacjii,i gdyby nie samolubność Drogby to by prowadzili przynajmniej 1-3,a Tottenham stworzył sobie 1,być może dwie klarowne sytuacje(w tym jedną bramkową).Ale nie postawa Tottenhamu w tym meczu jest najgorsza,tylko SĘDZIA :evil: :won: :red: .TO JEST KU**A JAKAŚ PARANOJA!!!!Co ma jeszcze Cole zrobić żeby wylecieć z boiska,przecież mógł Huttonowi nogi połamać!!!jeszcze warto wspomnieć o wycince lamparda na jenasie po której Drogba miał wyborną sytuację,czy wycinka chimbondy na joe cole'u,i za każdym razem nic nie było,a to były wyraźne faule :!: .A ten mecz skończy się rzeźnią jeśli sędzia będzie tak dalej prowadził mecz.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 mar 2008, 22:45

Riley prowadzi mecz bardzo dobrze, faul Ashleya Cole'a nie byl na czerwo :lol:

Generalnie to co za mecz, kto nie oglada niech zaluje. Walka na calego. Koguty strzelaja po stalych fragmentach, Chelsea kontruje i wykorzystuje praktycznie kazda klarowna sytuacje. Arsenal niech zaczyna sie bac utraty wicemistrzostwa

Edit:
albo i nie ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 mar 2008, 22:54

cholera i żałuje :? miałem ogladać, ale wybrałem FM'a :lol:

Wynik przypomina troche mecz sprzed lat [choć nie tak wielu znowu] kiedy Arsenal [też w derby Londynu] pokonal Spurs 5:4.

Chyba sobie skrót ściągnę.

Kto tam dziś błyszczał najbardziej ?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 19 mar 2008, 22:56

fieldy pisze:Kto tam dziś błyszczał najbardziej ?
Joe Cole.
Ostatnia bramka dla Spurs w wykonaniu Keane'a też mistrzostwo.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 mar 2008, 23:06

Mistrzostwem było pudło Berbatova w 92'... :zgon: Szkoda, bo mogło być 5:4 dla Spurs.

Mecz zajebisty. Tottenham pokazał charakter.
Marco_Van_Basten pisze:Joe Cole.
Zawsze lubiłem tego zawodnika. Takiego właśnie zawodnika chciałbym w Arsenalu. Lewe skrzydło, prawe skrzydło. Bez różnicy. Do tego bajeczna technika. :pray:

Oby Cech wrócił na mecz z Arsenalem. :lol: Cudicini dzisiaj wyciągnął 2 setki.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 19 mar 2008, 23:18

Marco_Van_Basten pisze:
fieldy pisze:Kto tam dziś błyszczał najbardziej ?
Joe Cole.
dokładnie.........KAPITALNY MECZ :!: :!: Fieldy żałuj,bo w tym meczu było wszystko co można sobie wymarzyć oglądając mecz.Bohater numero uno to zdecydowanie Joe Cole........oj Kanonierzy bójcie się bo jak ten chłopak utrzyma formę to będziecie mieć ciężko.Z kolei miom zdaniem najlepszym zawodnikiem po stronie Tottenhamu był Robbie Keane.Biegał walczył,wszędzie go było pełno,noi ten gol na końcu........ :rydzyk: :brawo: .Berbatov i jego sytuacja na końcu meczu[*], :mać: :zgon: :cegła: ,już unosiłem ręce by się cieszyć,a ty nagle Cudicini boską interwencją uratował Chelsea.Z kolei najsłabszym zawodnikiem był Pascal Chimbonda.........za każdym razem Joe Cole go ośmieszał,i to przez niego Tottenham stracił dwie bramki.
Chyba teraz po tym meczu już nikt nie ma wątpliwości,jaka jest najefektowniejsza liga świata.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 mar 2008, 11:10

Rzeczywiscie mecz swietny, ale frajerstwo Chelsea nie znalo w tym meczu granic. Wygrywac 3:1 i jeszcze prawie przegrac? (brawo Cudicini). Chelsea w tym sezonie przoduje w najbardziej porywajacych meczach - 4:4 z Aston i Kogutami :D

Wynik sprawiedliwy wedlug mnie, a Grant jest coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, ze jest nieodpowiednim czlowiekiem na tym stanowisku.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 mar 2008, 11:18

Wynik sprawiedliwy wedlug mnie, a Grant jest coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, ze jest nieodpowiednim czlowiekiem na tym stanowisku.
A czy kiedykolwiek w to wątpiłeś? Grant- człowiek dla wielu anonimowy z miejsca staje się managerem Chelsea. To nie mogło wyjść The Blues na dobre :wink: .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”